bir şirketten bahsediyoruz .prem alımları büyük ölçüde kesilirse ozaman önemserler..
hadi yapalım edelim diyen hiç kimse bunu takmaz kafaya..banane benlemi kurtulcak oyun ben alıyım premi gireyim 1. servera giriyim der ..
böyle yaparak oyunu ne kadar takdığınızı gösterirsiniz.
eğer tepki vermek istiyosanız oyunu takmayın ..girmeyin oynamayın ..yaz geldi gidin halı saha maçları yapın balık tutun ..okullar tatil olunca çalışmak için iş bakın .
+1 dogru dıyorsun ben ondan dolayı pre almıyorum zaten
bende pre almıorum bayadır
ben de premium almadığımı söledim zaten.. bu şekilde devam edicekse de almam.. ama sesimizi farklı şekilde de duyurabiliriz.. herkes ticket atıodu bi ara.. oto cevaap ile geçiştirdiler.. bunu oyun içinde görecek biri olduğunu düşünüyorum
evet bencede duyarsız kalmamalıyız oyun sadece bizim kafamızımı bozuyor ???
quote:
Orjinalden alıntı: necromentari
tamam orası öle de.... bu foruma takılmak bile ko yu takmak değilmi? hem biraz eğleniriz hemde içimizi döker rahatlarız yaf
oynadığın oyun hakkında bir yerden bilgi almak zorundasın buyusden foruma girersin.
ama oynadığın bir pc oyunu ..eğer oyun ortamı bozulmuşsa tühh be keşke bozulmasaydı dersin ve yeni bir oyuna geçersin.
hayat içinde çewren bozulur ..kafayı tak.. arkadaş ortamın bozulur kafayı tak..
okulunda bişiler güzel olmas..kafayı tak uğraş ..
ama bi pc oyunu için kafanı yorma.gülünç bu .
benim zamanlarımda tv ye bağlanan mario oyunları vardı ..o gitti başkası geldi o gitti diğeri geldi.
3 milyon türk oyuncu var şuan... isterse 50 milyon oyuncu olsun.. sonuç şu..oyun ömrünü doldurdu..
belki oyunu siz yeni tadına vardınız hazmedemiyosunuz ama ..oyun öldü bitti . yawaş yawaş dağılmalar başlanıyor son 8 aydır oyunu bir çok insan bırakdı .
artık herkes dağılıyo ..
sewgilini çok sewersin ..ama en ufak alakasız bi hareketi olur..ter kokar yada ne biliyim bi gün çok güzel bi kız olsada burnunda sümük görürsün. aniden soğursun..
buda öyle bişi ..artık knightı kurtarmak de bişi yok yeni oyunlara alışmaya bakın
tayyip ve k2 istifa..ba$a ben gecmeyi planliorm
eheheheh oyum sana
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
tayyip ve k2 istifa..ba$a ben gecmeyi planliorm
+1 oyum sana
eii eii secimlere aday olayim..Abdullah Gul ile kapi$caz ama galip belli
beyler ayaklanma yapakçaksınız ama bir düşünün siz oyuna giripte yapacaksınız bence en makulü belli 1 saatte oyuna girmeyin bakalım o zaman serverler tek çizgi oldugunda sizlerin kıymetini anlayacaklar sizin yaptıgınız pratesto çok ayar ister saati-serveri-her serverdeki adamları bulmak bunlar çok zahmetli ayrıca saat 9 gibi diyorsunda ben pre almıyorum ve o saatte benim oyunda olmam için sabah 9 gibi oyunu açmam ve o saate kadar dc yememeyi beklemem gerek en iyisi belli bir zaman diliminde oyuna girmemek
Abdullah Gül senle vs yapsın kim dewirirse o geçsin
quote:
Orjinalden alıntı: _blk_
Abdullah Gulle ne vs yapcam ya..adami tek spike da aliirim..yanin da akp ordusuyla gelir o korkak..neyse 1 grup healer,1 buffer,1 full duff 1 adet ice 1 adet lr mage..hepsini dagitirim EvellAllah
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath Abdullah Gulle ne vs yapcam ya..adami tek spike da aliirim..yanin da akp ordusuyla gelir o korkak..neyse 1 grup healer,1 buffer,1 full duff 1 adet ice 1 adet lr mage..hepsini dagitirim EvellAllah
Har sana güvenioz !!
quote:
Orjinalden alıntı: CooL34
quote:
Orjinalden alıntı: asabi_troll
fazla tv izlemeyin..
ayrıca bu ewt sadece bir oyun deildir. bu bir ticarettir.
ve para hedefli para bazlı bir kuruma kuruluşa böyle tepki verilmes.
bir şirketten bahsediyoruz .prem alımları büyük ölçüde kesilirse ozaman önemserler..
hadi yapalım edelim diyen hiç kimse bunu takmaz kafaya..banane benlemi kurtulcak oyun ben alıyım premi gireyim 1. servera giriyim der ..
böyle yaparak oyunu ne kadar takdığınızı gösterirsiniz.
eğer tepki vermek istiyosanız oyunu takmayın ..girmeyin oynamayın ..yaz geldi gidin halı saha maçları yapın balık tutun ..okullar tatil olunca çalışmak için iş bakın .
+1 dogru dıyorsun ben ondan dolayı pre almıyorum zaten
bu olayı bir kere yapmışdık vede başarılı olmu şduk . 1 ay bo yunca oyunda kosb yokdu mükemmeldi ama sonra yeniden çıkar ttılar koxp
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
quote:
Orjinalden alıntı: _blk_
Abdullah Gulle ne vs yapcam ya..adami tek spike da aliirim..yanin da akp ordusuyla gelir o korkak..neyse 1 grup healer,1 buffer,1 full duff 1 adet ice 1 adet lr mage..hepsini dagitirim EvellAllah
Daha Lazımmı ?
Arkadaslar yeni char açıp geliyorum bende
ayaklanma az bunlara koordinat alıp nükleer bomba atmalı kafalarına!!!!!!!!
ben d2 ye gelemem d3 yapalım ordada çok kişi wardırr?? d3 e her zaman alıo beni!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme