Arkadaşlar elinde Diablo3 Satılık Key i olan varsa fiyat ile birlikte ya buraya yazsın yada furkan_lj@hotmail.commail göndersin elimde Dota2 keyler var isteyenler takas'da edebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: necrolyte00
Arkadaşlar elinde Diablo3 Satılık Key i olan varsa fiyat ile birlikte ya buraya yazsın yada furkan_lj@hotmail.com mail göndersin elimde Dota2 keyler var isteyenler takas'da edebiliriz
59,99€ ya beta accountumu satabilirim sana
kardeşim bişey kullanıyorsan bırak iyi deil cidden
Beta key satıyorum 80 tl
beta key piyasası ne durumda?
quote:
Orijinalden alıntı: lacho
Beta key satıyorum 80 tl
Ciddimisin sen?
80 lira... o kadar çok şey söylemek geldiki içimden ama forum kuralları buna müsade etmiyor...
Bu sularda sadece sazan mı çıkıyor yoksa torik kefal filan da var mı?_?
Rastgele...
beta key satılıktır. 250 tl. pazarlık takas yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: sayyadkn
beta key satılıktır. 250 tl. pazarlık takas yoktur.
komikmiş user kardeş
150 TL Pazarlık payı var .)
quote:
Orijinalden alıntı: Ozancakar94
150 TL Pazarlık payı var .)
bedava ver orjinalde kanka olalım item yardımı falan
beta key için para isteyen arkadaşlar ayıptır diyorum size...para verip alsaydınız amenna ama öle olmadı..bu kadar fırsatçılık olmaz..vermek istemiyorum diyin...başka bişey söleyin ama fırsatçılık yapmayın..
Nerden biliyorsun para verip alınmadıgına ?? fakat dota 2 yada farklı bir oyunlada takas düşünebilirim
Ben gittigidiyora key için ilan açtım. 1500 tl den açtığım için, insanlar kıllandı tabi, bu kadar ucuza diablo 3 beta keyi olamaz, vardır bu işte bir bit yeniği diyip almadılar. Hocam düşün 1500 tl den bile kıllandılarsa, 80e hiç almazlar...
Geçen bi'arkadaş çok güzel bi'söz söylemişti buna benzer bi'başlıkta:
DÜŞÜNME!
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Ben gittigidiyora key için ilan açtım. 1500 tl den açtığım için, insanlar kıllandı tabi, bu kadar ucuza diablo 3 beta keyi olamaz, vardır bu işte bir bit yeniği diyip almadılar. Hocam düşün 1500 tl den bile kıllandılarsa, 80e hiç almazlar...
bende diyorum niye 250 den koyunca 4 tane birden satıldı. meğer ucuz veriyormuşuz
Arkadaşlar işi fırsatçılığa dönüştürmenin manası yok, ancak tekliflerini pm atarsanız size geri dönerim. Buraya net bir şey yazmak istemiyorum
Fiyatta gerekeni yaparım, bscden kazandım kodu. Diabloda geçmişi olan, betanın hakkını verecek arkadaşlar tekliflerini PM atsın görüşelim
quote:
Orijinalden alıntı: IO
Arkadaşlar işi fırsatçılığa dönüştürmenin manası yok, ancak tekliflerini pm atarsanız size geri dönerim. Buraya net bir şey yazmak istemiyorum
Demişsiniz ama yaptığınız tam olarak bu arkadaşım. Keyi parayla bile almamışsın hiç bir zararın olmayacak üstüne oyunun çıkmasına 1 buçuk ay kalmış istediğin fiyata bak..