Şimdi Ara

DİESE BİR SEYLER OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dıes serverınde bır garıplık yok mu sızce. fıyatlar ucuk kacık oldu satıslar acayıp yukseldı. koydugum hersey satılıyor abartıyorum fıyatı yukseltıyorum yıne satılıyor. acaba oyunda bırılerı para falan mı kopyalamaya basladı. cunku ben hayatımda 20m dan fazla paraq gormedım cebımde sımdı 500m param var.

• katılıyorum 4me giden miragelar 50m oldu yine chitnler 38 falan bi b...k anlamadim
  • +7 mirage 200m den aldım dupe değilmiş 750 m den sattım
  • Ara sıra böyle şeyler olabiliyor... Aynen olympia da ki gibi chitinler 300k dan giderken birden 15m ye fırladı... her şey pahalandı ama zamanla fiyatlat aşağı çeker...
  • fiyatlarin artma sebebi : dupe bir cok itemin daha silinmesi itemlarin kiymetli olmasi
    koydummu hemen gitmesinin debebi: para(silver bar vs) dupe si yapanlarin girdiklerinde paralarinin silinmemesi ve 2. bir silinme beklemeden dupe olmayan piyasadaki pach ten sonraki itemlari hemen almalari parayi hemen bitirmeleri daha cok goze batmamak icin , birisinden duydum 70 trina dupelemis herif + 2 milyar para trinalar gitmis iyi de olmus parayi ise silinmedigi icin genede $ansli sayilir hemen gitti ona bi ton item aldi pahali ucuz koyanlarin mallari satildi iste fiyatlarin normale donmesi biraz zaman alir ;)
  • Ya bende diesde oynuodum bi baktım chitin fiyatları yükselmiş 35 m olmuş
    Bende ilk ölesine 50 m e koyim dedim dh de dolaşırım dedim o arada bi baktım ikside gitmiş
    bende anlamadım noldu bu pazara...dupeler silindi ondan galiba
  • Serverin Xigenon ise o fiyata tek +7 mirageyi ben satarım kesin benden almışındır.dupe mal satmak huyum degildir cunku
    quote:

Orjinalden alıntı: Bowlz

+7 mirage 200m den aldım dupe değilmiş 750 m den sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi springer -- 28 Şubat 2006; 21:59:58 >
  • ne zaman dupe silinirse ozaman item azalır ozamanda fiyat tavana vurur.mesala sen sattığın itemden herkez satarsa 5 para etmes ama sen sattığın nadiren satılırsa acayip para eder
  • Areste de durum aynı.
    35 Flame kağıdı 200m oldu.
    glacier 90-100
    5m e satılan mirager lar 60m e satılır oldu.
    70 e kadar düşen kekuriler 250-350 arası tezgaha konuluyor, sonumuz hayırlı olsn işallah :D

500-750 arası crystaller 4-4.5 m arasına konulmaya başlkandı. allahtan zamanında baya bi chitin almıştım 1-1.5m den. şuanda fiyatta zirve noktasını bulabilirsam yüksek fiyattan satıp köşeyi dönerim :D
  • galiba bu durum bütün serverlarda aynı
  • bende diesde oynuyorum benim daha 1 hafta öncesine kadar 1 m param yoktu

ama fiyatlarda birden bi artış yaşandı en çok gidende +7 dex 12 fp ler 20 den koyuyordum gidiyordu

dex 9 yüzüğü 275 e koyduum gitti sonra bi adamdan 150 ye aldım onu da 325 e sattım

şimdi elimde 950 m param war

ama ben hala alıp satmaya dewam ediyorum ve ayrıyetten bu gün sabah gözme bişi çarptı

adamda 40 tane holy water of temple wardı adamlar bi şekilde hala dupe yapıyolar tanesini 50 m ye koymuş ya
    böle bişi olurmu :D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_c -- 1 Mart 2006; 11:29:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.