quote:Orijinalden alıntı: knosydark side of moon / hot side of moon odul icin yazmadim aklima gelirse editlerimAy Güzeli
quote:Orijinalden alıntı: ASALEK576 Di2xTeyze Çok ince kimse anlamamış, helal olsun sayısalcıyım yoksa o 2x i anlamazdim
quote:Orijinalden alıntı: Halloween97Bende sayısalcıyım ama anlamadım, olay ne?Moonsilver Blade Crescent Strike Pale Cascade Moonfall Lunar Rush
quote:Orijinalden alıntı: Halloween97 Bende sayısalcıyım ama anlamadım, olay ne? Di"2xteyze" Di +ana(anne , teyze anne yarısı , teyzeyi 2 ile çarp ana yapar)
Aoheiwa kullanıcısına yanıt Espriyi yapan arkadaş ilkokul heralde "x" çarpma olarak en son ilkokuldaydı. Bende diyorum x ne alaka
quote:Orijinalden alıntı: Halloween97 Espriyi yapan arkadaş ilkokul heralde "x" çarpma olarak en son ilkokuldaydı. Bende diyorum x ne alaka X bir bilinmiyen
quote:Orijinalden alıntı: Halloween97Espriyi yapan arkadaş ilkokul heralde "x" çarpma olarak en son ilkokuldaydı. Bende diyorum x ne alakaAya benzer diana E doğal olarak da middeyim Ah şu laneyi kazanırsam eğer Bekle geliyorum adc Eksiler gelsin
quote:Orijinalden alıntı: knosydark side of moon / hot side of moon odul icin yazmadim aklima gelirse editlerimAyın oyuncusu.
babyace kullanıcısına yanıt MoonQueen veya Moonqueen veya Moon Queen. Yazılış biçimi sana kalmış. Bende on numara
Aoheiwa kullanıcısına yanıt Bilinmeyen olursa 2 tane x olur 2 tane teyze değil. Yapamamış işte espriyi zorlama.