Şimdi Ara

'Didadoka' İsimli üyeye dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günler önce elimde birkaç tane arcade hecarim ve riot blitz kodları vardı. arcade sona yada değerinde kodlarla takas etmek için konu açtım. forumdan birkaç kişi ile alışveriş yaptık. zaten konuyu görürlerse altına güvenilir olduğumu herhangi bir sıkıntı çıkmadığını belirtirler. bu arkadaşta bana arcade sona karşılığında arcade hecarim teklif etti bende kabul ettim. öncelikle kodu onun göndermesi gerektiğini, kendisinin üyeliğinin yeni ve referanssız olduğunu; kendimin forumda 2 yıldan fazla bir geçmişim olduğunu ve ikinci el bölümünde fazlasıyla (5bin lira kadar) alışverişi sorunsuz gerçekleştiren bir üye olduğumu belirttim. zor bela kodu ilk göndermesi için anlaştık. ancak kodu gönderdi ve clienttan denediğimde "kod kullanılmıştır" uyarısı verdi. bende arkadaşa ilettim durumu. ancak ne hikmetse 3 gündür yazdıklarımı okumasına rağmen cevap bile atmıyor. beni dolandıramadı, eski bir üyeyim. ben bu forumda tek seferde 1000 liralık bilgisayar alışverişini bile yapmış bir insanım. tutup da 10 liralık kod için 2000 li bir çocuk tarafından dolandırılmam ama kendisiyle alışveriş arefesinde olanlar yada bu tür başlıklarda konuşanlar, olası bir dolandırıcılık olayı için dikkat etsin. tamamen önlem amaçlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metsuu -- 8 Kasım 2013; 12:54:20 >

• 5 tl için dolandırıcılık mı ? :( ne hale düşmüşüz.
  • dolandırıcı damgası vurmuyorum arkadaşa. ama yaptıkları ve 3 gündür bir mesajıma bile görmesine rağmen cevap vermemesi beni bu önlem başlığını açmaya zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

5 tl için dolandırıcılık mı ? :( ne hale düşmüşüz.

buralarda yenisin heralde? kazık yemeyen tek kişi benim sanırım :D
  • Öyle isimi olan biriyle alışveriş yapmam zat,
  • az önce kendisi konuya yorum yazdı. yorum yazdığını da gördüm, ama tıkladığımda yorum yoktu. yani yazıp geri silmiş. ne yazdıysa kendine güvenemeyip silmiş. kanıtlar kabarıyor millet
  • Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyarı için teşekkürler.
  • aynı şekilde Ready2DieUS buna da dikkat edin ilk alışverişimde baya bi dalga geçerek kazık attı.
  • Uyarı için teşekkür ederiz hocam.
  • Saol hocam
    Bende birdaha üyelik tarihi-mesaj uyumuna bakmadan kesinlikle alışveriş yapmayacağım, bende 5 TL dolandırıldım o şekilde
  • Ulan forumu geçtim insanlık ne hale gelmiş yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine dolandırıcılk
  • kimseye güvenmeyelim mi şimdi. Ben neler sattım neler aldım. sorun çıktı hesabımı adama verdim o yaptı. pazar günü BF3 satıyorum hayırlısıyla. orda da sorun çıkmazsa 5/5 olacak. yada 6/6

• Tukenmedı mı bu herıfler? 5tl para mı ya.

• Ellerine sağlık iyi yapmiş akıllanmanız için sevindim.
    Sazan gibi her şeye atlarsanız çalarlar da dolandırırlar da sizi .avi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.