Şimdi Ara

diablo3 nasil bir oyun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wow da aylık ödeme var bildiğim kadarıyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    ben fifa pes arasinda kaldim demiyorum. cod mu daha cok zevk verir fifa mi diye soruyorum. kapis? bu arada bu aylik odeme ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliparlakci

ben fifa pes arasinda kaldim demiyorum. cod mu daha cok zevk verir fifa mi diye soruyorum. kapis? bu arada bu aylik odeme ne oluyor?

Wow oynamak istiyorsan aylık 12.99 euro ödemen gerekiyor. Kapiş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliparlakci

World of Warcraft dünyanın en çok oynanan Pay for Play ( yani aylık ücret ödemesi olan ) oyunudur. Bu oyunu oynayabilmek için her ay yaklaşık 25 lira gibi bir ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstorm -- 22 Nisan 2014; 15:48:57 >
  • beyler bu aylık ücreti öğrendiğim iyi oldu. sonuç olarak diablo alacağım sanırım. herkese tşk
  • Sinematikleri yeter zaten almaya. Çok hoşuma gidiyor, tekrar tekrar izliyorum :D

• oyun Hack and Slash ve/veya Beat 'em up tarzı bir oyun. Yani karşındaki rakip genellikle senden çok daha güçsüz ve sonsuza kadar kesebilidiğin bir oyundur. Kendini sonsuz tekrar eder. Oyunun amaçı son boss'u kesmek değil. O olayın tamamen hikayesidir. Asıl amaç; karakterini güçlendirmek, çok güçlü olduğun için karşındaki mob'ları defalarca sıkılmadan usanmadan kesmek, yeni item'lar silahlar ekipmanlar alarak daha da güçlendirmek, daha yüksek seviyelerde aynı mob'lar tekrar tekrar kesmektir. Oyunun bir sonu yoktur. Ne zaman en iyi item'ları topladığını, senden daha güçlü rakiplerin pek kalmadığını vs fark edersen o zaman sıkılmaya başlayabilirsin. Fakat oyuna yeni ilaveler yakında gelecektir. Ladder sistemi biraz daha eğlenceli kılabilir oyunu.

Ayrıca, birçok sıkıntısı da mevcuttur. RNG sistemi, yüksek zorlukların efektif olmayışı, oyun için karakter dengeleri, Blizzard'ın kendi ağlarından kaynaklı bağlantı kopmaları ve HC'de karakter kayıpları, bazı item'ların hiçbir sınıf tarafından kullanılmasının efektif olmaması (shield, two hands vs, crusader hariç) vs vs... Fakat bu sorunların birçoğu zamanla zaten azalacaktır diye düşünüyorum ve sen oyundan sıkılana kadar (burası göreceli, bazıları erken bazıları geç sıkılabilir, bazıları hiç sıkılmaz) yeni bir expansion veya yeni bir şeyler sana sunulacaktır.

Bir başka durum ise, çok fazla oyun sırasında kafanı çalıştırmak zorunda olmaman, aynı soliter oynamak gibi düşünebilirsin. Hata yapman büyük kayıplara genelde yol açmaz, hata yapman zaten zordur. mob'lar sana göre çok zayıf olduğu için özel mouse klavye hakimiyeti veya yetenek istemez. Fakat iyi bir karakter oluşturmak için ve en iyi olmak için defalarca, haftalarca aylarca aynı şeyleri sıkılmadan usanmadan yapman gerekir. Ayrıca en iyiler arasında olmak için biraz kafanı yorman gerekir. Fakat dediğim gibi oyunu oynamak için kafa yormana gerek yok.

Kısaca, parasını hak eden, arkadaşlarınla birlikte kafanı yormadan oynayabileceğin, oynamak için çok da zeka gerektirmeyen, keyifli bir oyundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

blizzardı seviyor muyum hayır, diablo ruhunun anasını belledi diye mi, evet. ah ve rmah ile oyunu oyun olmaktan çıkarıp ticari olaya soktu mu, evet. iş işten geçtikten sonra az da olsa milletin gönlünü yaptığı yenilikler ile ros ile aldı mı, evet. ah ve rmah denilen saçmalıklar kalktı mı, evet. ama saçma item düşmeleri devam ediyor mu, evet.

ama yine de; diablo 2, trochlight, van helsin, titan quest oyunlarını oynamayı seviyorsan ve bu tür senin sevdiğin tür ise, yere düşen ve göğe çıkan yeşil ya da turuncu ışığa sahip itemlerde yaşadığın heyecan bile yeter aslında bu oyun için..

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.