Oyuncu kulaklığı arayanlar için güzel fırsat. Vatan 40. yıla özel fiyatı indirmiş.
dairemde internet görünmüyor
Bu hafta yeni eve taşındım. Türknet, Speednet, Vodafone gibi sitelerden altyapı sorgusu yaptığımda dairenizde altyapı yok hatası veriyor. Daire numaram 17, aynı şekilde 16. ve 18. daireyi sorguladığımda 100mbit fiber görünüyor. Comnet sitesi üzerinden baktığımda da benim dairemde altyapı yok görünüyor ama 16 ve 18. dairede 1gbit fiber görünüyor. Kendi bulunduğum dairede sadece millenicom üzerinden sorgu yaptığımda 100mbit fiber görünüyor. Bu sorunu çözmesi için Türk Telekom ile mi iletişime geçmeliyim ne yapmalıyım? Ayrıca evin içerisinde önceki kiracının giderken bırakmış olduğu hazır çekili fiber kablosu duruyor.
Bundan yıllar önce açtığım YemekSepeti'nin email adresini hatırlamıyorum. Yeni hesap açmaya kalktığımda numaramı tanımlamaya çalıştığım zaman "Girdiğiniz numara başka bir hesapta kullanılıyor" hatası verdiği için yeni bir hesap da açamıyorum. Bugün müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim. Aradığım numaraya kayıtlı eposta adresini öğrenebilir miyim, hesaba giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz dedim fakat bu şekilde yardımcı olamayacaklarını eposta adresini benim bulmam gerektiğini söylediler. Eposta adresini bulabilsem sizi niye arayayım. Bunun üzerine "O zaman yemeksepetinde bu numaraya kayıtlı olan verilerimin hepsinin silinmesini talep ediyorum" dedim. Maalesef bu konuda yardımcı olamıyorum dedi. "Şu anda müşteri kaybetmek hiç mi umrunuzda değil" dediğimde, "Dediğim gibi maalesef eposta adresini sizin bulmanız gerekiyor" cümlesini tekrarladı. Normalde yaklaşık 8 sene önce açtığım hesabı kullanıyordum, o hesabı açarken kullandığım hat iptal olduğu için YemekSepeti yeni tasarıma geçince o hesabım patladı. Şu anki aktif hattımla kullandığım YemekSepetini 5 sene önce askerdeyken açmıştım. Haliyle eposta adresini vesaire hatırlamıyorum. Yeni tasarıma geçtiklerinden bu yana 1 tane bile sipariş veremedim.
Sitede SMS yoluyla şifre sıfırlama ya da cep telefonu numarasıyla giriş yapma fonksiyonu olmaması yeterince saçmayken, bu tarz sorunlar yaşayanlara müşteri hizmetleri üzerinden de yardımcı olmuyorlar.
Marmara Roleplay GTA5 Fivem Sunucusu
|
Hepsiburada bana sahte ürün mü sattı?
|
Asus garantiden yararlanmak için fatura şart mı?
|
Ara Sıra Ekran Görüntüsünün Bozulması
İnstagram Aktif Türk Takipçi Satın Al
|
|
|
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 604
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 25.252 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 538 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic