Şimdi Ara

diablo3 nasil bir oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam. ben yakin zamanda diablo 3 almayi dusunuyorum fakat oyunun amaci nedir nasil oynanir dogru duzgun bir bilgi bulamadim. ben bu oyunu arkadasla beraber oynamak istiyorum yani birlikte oynanabilir mi zevk verirmi. sonuc olarak oyunu biraz anlatin lutfen
    not: bir kac video izledim metin2yi andiriyor gibi geldi bana oyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi sen de cok yanli yazmissin yav neyse benim amacim arkadaslarla oynarken zevk verirmi? ben birazda pvp ariyorum acaba wow mu alsam ne dersini

• rezalet falan deyince insan dusunuyor neyse soruma cevap verin pvp icin wow mu alayim

• Path of Exile dene biz 4-5 kişi oynuyoruz baya zevkli hem PvP de var
  • Wow al....

• Metin 2 ye gelince okumaya yazının başından başladığım için kendime sövdüm
  • Aşırı dengesiz. Oyunun karekterlerinden tut drop şansına kadar her şey saçmalık derecesinde dengesiz. Şans duygusu yok blizin istediği zaman istediği istediği yerden itemi düşürebilirsin.Aptal herifler wow dan o kadar etkilenmişlerki diablonun tamamen farklı bir oyun olduğunu unutup aynı cukulatanın farklı renkli versiyonlarını düşürüp duruyoruz. Bir ana stat değiştirince adamın savaşçıymış monkmuş sihirbazmış büyücü doktormuş farketmeden kullanabiliyorsun aynı silahı eşyayı her ne ise artık farketmeden.
    Ayrıyeten yaratıcılık katili oyun işe yarar buildmi buldun işe yarayan skillmi var anında yokediyor herifler.Diablo 2 deki buildlerin bu şekilde yokedildiğini hiç görmedim bunda gırla gidiyor.
    Tüm bunlara rağmen genede oynanır bir oyun içinde birazda olsa "diablo" var buda sana baya bir uzun saatler oynatır demek =)
  • Yorumları okuyunca ben farklı bir oyunmu oynuyorum acaba diye bir an için şüphe ettim

Oyunu almanı tavsiye ederim.Parasını her kuruşuna kadar hakediyor.Bu oyunu yanlız oynarsan sıkılırsın,Arkadaşlarınla birlikte yıllarca oynayabileceğin bir oyun.Hardcore modu var oyunun,bir süre sonra bu kısımda oynarsın,daha keyiflidir.

Ladder sistemide çıkacak yakında.O zaman işte koltuğuna kilitleyecek insanları
  • Bu oyun MMORPG değil, parti oyunu. Karakterler arası güç dengesinden çok birbirini tamamlaması önemli. Item düşmüyor diye oyuna kötü demek pek anlamlı değil. Sana düşmüyor, düşene düşüyor. Bossları öldürdün oyun biter, evet öyle ama aşağı yukarı tüm oyunlar öyle değil mi? Oyun sonu bossu öldürünce bütün oyunlar biter. Velhasıl kelam, buradaki yorumlara bakma, git oyun sitelerinden gerçek incelemeleri oku. Olmadı demo indir oyna. Bizim lafımıza bakma.
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    Bu oyun için belirli bir seviye gerekli ve en "kötü" yanı da bağımlılık yapması.

Oyun, bossları kesince ve 70 level olduktan sonra başlıyor ve bitmiyor...
  • En uzun soluklu oynanabilecek oyunlardan biridir.
    Oyun içinde şu anda bir yarış ve yarıştırma yoktur, herkes elindeki char'ları geliştirmek üzere oynamakta, bu geliştirmenin yolu ise bıkmadan, sıkılmadan farm yapmaktan geçiyor. Türü seviyorsan bence sıkılmazsın, ancak drop gelmiyor diye isyan edip çabuk bırakanları da biliyorum. Oyun öncelikle şansa, sonrasında sabıra ve oyundaki bazı eksiklere ya da aslında daha iyi olabileceğini düşündüğünüz şeylere rağmen bu haliyle kabul ederek beğenerek, keyif alarak oynayabilmeye bakıyor.
    Arkadaşlarınla aynı party içerisinde skype ya da diğer bir konuşma programı ile konuşarak geyik yaparak oynamak mümkün; aynı party içerisinde dropları paylaşabilmek ve dolayısıyla beraber gelişerek oynamak mümkün.

Oyunda pvp kısmı var ama aslında yok; çünkü sadece görüntü olarak sundular; bir sıralama, puan tutma getirmediler. Ancak ilerde ladder sistemi getireceklerini duyurdular, tabi tarih vermediler ancak 1 seneye kadar çıkma ihtimali konuşuluyor. Hardcore kısmı var, bana göre asıl eğlence bu kısımda ve oyuna daha çok bağlanmanı, daha heves ve dikkat ile oynamanı sağlıyor.

Buradan oyunun bedava, starter edition haline ulaşabilirsin:http://eu.battle.net/d3/en/blog/10042264
    Tabi starter edition bir yere kadar oynamana izin veriyor, ancak en iyi fikri verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Nisan 2014; 10:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bu oyun için belirli bir seviye gerekli ve en "kötü" yanı da bağımlılık yapması.

