Şimdi Ara

Dies ORCları KOXP ci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim asıl charım dieste human 1 tane orc mage açayım dedim
    bi açtım ash knightlara gittim 2-3 party deiştirdim civcivken hepsi koxp ile kesiodu
    humanlarda ise şuana kadar koxp ile kesen görmedim

• sadece dıez de olsa ii.cyphera humanlarda yapıyo ama karus çok daha fazla yapıyo.
  • her yer aynnııı
  • kospla kasabiliyolar zaten onlar başka turlu kasamıyolar zaten kosp ve dupe yuzunden liderligimizi elimizden aldılar ama gm dupe yapanları banladı şu 3 haftadır biz kazanıyoruz savaşları bide bu son savaşta saglam adamlarımızı almadıklarına ragmen kazandık
  • Dies Karusları mı??

Dies de şu ana kadar ak lerde çok nadir koxp görmüşümdür ki asıl charım diesdeydi!!

Genellikle assas ve mage partileri kesiyor,arada bi kaç tane gördüysen, bu buraya gelip topic açıp dies karuslarını suçlama hakkını vermez!!

Bende dies de karsu um bi kere bile kosp kullanmadım kullanan partiyede girmedim ztn nerdeyse hiç görmedim!!
  • cypher de öyle(ben koxp çu diilim ama buffer olduğum için hep koxp partylerine giriyorum)
  • la humansın die ne kötülüyon orcları orclar savaşları kazanıyor die yanmasın bi yerin
  • Zaten diez de orc lara karşı gm de bişi yapmıyor oda orc yanlısıydı. Ama yeni gm geldikten sonra işler değişti eşit oldu. Cypher ı sorarsanız bence en kötü server en illegal server da diyebiliriz gördüğüm kadarı ile. Diez de orc ları tutulsada orc lar kosp açıp lvl vs. kassada bu bi gerçek elmoradlar orclardan üstün !. üstün olamadığı bişi söleyinde görelim. ?
    En iyi adamlarda elmorad. Bende bir zamanlar orc açtım deizde şuan elmoradım. Afedersiniz herkes üstüne alınmasın ama nerde bi ... var orc oluor diezde. Tabi çok iyilerde var ama ... lar iyilerden çok daha fazla. Bunda dolayı orc ları bıraktım ben şuan elmoradım ve hiçte pişman değilim.
  • orkları kötülemeyin diosunuz ama git bakalım ash knightlara en az 3-4 party bulursun adamlar clan koxp party kuruolar
  • Beyler Bence Orkların Yarısından Fazlası Koxp cu İnsanlarda bu oran daha az çünkü oyunun yarısından çoğunu küçük çocuklar kaplıo onlarda orkların tipini beğenmio ve insan oluo ve çocuklarda koxp kurmayı beceremio..Bu yüzden orklarda daha çok koxpcu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Beyler Bence Orkların Yarısından Fazlası Koxp cu İnsanlarda bu oran daha az çünkü oyunun yarısından çoğunu küçük çocuklar kaplıo onlarda orkların tipini beğenmio ve insan oluo ve çocuklarda koxp kurmayı beceremio..Bu yüzden orklarda daha çok koxpcu var

Tam tersini dedin arkadaşım bence. Küçük çocuklar orc ları farklı görüyor ve onları seçiyor. Ben 3-4 ufak kuzene 9-10 yaşlarındalar hepsi orc olmak istedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 21 Mayıs 2006; 21:31:32 >
  • bencede her yer aynı hepsine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.