Şimdi Ara

Dies'de Ayaklanma Başlatalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne bu böle yaa ticket atıoruz dalga geçiolar şifre deiştirme aktif değil hack yienler malından oluo şifre deiştiremioruz yok xtrap gider yok start gider yok bakım gelir günde 80 takla atıoruz girebilmek için oyuna
    oyunu işkence haline çevirdiler resmen
    akşam saatlerinde bi terslik olmassa (hep olur genelde) bikaç arkadaş dies emc de miting yapmaya karar verdik
    katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
    en azından sadece oyun olmadıında burda konuşan oyun olduunda bu dertleri hatırlamayan insanlara bişeyleri hatırlatırız hemde içimizi boşaltırız
    herkesi beklios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromentari -- 2 Mayıs 2007; 1:34:53 >

• katılıyorum.. toplu ayaklanma var.. emc den doda ya yürüyelim saat kaçta? d kaçta?
  • katılım olacaksa hep birlikte bi karar veririz ama saat 9 gibi serverler genelde açık oluyor
    d2 en makulu sanırım çünkü en kalabalık server genelde orası
  • evet genelde açık oluyo bu saatte. bu ay pre almayarak kendime düşeni az da olsa yapmış olduğumu düşünüyorum. bu belki sesimizi duyurabilmek için daha iyi bi yöntem olur. ben yanındayım.

Katılımları bekliyoruz arkadaşlardan da
  • eee herkes oyundan memnun galiba??? sadece ko ya küfrederek olmuo bazı şeyler
    en azından tepkimizi belli edip içimizi rahatlatalım yaf
    onun yerine ticket atarız dienler olucaktır elbet ama oto cevap gelio ticketlara aksini düşünen varsa sölesin
    elbet birilerinin dikkatini çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: necromentari

eee herkes oyundan memnun galiba??? sadece ko ya küfrederek olmuo bazı şeyler
    en azından tepkimizi belli edip içimizi rahatlatalım yaf
    onun yerine ticket atarız dienler olucaktır elbet ama oto cevap gelio ticketlara aksini düşünen varsa sölesin
    elbet birilerinin dikkatini çeker

+1
  • tamam bende gelırım ama hersey belli olcak öle yapalım ne yapacaksak emu neresı ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran'lılardan güzel bi site
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emc-el morad castle yane
  • haaaa ben karus um maradon da yapalım bu işi ınternatıonal olsun
  • oyuna girse ayaklanacamda
  • d2 saat 9 tamammı beyler
    zaten oyundaki nickim de necromentari
    yürüyelim yaaa alayına isyan
  • evet 4 kişi olduk.. yokmu daha.. belli bi saatte emc de toplu bi lekilde yürünecek... dikkat çeksin.. sesimizi duyuralım bi şekilde..

server dies katılımcılar beklenior....
  • yok tamam international olsun moradon yapalım
    karus arkadaşları dışlamayalım
  • maradon olrsa ancak olur yoks olmaz zaten sua 10060 hatası verıor server lar saat bıraz daha gec olsun pre yok bende 11 den once d2 ye gırmıyor
  • tamam katılımcı arkadaşlar belli olsun saat ayarlanır hepimiz gece kuşu olduk zaten
  • moradonda olursa pek dikkat çekeceğini zannetmiyorum.. pazar alanı falan kimsenin ilgilendiği yok.. emc çok daha iyi olur bence.. karus arkadaşlar da aynı saatte luferson da toplanırlarsa daha organize bi iş gerçekleşmiş olur

evet bende de pre yok.. saati biraz daha ileri alabiliriz aslında..
  • tek karus ben ım galıba +4 kısıyle olmaz bu iş dies grubunu cagırmak gerek eger yapacaksak bır ayaklanma :)
  • fazla tv izlemeyin..

ayrıca bu ewt sadece bir oyun deildir. bu bir ticarettir.

ve para hedefli para bazlı bir kuruma kuruluşa böyle tepki verilmes.

sizi canlı canlı izliyolarmı sanıyosunuz.

saatlerce koxp kuruyosun gene farketmiyolar senin yürümeni farketcekmi..yada farketse kafasına takıcakmı.

bir şirketten bahsediyoruz .prem alımları büyük ölçüde kesilirse ozaman önemserler..

hadi yapalım edelim diyen hiç kimse bunu takmaz kafaya..banane benlemi kurtulcak oyun ben alıyım premi gireyim 1. servera giriyim der ..

böyle yaparak oyunu ne kadar takdığınızı gösterirsiniz.

eğer tepki vermek istiyosanız oyunu takmayın ..girmeyin oynamayın ..yaz geldi gidin halı saha maçları yapın balık tutun ..okullar tatil olunca çalışmak için iş bakın .

kafanızı gömmüşsünüz oyuna ..bi kalkıp nefes alın nekadar boşa aylarınızı harcamışsınız anlarsınız

• dies grubu kim hani nerde????
  • tamam orası öle de.... bu foruma takılmak bile ko yu takmak değilmi?
    hem biraz eğleniriz hemde içimizi döker rahatlarız yaf
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.