diablo2 kopya cd ile multi çalışırmı nasıl pls yardım
site boşmu yaww yoksa kimse ilgilenmiyomu diabloyla
quote:
Orijinalden alıntı: PandeMoniuM
site boşmu yaww yoksa kimse ilgilenmiyomu diabloyla
çalışır. (multi den kasıt kendi aranızda oynadığınızı varsayıyorum, crackli server olmadıkça online oynayamazsın)
quote:
Orijinalden alıntı: Fistan
çalışır. (multi den kasıt kendi aranızda oynadığınızı varsayıyorum, crackli server olmadıkça online oynayamazsın)
Alıntıları Göster
walla online orjinal cd alsam battle net işini nasıl halledecegim
quote:
walla online orjinal cd alsam battle net işini nasıl halledecegim
Alıntıları Göster
orj cd alsan battle nete bastıgın gibi ztn battlenete giricen. yani halledecek bişey yok. online açtığın char ile single oynayamazsın yada tersi de olmaz. sıfırdan başlicaksın oyuna vs vs...
quote:
Orijinalden alıntı: Fistan
orj cd alsan battle nete bastıgın gibi ztn battlenete giricen. yani halledecek bişey yok. online açtığın char ile single oynayamazsın yada tersi de olmaz. sıfırdan başlicaksın oyuna vs vs...
Alıntıları Göster
yani alsam direkt oynarım. singılda socrases de79 lu char wardı oyun bitti adsl aldım nete yeni açılacagım
quote:
yani alsam direkt oynarım. singılda socrases de79 lu char wardı oyun bitti adsl aldım nete yeni açılacagım
Alıntıları Göster
peki oyun 2000 in hala server da dolumudur tek oynamıyalım
peki oyun 2000 in hala server da dolumudur tek oynamıyalım
Alıntıları Göster
son zamanlarda oynayacak özel odalar harici bişey bulunamıyo maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: tamtamam
son zamanlarda oynayacak özel odalar harici bişey bulunamıyo maalesef
Alıntıları Göster
yani tavsiye etmiyosun
quote:
yani tavsiye etmiyosun
Alıntıları Göster
battle nette boş degildir heralde dimi bide orjinal alsam blizzard dan acaunt gerkli olurmu
quote:
battle nette boş degildir heralde dimi bide orjinal alsam blizzard dan acaunt gerkli olurmu
Alıntıları Göster
yok mu daha yazan
quote:
yok mu daha yazan
Alıntıları Göster
Ne yani korsanla oynanamaz mı
quote:
Orijinalden alıntı: alamanci
Ne yani korsanla oynanamaz mı
Alıntıları Göster
yokmu diablocu ehadeeeee
quote:
yokmu diablocu ehadeeeee
Alıntıları Göster
yokmu yardım
quote:
yokmu yardım
Alıntıları Göster
korsan cd ile alakalı değil keyle alakalı yani girdiğiniz ürün kodu orjinal olmalı(veya sadece sizde olmalı) yoksa battle nete giremezsiniz diğer şeyler aynı kopya olması fark etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fuzbing
korsan cd ile alakalı değil keyle alakalı yani girdiğiniz ürün kodu orjinal olmalı(veya sadece sizde olmalı) yoksa battle nete giremezsiniz diğer şeyler aynı kopya olması fark etmiyor.
Alıntıları Göster
varmı peki bulabilecegim yerler yada oyunun tutulma durumu nedir
quote:
varmı peki bulabilecegim yerler yada oyunun tutulma durumu nedir
Alıntıları Göster
başka sitelere girmek için ne yapmalıyım indireceklerimi bulabilecegim bir yer varmı
quote:
başka sitelere girmek için ne yapmalıyım indireceklerimi bulabilecegim bir yer varmı
Alıntıları Göster
orjinali LOD dahil 40ytl gibi bir fiyatı var zaten kopya ile uğraşmazsın,ayrıyetten sürekli update olan bir oyun v10.c yeni çiıktı senin anlayacağın yaklaşık 50.yaması oldu.Battle.net te oynamak haricinde birkaç server daha var fakat battle.net bağlanır bağlanmaz seni update ediyor,eğer orjinal değilsen kasmakla harcayacağın zamana yazık.2 ayda bir uğraş dur.
yada ben sana orjinal oyun satayım ucuzundan(LOD dahil ,kitapçığı bile var)
quote:
Orijinalden alıntı: tamtamam
orjinali LOD dahil 40ytl gibi bir fiyatı var zaten kopya ile uğraşmazsın,ayrıyetten sürekli update olan bir oyun v10.c yeni çiıktı senin anlayacağın yaklaşık 50.yaması oldu.Battle.net te oynamak haricinde birkaç server daha var fakat battle.net bağlanır bağlanmaz seni update ediyor,eğer orjinal değilsen kasmakla harcayacağın zamana yazık.2 ayda bir uğraş dur.
yada ben sana orjinal oyun satayım ucuzundan(LOD dahil ,kitapçığı bile var)