Şimdi Ara

DialogMu Online 97d+99 exp200 drop%70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DialogMu Online 97d+99 exp200 drop%70 7x24 online 3 aylık bi geçmişi var kapanmama garantisi sm lerde ms full stat da ölümsüzlük kazandırıyo belirli resetlerde belirli hediyeler şu anda 800 hesap alındı serverde yabancılarda mevcut özellikle yunanlar kaliteli ve kalıcı server arayanlar için güzel bi server herkese iyi eğlenceler diliyorum.

http://dialog.dynu.com

irtibat e-mail: dialogmu_admin@hotmail.com

• ins ii bi server olur bu arada sen kingmu daki kirwe misin
  • rus var mı rusşaka bir yana başarılarama neden herkes 97 vea 99 serverlar acıyor..yeni sürümler warken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanaz

ins ii bi server olur bu arada sen kingmu daki kirwe misin
    quote:

Orjinalden alıntı: Yanaz

ins ii bi server olur bu arada sen kingmu daki kirwe misin

ewet ben kingmu daki kirwe yim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

rus var mı rusşaka bir yana başarılarama neden herkes 97 vea 99 serverlar acıyor..yeni sürümler warken
    quote:

Orjinalden alıntı: MaHZeN

rus var mı rusşaka bir yana başarılarama neden herkes 97 vea 99 serverlar acıyor..yeni sürümler warken

yeni versiyonlarda açık çok en sağlam ve eğlenceli server 97 serisidir kendi düşüncem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: kirwe

quote:

yeni versiyonlarda açık çok en sağlam ve eğlenceli server 97 serisidir kendi düşüncem tabi

Alıntıları Göster
    s.a o kadarda aşma istersen 50+10 ytl ne yaptın sen hem server 97 normaldır

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kirwe

quote:

düşüncene saygılıyım ama artık baydı eski versiyonlar....misal ben şahsen mg nin savaşçı kasılan versiyonalrı seviyorum....daha eğlenceli oluyo...ama serverları eğlenceli yapan muhabbet ortamıdır ve ben bunu sadece bizmu ve mu-turkiye de gördüm....

• quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

quote:

Orjinalden alıntı: kirwe

quote:

düşüncene saygılıyım ama artık baydı eski versiyonlar....misal ben şahsen mg nin savaşçı kasılan versiyonalrı seviyorum....daha eğlenceli oluyo...ama serverları eğlenceli yapan muhabbet ortamıdır ve ben bunu sadece bizmu ve mu-turkiye de gördüm....

Alıntıları Göster
    BUU NEDIR YAW BEN PACK INDIRDIM MAİN.EXE DE VIRUS BULDU BENIM PROGRAM NEE OLUYOO YAW BIRI BANA BUU MAİN NI UPTADE EDEBILRIMI

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

BUU NEDIR YAW BEN PACK INDIRDIM MAİN.EXE DE VIRUS BULDU BENIM PROGRAM NEE OLUYOO YAW BIRI BANA BUU MAİN NI UPTADE EDEBILRIMI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bora563

OK HALLETTIM SORUNU YADEK LINKTE BII BOZUKLUK YOKMUS BENDE GELIYORUM NICK PaPyOn_Mc YARDIM EDERSINIZ ARTIK

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orjinalden alıntı: bora563

OK HALLETTIM SORUNU YADEK LINKTE BII BOZUKLUK YOKMUS BENDE GELIYORUM NICK PaPyOn_Mc YARDIM EDERSINIZ ARTIK

Alıntıları Göster
    sorun olursa buraya yazın arkadaşlar online oldukça yardımcı olurum

• quote:

sorun olursa buraya yazın arkadaşlar online oldukça yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    bazı arkadaşlar msn den bana bağlantıda sorun oılduğunu ilettiler ilk bağlantıda bi kaç kez deneyince girilebiliniyor servere 3-yada 4 . denemede
  • quote:

bazı arkadaşlar msn den bana bağlantıda sorun oılduğunu ilettiler ilk bağlantıda bi kaç kez deneyince girilebiliniyor servere 3-yada 4 . denemede

Alıntıları Göster
    Bu server res yemeden baslanmaz ZİRVEDEKİLER e bir bakın ıstersenız

• quote:

Orijinalden alıntı: melart

Bu server res yemeden baslanmaz ZİRVEDEKİLER e bir bakın ıstersenız

Alıntıları Göster
    res yemesini beklersen servere başlayamazsın çünkü böle bişi söz konusu deil
  • quote:

res yemesini beklersen servere başlayamazsın çünkü böle bişi söz konusu deil

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşalr yeni host ve domainimizle karşınızdayız

www.dialogmuonline.com
  • quote:

ewet arkadaşalr yeni host ve domainimizle karşınızdayız

www.dialogmuonline.com

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN... BAŞARILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahBODY

HAYIRLI OLSUN... BAŞARILAR

Alıntıları Göster
    admin sana bi sorum var ben bu muda pk lığı temizlemek isterken hesabımı durdurmuşum geri nasıl açcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastusta

admin sana bi sorum var ben bu muda pk lığı temizlemek isterken hesabımı durdurmuşum geri nasıl açcam

Alıntıları Göster
    hesabını blocke ederken bi kod girmiş olman lazım o kodu kullanarak tekrar açarsın hadi kolay gelsin.
  • quote:

hesabını blocke ederken bi kod girmiş olman lazım o kodu kullanarak tekrar açarsın hadi kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    girdiklerimim hepsini yazıyorum ama olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastusta

girdiklerimim hepsini yazıyorum ama olmuyo

Alıntıları Göster
    hesap ismini yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.Ama sadece hesap ismini yazx şifre falan yazma
  • quote:

hesap ismini yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.Ama sadece hesap ismini yazx şifre falan yazma

Alıntıları Göster
    abi ben tarzan45 hani konuşmuştuk. mail adresim thelastusta@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.