bu kişiyi( gerçi kişi bile denmeyi haketmiyor ama )şiddetle knıyorum 2 tane taş kasmak için insanları canavarların arasına ceken bu şahsiyete küfür etmemek elde değil o an inanın bana 20 kişiyi ard arda cekip yatırmıştır herkes nası küfrediyo görcektiniz delirmek üzereyken bunun bi oyun olduğu aklıma geldi ama yinede sinirim yatışmadı
kusurabakmayın ama bu herifin niki xxxdavutxxx diesde oynuyorr bu adama kötülük etmek sevaptır kardeşler sana taş atana ekmek atacaksın sözünü unutup ne geliyosa elinizden ardınıza koymayın vurun gitsin .
gereksiz bi topic olduğunu sanmıyorum zaten toplasan 5. topiğim etmez içimdeki siniri yatırtırmaya calıştığım için açtım bunu
saygılar..
sana taş atana sen 2 taş atacaksın ki aklı başına gelsin bidaha yapmasın
parazit dolu oyun
de bu olmaz bu şekilde bi çözüm getirmek lazım bu işe ts leri kaldırsınlar mı naapsınlar
GERÇEKTEN BİLİNÇSİZ İNSANLAR BU PİSLİKLERİ YAPINCA ELİNE GÜZEL BİŞEY GEÇECEKLERİNİ SANIYOLAR AMA BENİM GÖZÜMDE BU İNSANLAR BİRER SIFIR
ewet kardeş benide çok çektiler
beni lvl 61 de 2 kere cekmişlerdi 1 inde 4 taşa kaldırdılar bütün günüm boşa gitmişti
bende de oldu nova_team nicli şerefsizin birisi golemlere cekti aradan 10 dk gecmeden swit pls dedi. küfür etmek elde deil
diezde böyle olaylar coğaldı golem, falconlara çekenler eğlence amaçlı yapan şerefsizlerdir.
ya bide orda pis pis gülüyo ya en ağırıma giden herifin gülmesi oldu hahahah diye yazmış karşımda olsa öldürene kadar dövecem herifi harbiden ezik ezik insan bozuntuları
ts kalksa bi yandan iyi olur bunun gibi şeyler olmaz benim bir adamım vardı daha yeni 50 lwl yaptım elinde +3 raptor vardı üstü +7 fp di.seek. açtım bir baktım party teklifi kabul ettim bir baktım stone golem golem 1 vurdu....2vurdu....3vurdu......4vurduğu anda ben nalları diktim(bu arada buff scrolll vardı).çok gıcıklar haa öldüresim geliyo gıcıkları
Aynı pisligi banada yaptılar ss aldım gm yolladım banlandılarr sizde oyle yapın derım yoqsa bunlardan cekecegımız var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme