Şimdi Ara

Dial-Up Ta Bağlanmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Geceye Doğru Dial-up Ta Turk.Net te 146 Da Bağlanmamaya Başladı... Şifre Kontrol Ediliyor Derken Bağlantıyı Kesiyor... ADSLde De Bişeyler Var... TürkTelekom Çökmüş Olabilir Mi?...

• bence seninle ilgili bi problem
    acaba bağlantı da tcp/ip fln onlarda bi sorun olmasın ??
  • problem sendedir bu kadar panik plmayın telekom oyle kolay kolay cokmez merak etme belki senin hattında bi problem olusmustur
  • İmkansıza Yakın Bi Durum Benden Olması Çünkü Herşeyi Yeni Bağladım... Bağlandım... 2-3 Saat İnternetteydim... Sonra Çıktım Pc Yi Kapattım Bu Pc Ye Geldim (Bu Pc Cable)... Abim Geldi Kalktım Tekrar Onun Başına Geçtim... Bağlanmak İstedim Bağlanmadı... Telefon Hattında Bir Porblem Yok... Normal Numarayı Da Çeviriyor... Ancak Şifre Doğrulanıyor Derken Bağlantıyı Kesiyor... İşletim Sistemim Win98Se... Acaba Ben O Pc Nin Başında İnternetteyken Bişey Olma İhtimali Var Mı?..

İlginiz İçin Teşekkürler!..

Bulunduğum Yer: Kadıköy / Bostancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yLn -- 31 Ekim 2004, 13:14:31 >
  • senin o sifreyi biri kullaniyor demekki.bunun baglant1yla bir ilgisi yok!
  • Peki 146da Da Aynı Sorunu Yapmasına Ne Diyorsun?..
  • modemi yeniden kurun 15 gün evvel benzeri olayla 1 hafta ugrastım hala ne oldugunu ben anlamadım destek aldım onlarda anlamadı 30 kere belki modem kurduk yok ora yok bura notebook ta calısıyor pc de yok yok yok sonunda calıştı başkası anlatsa inanmam ama oluyor işte.....
  • visualize Deniyorum Arkadaşım Şimdi!!!
  • BENDE AYNI SORUNU YASIYORUM...146 da sanırım bır saorun var arkadaslar...baglanırken baglanıyı kesıyor...sıfreyo kontrol ederken..bence sıstemlerden kaynaklanan bır sey..bızlerden kaynaklandıgını sanmıyorum..buyuk ıhtımalle 146 da yavas yavas port sayısını azaltıyorlar adsl ıcın ve yakında kalkarsa hıc sasırmam...

kolay gelsın...
  • Oldu Teşekkür Ederim... Bakalım Akşam Sorun Fln Çıkartacak Mı... Çünkü Pc İş Yerine Gidecek Eğer Orda Sorun Çıakrtırsa Peder Beni Yer =)
  • sevindim iyi sörf, ler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yLn

Oldu Teşekkür Ederim... Bakalım Akşam Sorun Fln Çıkartacak Mı... Çünkü Pc İş Yerine Gidecek Eğer Orda Sorun Çıakrtırsa Peder Beni Yer =)

afiyet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.