Şimdi Ara

Dies te _CURCUNA_78_TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu eleman seekteki bütün adamları haprynin tam ortasına çekti kendisinde scroll vardı bişi olmuodu görseniz level 60 üssü level 50 üssü bütün seekteki adamlar yere yattı :( bende dahil
    sinirliydim resim çekemedim .... dikkatli olun yani ..... diesde iseniz bu adama

• SEEK AÇTA BİDAHA ÇEKSİN ADAM SONRADA EKRAN RESMİNİ ÇEKERSİN BİZEDE GÖSTERİRSİN
  • transformation scroll kullanıp yaratıkların yanına gidince onlar dokunmuyomu size?
  • quote:

Orjinalden alıntı: item_pls

SEEK AÇTA BİDAHA ÇEKSİN ADAM SONRADA EKRAN RESMİNİ ÇEKERSİN BİZEDE GÖSTERİRSİN

hakkaten bu aralar milleti seekten çekip yatırmak çok moda oldu, bütün velet takımının eğlencesi haline geldi resmen... bi aralar da ashlere troll warrior çekmek çok modaydı ama ne zamandır yapmıyolar. bakalım sıradaki trend ne olucak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrex -- 4 Mart 2006; 22:21:02 >

• bu aralar ASH LERE lamentation çekmek moda bütün millet yatıp duruo
  • BİDE ZOMBİ LERE TROLL WARRİOR ÇEKİYOLAR
    NE ZAMAN GİTSEM Bİ TROLL WARRİOR WAR
    LWL 46 DA KALDIM GİDEMİYOM ZOMBİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ya oyunun içine iyice s....

bide apos party yaparken troll çekmezlermi uyuz ediyolar adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

quote:

SEEK AÇTA BİDAHA ÇEKSİN ADAM SONRADA EKRAN RESMİNİ ÇEKERSİN BİZEDE GÖSTERİRSİN

hakkaten bu aralar milleti seekten çekip yatırmak çok moda oldu, bütün velet takımının eğlencesi haline geldi resmen... bi aralar da ashlere troll warrior çekmek çok modaydı ama ne zamandır yapmıyolar. bakalım sıradaki trend ne olucak...

şimdi lamentation var aga tam bi parti kuruoz bi bakıoz lament gelmiş 3 kişi yatmış tabe çeken adamda private ı blocklamış herkes shout dan anavrat kayoyı adama adamın ismi error_ibo (server olympia)

>>>>adamın ismi error_ibo (kafadan error var heralde adamda ...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancientkiller -- 4 Mart 2006; 23:07:49 >

• Harpy Bişe Deil Dark Stonelara Çekenler Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: assasain

transformation scroll kullanıp yaratıkların yanına gidince onlar dokunmuyomu size?

hayır dokunmuyorlar
  • harpy klasik spotuna (KEden önce) kscileri kaçırmak için dark mare çekerdim ne günlerdi
  • quote:

BİDE ZOMBİ LERE TROLL WARRİOR ÇEKİYOLAR
    NE ZAMAN GİTSEM Bİ TROLL WARRİOR WAR
    LWL 46 DA KALDIM GİDEMİYOM ZOMBİYE

sen de her gittiğinde öldür onu :DD:D:D:D:D
  • onunkı bugunkılerden bı tanesıde benı Dark stone ve dmlerin arasına cektı 10mil ex uctu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.