Şimdi Ara

DialogMU yeni site ve forumlarıyla karşınızda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DialogMU yeni site ve forumlarıyla karşınızda

www.dialogmuonline.com

• adminsin madem yardim et neden uyelik alinmiyor alindigi zaman da neden yanlis sifre kullanici adi dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiq

adminsin madem yardim et neden uyelik alinmiyor alindigi zaman da neden yanlis sifre kullanici adi dio
    quote:

Orjinalden alıntı: mustiq

adminsin madem yardim et neden uyelik alinmiyor alindigi zaman da neden yanlis sifre kullanici adi dio

arkadaşım ben admin olarak sana yardım ederim ama sen player olarak bi üyelik almayı beceremezsen napabilirim serverde şu anda 1000 kişi hesap açmış hesap açamayan tek kişi sensin ve şuna eminim üyelik alımında dikkatsiz davranarak üyeliği almış ve ikinci denemende hatayla karşılaşmışsındır tipik bi bilinçsiz player sendromu yaz bakalım aldığın yada almaya çalıştığın üyelik adını sana burda ne hata yaptığını açıklıyayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirwe

quote:

Orjinalden alıntı: mustiq

arkadaşım ben admin olarak sana yardım ederim ama sen player olarak bi üyelik almayı beceremezsen napabilirim serverde şu anda 1000 kişi hesap açmış hesap açamayan tek kişi sensin ve şuna eminim üyelik alımında dikkatsiz davranarak üyeliği almış ve ikinci denemende hatayla karşılaşmışsındır tipik bi bilinçsiz player sendromu yaz bakalım aldığın yada almaya çalıştığın üyelik adını sana burda ne hata yaptığını açıklıyayım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kirwe

tipik bi bilinçsiz player sendromu

ama dogru cok kişi bununla karşılaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: spellsilver

quote:

Alıntıları Göster
    siteniz açılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

siteniz açılmıyo

Alıntıları Göster
    sanırım hostta bi tadilat varhttp://dialog.dynu.com adresinden gerekli tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • quote:

sanırım hostta bi tadilat varhttp://dialog.dynu.com adresinden gerekli tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    sağol versiyon neydi biraz bakındım felanda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

sağol versiyon neydi biraz bakındım felanda göremedim

Alıntıları Göster
    97d+99 items exp 200 bb off drop %70 bc ve ds biletleri satılmıyor jewel satılmıyor görevler satılıyor her res 5 m aklıma gelenler bunlar şimdilik.
  • quote:

97d+99 items exp 200 bb off drop %70 bc ve ds biletleri satılmıyor jewel satılmıyor görevler satılıyor her res 5 m aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    kesintisiz hizmet devam ediyor gelmek isteyenler buyursunlar bu arada başka bi konuda belirttiğim gibi serverde premium olmak 15 günlüğüne bedava olmuştur iyi bi fırsat başlamak için bence 500 point geliyor 330 da res atıyor ve 350 point alıyosunuz ilk baştaki zorluklar azda olsa bu sayede hafiflemiş oluyor herkese iyi eglenceler. Başlama konusunda tereddütü olan arkadaşlar için şunu sölemeliyim sağlam server diye ağlıyorsunuz işte size server sağlam ve tanınmış şirketlerle sponsorlu8k görüşmeleri devam ediyor örneğin telsim öneriyi kurula sundu tahminime göre olumlu sonuç çıkacak yani bu serveri,n geleceği parlak serverimiz globalleşmektedir 20 kadar yunanlı ve romanyalı kasıyor serverimizde bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DialogMu -- 20 Eylül 2006; 21:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DialogMu

kesintisiz hizmet devam ediyor gelmek isteyenler buyursunlar bu arada başka bi konuda belirttiğim gibi serverde premium olmak 15 günlüğüne bedava olmuştur iyi bi fırsat başlamak için bence 500 point geliyor 330 da res atıyor ve 350 point alıyosunuz ilk baştaki zorluklar azda olsa bu sayede hafiflemiş oluyor herkese iyi eglenceler. Başlama konusunda tereddütü olan arkadaşlar için şunu sölemeliyim sağlam server diye ağlıyorsunuz işte size server sağlam ve tanınmış şirketlerle sponsorlu8k görüşmeleri devam ediyor örneğin telsim öneriyi kurula sundu tahminime göre olumlu sonuç çıkacak yani bu serveri,n geleceği parlak serverimiz globalleşmektedir 20 kadar yunanlı ve romanyalı kasıyor serverimizde bilgilerinize.

Alıntıları Göster
    Cift toplic kullanma lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: melart

Cift toplic kullanma lutfen

Alıntıları Göster
    bende acc aldm oynuyoem gercektende kaliteli server hic bi sorun yok su pre iside ii oldu ( bua rada bende belcikaliyim yane yurtdisinaim) :D nys uzun lafin kisasi gzl bi server geleci var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix01

bende acc aldm oynuyoem gercektende kaliteli server hic bi sorun yok su pre iside ii oldu ( bua rada bende belcikaliyim yane yurtdisinaim) :D nys uzun lafin kisasi gzl bi server geleci var...

Alıntıları Göster
    bunun ip i ne

• quote:

Orijinalden alıntı: killer45

bunun ip i ne

Alıntıları Göster
    al uyanık dialog.dynu.com ip adresi port 44405 buyur hahamu dupe gibi aptalca olaylar sökmez bilgine.

• ben uyanık degilim bir. ben hahamu yapmam iki. hack yapanları ispiyonlarım üç. bende servırın versiyonu var o yüzden launcerer e yazcamda gircem4.tamamı

• quote:

Orijinalden alıntı: killer45

ben uyanık degilim bir. ben hahamu yapmam iki. hack yapanları ispiyonlarım üç. bende servırın versiyonu var o yüzden launcerer e yazcamda gircem4.tamamı
    dediğin şekilde bağlanamazsın launcher indirmen şart

• quote:

Orijinalden alıntı: DialogMu

dediğin şekilde bağlanamazsın launcher indirmen şart

Alıntıları Göster
    ermmm.. bağlanmaması için özel bi yöntem mi ayarladınız ??? ben oyuna başladığımda farklı bi launcher ile bağlandım çünkü.. Oo

du bi deniiim lol.. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spellsilver

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spellsilver

quote:

psıkolog caqgırın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

quote:

Orjinalden alıntı: spellsilver

quote:

psıkolog caqgırın

Alıntıları Göster
    uzun zamandır aradğım serweri galiba buldum! =) dialogmu gercekten süper kendimi yabancı hissetmedim herkes gayet nazikti exp oranı falanda tatmin edici düzeyde. sorunsuz baglandım arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim!

• quote:

Orijinalden alıntı: X-ARWEN-X

uzun zamandır aradğım serweri galiba buldum! =) dialogmu gercekten süper kendimi yabancı hissetmedim herkes gayet nazikti exp oranı falanda tatmin edici düzeyde. sorunsuz baglandım arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: X-ARWEN-X

sana katılıyorum bencede kalıcı server arayanların bakması gereken bi yer.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.