Bağımlılık yapar kelimesini kullanabiliyorsak bu ve başka bir oyun için,O oyun gerçekten güzel demektir

Evet oyun bitmiyor,Bir karakterini en üst seviyelere getirdiğinde bu sefer başka bir karakterle oynayayım diyor insan,sil baştan tekrar başlyor insan:)
  • blizzardı seviyor muyum hayır, diablo ruhunun anasını belledi diye mi, evet. ah ve rmah ile oyunu oyun olmaktan çıkarıp ticari olaya soktu mu, evet. iş işten geçtikten sonra az da olsa milletin gönlünü yaptığı yenilikler ile ros ile aldı mı, evet. ah ve rmah denilen saçmalıklar kalktı mı, evet. ama saçma item düşmeleri devam ediyor mu, evet.

ama yine de; diablo 2, trochlight, van helsin, titan quest oyunlarını oynamayı seviyorsan ve bu tür senin sevdiğin tür ise, yere düşen ve göğe çıkan yeşil ya da turuncu ışığa sahip itemlerde yaşadığın heyecan bile yeter aslında bu oyun için..
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    Bu oyun türünden hoşlanmayanlar/yabancı olanlar için burda yazdıklarımız anlamsız görünebilir; ki ben hoşlanmasam gelip buraya kötülemem de, insanları anlamak zor cidden.
    Öyle bir oyun ki beğeneni de, beğenmeyeni de burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 22 Nisan 2014; 12:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bağımlılık yapar kelimesini kullanabiliyorsak bu ve başka bir oyun için,O oyun gerçekten güzel demektir

Evet oyun bitmiyor,Bir karakterini en üst seviyelere getirdiğinde bu sefer başka bir karakterle oynayayım diyor insan,sil baştan tekrar başlyor insan:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alinti: Khoradasein

Bu oyun için belirli bir seviye gerekli ve en "kötü" yani da bagimlilik yapmasi.

Oyun, bosslari kesince ve 70 level olduktan sonra basliyor ve bitmiyor...

Bagimlilik yapar kelimesini kullanabiliyorsak bu ve baska bir oyun için,O oyun gerçekten güzel demektir

Evet oyun bitmiyor,Bir karakterini en üst seviyelere getirdiginde bu sefer baska bir karakterle oynayayim diyor insan,sil bastan tekrar baslyor insan:)

O degil de bir insan nasil 2 günde, önceki daha uzun süre oynadigi char'lardan çok daha iyi durumda bir char yapabilir; DPS/tough/zaman olarak bu kadar mi fark yaratir diger char'larina göre. 1-2 set daha dü?se, 1-2 item de?i?se %elemental dmg ile etkin dps'li DH olur.

edit: (Bu kısmı siliyorum, sonra tartışma çıkmasın, herkesin inandığı kendine olsun.) 2 günde 0level'dan başlayıp T1 oynayacak kadar char yapmak mümkün demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Nisan 2014; 11:42:30 >

• Her şeyi bir kenara bırak, oyun esnasında arkadaşlar ile skype'dan ya da herhangi bir program ile sohbet edip, eğlenerek farm yapmak bile yeter...
  • Başta bende diablo 3 denemek için arkadaşdan acc. istedim yükledim ve oynadım. 2-3 saat oynadıktan sonra kapattım. Beğenmemiştim. Sebebi ise FPS hariç tüm tür oyunları solo oynamak beni sıkıyor olması. Görevleri yapıyorsun item yok seviye atlamak için zamanın çoğunu harcıyorsun. Haliyle oyundan bir süre sonra sıkılmaya başlıyorsun. Fakat ROS çıkması ile birlikte ve vatanda %30 indirim olduğunu öğrenince düşünmeden aldım. Sebebini bilmiyordum. Lol oynuyordum ve sıkılmıştım.

Yaklaşık 2 aydır oyunu aktif olarak oynuyorum. Başta Wizard oynadım 70 olduktan sonra Barbar kastım. Barbar ile seri şekilde Elite keserek leg ve set düşürmeye çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alinti: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alinti: Khoradasein

Bu oyun için belirli bir seviye gerekli ve en "kötü" yani da bagimlilik yapmasi.

Oyun, bosslari kesince ve 70 level olduktan sonra basliyor ve bitmiyor...

Bagimlilik yapar kelimesini kullanabiliyorsak bu ve baska bir oyun için,O oyun gerçekten güzel demektir

Evet oyun bitmiyor,Bir karakterini en üst seviyelere getirdiginde bu sefer baska bir karakterle oynayayim diyor insan,sil bastan tekrar baslyor insan:)

O degil de bir insan nasil 2 günde, önceki daha uzun süre oynadigi char'lardan çok daha iyi durumda bir char yapabilir; DPS/tough/zaman olarak bu kadar mi fark yaratir diger char'larina göre. 1-2 set daha dü?se, 1-2 item de?i?se %elemental dmg ile etkin dps'li DH olur.

edit: (Bu kısmı siliyorum, sonra tartışma çıkmasın, herkesin inandığı kendine olsun.) 2 günde 0level'dan başlayıp T1 oynayacak kadar char yapmak mümkün demektir.

t2 başlarım birkaç güne.Fire build için 2 item hazır...parmaklarımı alıstırmaya calısıyorum skillere ^^

• Sonuc olarak diablonun da warcarftin da demosunu deneyecegim hangisi iyiyse onu alirim. En azindan diablonun ne oldugunu ogrenmis oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: aliparlakci

Sonuc olarak diablonun da warcarftin da demosunu deneyecegim hangisi iyiyse onu alirim. En azindan diablonun ne oldugunu ogrenmis oldum

Her ikisi de farklı oyun ki, nasıl bir karşılaştırma olacak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.