Şimdi Ara

Dies'de Ayaklanma Başlatalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: asabi_troll

fazla tv izlemeyin..

ayrıca bu ewt sadece bir oyun deildir. bu bir ticarettir.

ve para hedefli para bazlı bir kuruma kuruluşa böyle tepki verilmes.

sizi canlı canlı izliyolarmı sanıyosunuz.

saatlerce koxp kuruyosun gene farketmiyolar senin yürümeni farketcekmi..yada farketse kafasına takıcakmı.

bir şirketten bahsediyoruz .prem alımları büyük ölçüde kesilirse ozaman önemserler..

hadi yapalım edelim diyen hiç kimse bunu takmaz kafaya..banane benlemi kurtulcak oyun ben alıyım premi gireyim 1. servera giriyim der ..

böyle yaparak oyunu ne kadar takdığınızı gösterirsiniz.

eğer tepki vermek istiyosanız oyunu takmayın ..girmeyin oynamayın ..yaz geldi gidin halı saha maçları yapın balık tutun ..okullar tatil olunca çalışmak için iş bakın .

kafanızı gömmüşsünüz oyuna ..bi kalkıp nefes alın nekadar boşa aylarınızı harcamışsınız anlarsınız

+1 dogru dıyorsun ben ondan dolayı pre almıyorum zaten

• bende pre almıorum bayadır
  • ben de premium almadığımı söledim zaten.. bu şekilde devam edicekse de almam.. ama sesimizi farklı şekilde de duyurabiliriz.. herkes ticket atıodu bi ara.. oto cevaap ile geçiştirdiler.. bunu oyun içinde görecek biri olduğunu düşünüyorum
  • evet bencede duyarsız kalmamalıyız
    oyun sadece bizim kafamızımı bozuyor ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: necromentari

tamam orası öle de.... bu foruma takılmak bile ko yu takmak değilmi?
    hem biraz eğleniriz hemde içimizi döker rahatlarız yaf

oynadığın oyun hakkında bir yerden bilgi almak zorundasın buyusden foruma girersin.

ama oynadığın bir pc oyunu ..eğer oyun ortamı bozulmuşsa tühh be keşke bozulmasaydı dersin ve yeni bir oyuna geçersin.

hayat içinde çewren bozulur ..kafayı tak.. arkadaş ortamın bozulur kafayı tak..

okulunda bişiler güzel olmas..kafayı tak uğraş ..

ama bi pc oyunu için kafanı yorma.gülünç bu .

benim zamanlarımda tv ye bağlanan mario oyunları vardı ..o gitti başkası geldi o gitti diğeri geldi.

3 milyon türk oyuncu var şuan... isterse 50 milyon oyuncu olsun..
    sonuç şu..oyun ömrünü doldurdu..

belki oyunu siz yeni tadına vardınız hazmedemiyosunuz ama ..oyun öldü bitti . yawaş yawaş dağılmalar başlanıyor son 8 aydır oyunu bir çok insan bırakdı .

artık herkes dağılıyo ..

sewgilini çok sewersin ..ama en ufak alakasız bi hareketi olur..ter kokar yada ne biliyim bi gün çok güzel bi kız olsada burnunda sümük görürsün. aniden soğursun..

buda öyle bişi ..artık knightı kurtarmak de bişi yok yeni oyunlara alışmaya bakın

• tayyip ve k2 istifa..ba$a ben gecmeyi planliorm
  • eheheheh oyum sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

tayyip ve k2 istifa..ba$a ben gecmeyi planliorm

+1 oyum sana
  • eii eii secimlere aday olayim..Abdullah Gul ile kapi$caz ama galip belli
  • beyler ayaklanma yapakçaksınız ama bir düşünün siz oyuna giripte yapacaksınız bence en makulü belli 1 saatte oyuna girmeyin bakalım o zaman serverler tek çizgi oldugunda sizlerin kıymetini anlayacaklar
    sizin yaptıgınız pratesto çok ayar ister saati-serveri-her serverdeki adamları bulmak bunlar çok zahmetli ayrıca saat 9 gibi diyorsunda ben pre almıyorum ve o saatte benim oyunda olmam için sabah 9 gibi oyunu açmam ve o saate kadar dc yememeyi beklemem gerek
    en iyisi belli bir zaman diliminde oyuna girmemek
  • Abdullah Gül senle vs yapsın kim dewirirse o geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _blk_

Abdullah Gül senle vs yapsın kim dewirirse o geçsin

Abdullah Gulle ne vs yapcam ya..adami tek spike da aliirim..yanin da akp ordusuyla gelir o korkak..neyse 1 grup healer,1 buffer,1 full duff 1 adet ice 1 adet lr mage..hepsini dagitirim EvellAllah
  • quote:

Abdullah Gulle ne vs yapcam ya..adami tek spike da aliirim..yanin da akp ordusuyla gelir o korkak..neyse 1 grup healer,1 buffer,1 full duff 1 adet ice 1 adet lr mage..hepsini dagitirim EvellAllah

Har sana güvenioz !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooL34

quote:

Orjinalden alıntı: asabi_troll

fazla tv izlemeyin..

ayrıca bu ewt sadece bir oyun deildir. bu bir ticarettir.

ve para hedefli para bazlı bir kuruma kuruluşa böyle tepki verilmes.

sizi canlı canlı izliyolarmı sanıyosunuz.

saatlerce koxp kuruyosun gene farketmiyolar senin yürümeni farketcekmi..yada farketse kafasına takıcakmı.

bir şirketten bahsediyoruz .prem alımları büyük ölçüde kesilirse ozaman önemserler..

hadi yapalım edelim diyen hiç kimse bunu takmaz kafaya..banane benlemi kurtulcak oyun ben alıyım premi gireyim 1. servera giriyim der ..

böyle yaparak oyunu ne kadar takdığınızı gösterirsiniz.

eğer tepki vermek istiyosanız oyunu takmayın ..girmeyin oynamayın ..yaz geldi gidin halı saha maçları yapın balık tutun ..okullar tatil olunca çalışmak için iş bakın .

kafanızı gömmüşsünüz oyuna ..bi kalkıp nefes alın nekadar boşa aylarınızı harcamışsınız anlarsınız

+1 dogru dıyorsun ben ondan dolayı pre almıyorum zaten

bu olayı bir kere yapmışdık vede başarılı olmu şduk . 1 ay bo yunca oyunda kosb yokdu mükemmeldi ama sonra yeniden çıkar ttılar koxp

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _blk_

Abdullah Gül senle vs yapsın kim dewirirse o geçsin

Daha Lazımmı ?
  • Arkadaslar yeni char açıp geliyorum bende
  • ayaklanma az bunlara koordinat alıp nükleer bomba atmalı kafalarına!!!!!!!!
  • ben d2 ye gelemem d3 yapalım ordada çok kişi wardırr?? d3 e her zaman alıo beni!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.