Şimdi Ara

Dies'in Gm Si CZ DE sHow yapıyoR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cz de towerlarda ates etmıyo

degısım basladımı ne :D
  • illa gm mi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OrioN_

adam mage olsa tamam diecem de adam okce koxp acsa anca bu kadar insanı alır oda zor nasıl alıo hemde okcu yaa acaba bi şifre veya program kullanmıs olabilirmi

ya siz gm i ne sanıyorsunuz adam isterse stat larını 500 gibi ucuk rakamlara ayarlayabılır ısterse yuzuk olarak İb takabılır isterse cz dekı tıkladıgı herkesı öldurebılır ya bu oyunun editleyicisi gibi bise her ıstedıgını yapar ama cz haksız np dusuruyor bır oyuncunun gm e yapabılıcegı hıc bırsey yoktur ve bu haksızlık olur bence bu epey bır ılgı ceker cunku dıez dede bır gm NON pREMİUM diye clan kurmustu ve ılk 50 deydı clanda da tek o vardı zaten K2 gerekenı yapmıstı sakat bence bu diez ın gm lerı...

• quote:

Orjinalden alıntı: hethunter2323

illa gm mi yani

Bu bilindik bir GM Nicki biLmeyen varmıdır bilmem
  • GM YE CLAN ATSAYDINIZ BELKI CLANA GELİRDİ SONRA BİRLİKTE NP KASARDINIZBİDE CİV CİV KASSAYDINIZ BAREYAZIKTIR KIMSE PARTİYE ALMIOR GM YI
  • kardesim ben banladı demedimki kimseye sadece ilk topicim sacma fln sayanlar olur die ban fln yazmamalarını istemistim
    o kadar :) gm nin adamları banladımı da cıkan yazıyı biliyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: baris01

BUNLAR BANLANMAMIŞ CZ DE ADAMI KEZİNCE ÖLE YAZAR ARKADAŞIM CZ DE ÖLE YAZAR BANLANINCA BANED YAZAR BU KADAR ADAM ANLAMAMIŞ YA

• adam valla 2 tane yay tutuyor elinde 2 side +8 ib olduğunu var sayarsak 3k dan fazla atağı olabilir..ayrıca 60 ve 70 lvl archer skillerine karşıda koyamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 3 Ağustos 2006; 11:40:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hethunter2323

illa gm mi yani

arkadaşım ko da haberler bölümünde 4 sayfaya giderssen o arkadaşın gm olduğuu bilirsin zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

adam valla 2 tane ok tutuyor elinde 2 side +8 ib olduğunu var sayarsak 3000k dan fazla atağı olabilir..ayrıca 60 ve 70 lvl archer skillerine karşıda koyamazlar

1. ok değil yay tutuyor
    2. +10 ib onlar
    3. 3000k = 3 milyon yapar o kadar attack
  • quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

adam valla 2 tane ok tutuyor elinde 2 side +8 ib olduğunu var sayarsak 3000k dan fazla atağı olabilir..ayrıca 60 ve 70 lvl archer skillerine karşıda koyamazlar

1. ok değil yay tutuyor
    2. +10 ib onlar
    3. 3000k = 3 milyon yapar o kadar attack

ok ları yay yaptım atağı 3k yaptım :D hem gm +10 ib yi nasıl bassın onların özel scrolları +8 direk basıyor +10 yapması için gm in bile dupe yapması lazım :D kesin +8 ya da +9 dur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.