< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2219 tl Diesel Dz4581 Erkek Kol Saati
-
-
başka sitelerde 8000 tl civarında. Sahte olma ihtimali varmI?
-
Satıcı saatvesaat görünüyor. Eğer satıcı bildiğimiz saat ve saat ise, sahte olma olasılığı yok.
-
Saatvesaat satıyor. Ama iptal olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam alıyodum bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler , bende aldım bir tane bakalım gelecek mi?
-
saatler geldimi arkadaşlar.
-
8000tl deniyordu iptal olmuştur hani 1000 2000tl düşük olsa yollanırdi belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim siparişime çok daha ucuz 1500 tl civarında saat gönderdiler.
-
Fotoğraf ekler misin?
-
-
Ön yargılarımda pek yanılmam saat&saat olunca satıcı güvenilir ama %25i fiyatına da satmazdı zaten gelirse 3k ben alayım hemen peşin ödemeyle 😀 mağaza ve site fiyatlari malum uçuyor
Teslim aldin mi nasil markası diesel mi gene modelini atar mısın diesel basic modelleri iyi bilir, takip ederim yıllardır
güzeldir ama moda marka iste bir İsviçre üretimi değil sonuçta GC tercih ederdim ömürlük 8-10k verecek olsam 🤔
Arkadaşlar bir diesel saat bu para edemez. Bu paraya ne saatler var. Diesel çin malı mekanizmalı saat markası.
Hangi saatler var mesela, örnek ?
-
Mesela orientin in house mekanizmalı saatleri var. Bu saat otomatik. Quartz kısmına gelirsen 10 bine kadar birçok tissot model bulabilirsin. Yani diesele 8 bin vermek için delirmiş olmak gerek.
bana da farklı bi model göndermişler. gerekli şikayetimi şikayetvar a yaptım.
-
Diese'in bu mega chief serisi su geçiriyor sakın almayın(kaynak: amazon yorumları). Yağmurlu havada bile su alır. İlle de alacağım derseniz . 150€ altında ürünleri alın ab üyesi ülkelerden. Aşağıdaki model de max 3k ya gelir.
amazon.deDiesel Erkek Mega Chief Kronograf, 51 mm Gövde Boyutu Paslanmaz Çelik Saat, Siyah, DZ4290 Kuvars Deri Saathttps://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B07N356XCF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AVOT8IJXNOPIH&th=1 -
Tüketici hakem heyeyine verip. Çok rahat kazanabilirsin. Bilerek farklı model gönderildi diye. Kurumsal bir firmanın bunu yapması çok çirkin. Direkt iptal etse daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hanıma hediye alacağım uygun fiyata kaliteli bir kaç kadın saati önerisi alabilir miyim bilgili birine benziyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mesela orientin in house mekanizmalı saatleri var. Bu saat otomatik. Quartz kısmına gelirsen 10 bine kadar birçok tissot model bulabilirsin. Yani diesele 8 bin vermek için delirmiş olmak gerek.
|
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- unify parfüm erkek yorum
- coffy bedava kahve
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- beşler nostalji sucuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X