Arkadaslar Dies in tr_ozgur_cafe_tr den sonraki kralını bilen warmı ? Dün gece 3 te Lordofthehumans ın arkasında beyaz pelerin gördüm pm i de blockluydu. Ama ark aksini iddaa edio we Ekber in yeni kral oldugunu söylüo Bilen warsa lütfen söylesin
ben bişey anlamadım yaf dademin birisi konu açmıştı diesin yeni kralı tr_özgür_cafe_tr diye
quote:
Orjinalden alıntı: S@n@lD@rb#8364;
ben bişey anlamadım yaf dademin birisi konu açmıştı diesin yeni kralı tr_özgür_cafe_tr diye
O konu daha onceden acılmıs tarihine bakarsan
KOSKOCA DH DE DİESİN YENİ HUMAN KRALINI BİLEN YOK DEMEK BASKA KONULARA GELİNCE HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİOSUNUZ AMA YAPTIGINIZ AYIP
dies i 3ay önce bıraktım. hatırladığım kadarıyla tr_özgür_cafe_tr türksancağı clanının başkanıydı. o kral olmuştu ama yeni kralı bilemeyecem en kısa sürede dies e girip bakarımda,buraya sorcağına şimdilik d1 e girmeyi dene npc den öğren kimin kral olduğunu
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
dies i 3ay önce bıraktım. hatırladığım kadarıyla tr_özgür_cafe_tr türksancağı clanının başkanıydı. o kral olmuştu ama yeni kralı bilemeyecem en kısa sürede dies e girip bakarımda,buraya sorcağına şimdilik d1 e girmeyi dene npc den öğren kimin kral olduğunu
Bilgisayarımdaki knightta sorun war giremiorum girsem topic acmam