DialogMu Online 97d+99 exp200 drop%70 7x24 online 3 aylık bi geçmişi var kapanmama garantisi sm lerde ms full stat da ölümsüzlük kazandırıyo belirli resetlerde belirli hediyeler şu anda 800 hesap alındı serverde yabancılarda mevcut özellikle yunanlar kaliteli ve kalıcı server arayanlar için güzel bi server herkese iyi eğlenceler diliyorum.
ins ii bi server olur bu arada sen kingmu daki kirwe misin
rus var mı rusşaka bir yana başarılarama neden herkes 97 vea 99 serverlar acıyor..yeni sürümler warken
quote:
Orijinalden alıntı: Yanaz
quote:
Orjinalden alıntı: Yanaz
ewet ben kingmu daki kirwe yim
quote:
Orijinalden alıntı: MaHZeN
rus var mı rusşaka bir yana başarılarama neden herkes 97 vea 99 serverlar acıyor..yeni sürümler warken
quote:
Orjinalden alıntı: MaHZeN
yeni versiyonlarda açık çok en sağlam ve eğlenceli server 97 serisidir kendi düşüncem tabi
quote:
Orijinalden alıntı: kirwe
quote:
yeni versiyonlarda açık çok en sağlam ve eğlenceli server 97 serisidir kendi düşüncem tabi
Alıntıları Göster
s.a o kadarda aşma istersen 50+10 ytl ne yaptın sen hem server 97 normaldır
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kirwe
quote:
düşüncene saygılıyım ama artık baydı eski versiyonlar....misal ben şahsen mg nin savaşçı kasılan versiyonalrı seviyorum....daha eğlenceli oluyo...ama serverları eğlenceli yapan muhabbet ortamıdır ve ben bunu sadece bizmu ve mu-turkiye de gördüm....
quote:
Orijinalden alıntı: MaHZeN
quote:
Orjinalden alıntı: kirwe
quote:
düşüncene saygılıyım ama artık baydı eski versiyonlar....misal ben şahsen mg nin savaşçı kasılan versiyonalrı seviyorum....daha eğlenceli oluyo...ama serverları eğlenceli yapan muhabbet ortamıdır ve ben bunu sadece bizmu ve mu-turkiye de gördüm....
Alıntıları Göster
BUU NEDIR YAW BEN PACK INDIRDIM MAİN.EXE DE VIRUS BULDU BENIM PROGRAM NEE OLUYOO YAW BIRI BANA BUU MAİN NI UPTADE EDEBILRIMI
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
BUU NEDIR YAW BEN PACK INDIRDIM MAİN.EXE DE VIRUS BULDU BENIM PROGRAM NEE OLUYOO YAW BIRI BANA BUU MAİN NI UPTADE EDEBILRIMI
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
OK HALLETTIM SORUNU YADEK LINKTE BII BOZUKLUK YOKMUS BENDE GELIYORUM NICK PaPyOn_Mc YARDIM EDERSINIZ ARTIK
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
OK HALLETTIM SORUNU YADEK LINKTE BII BOZUKLUK YOKMUS BENDE GELIYORUM NICK PaPyOn_Mc YARDIM EDERSINIZ ARTIK
Alıntıları Göster
sorun olursa buraya yazın arkadaşlar online oldukça yardımcı olurum
quote:
sorun olursa buraya yazın arkadaşlar online oldukça yardımcı olurum
Alıntıları Göster
bazı arkadaşlar msn den bana bağlantıda sorun oılduğunu ilettiler ilk bağlantıda bi kaç kez deneyince girilebiliniyor servere 3-yada 4 . denemede
quote:
bazı arkadaşlar msn den bana bağlantıda sorun oılduğunu ilettiler ilk bağlantıda bi kaç kez deneyince girilebiliniyor servere 3-yada 4 . denemede
Alıntıları Göster
Bu server res yemeden baslanmaz ZİRVEDEKİLER e bir bakın ıstersenız
quote:
Orijinalden alıntı: melart
Bu server res yemeden baslanmaz ZİRVEDEKİLER e bir bakın ıstersenız
Alıntıları Göster
res yemesini beklersen servere başlayamazsın çünkü böle bişi söz konusu deil
quote:
res yemesini beklersen servere başlayamazsın çünkü böle bişi söz konusu deil
Alıntıları Göster
ewet arkadaşalr yeni host ve domainimizle karşınızdayız