Şimdi Ara

Diabloya Giriş Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedendir bilmiyorum milyonkere denemiş olmama rağmen giriş yapamıyorum.E-posta,şifre giriliyor authenticator girdikten sonra '' Your login information was incorrect pleas try again '' diyor. Sadece bendemi var bu sorun ?? .Mobil authenticator kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım fakat bu sabah giremedim oyuna..

• Battle net girişte yapamıyorum first name falan istiyor hiç hatırlamıyorum ... starcraft diablo wow hiç birisine giriş yapmıyor ne yapacağımı şaşırdım authenticator kodunu giriyorum hata veriyor authenticatoru kaldırmaya çalışıncada hata alıyorum log in olmada kaldırmıyor.. lütfen yardım edin arkadaşlar
  • Başka bir konuya da aynı cevabı yazmıştım.

''Telefonunun tarih ve saat ayarı yanlış ise authenticator hata veriyor. Benimde başıma gelmişti. Saat ayarını otomatik yapınca düzelmişti. İstersen deneyebilirsin.''

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef düzelmiyor
  • O zaman sitede support bölümünde ''authenticator kaldır'' gibi bir bölüm olacak. Oradan kaldırabilirsin. Ad soyad veya gizli sorudan birini soracak. Doğru cevaplarsan kaldırıp oyuna giriş yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Premiumsuz Giriş Taktiği ...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.