Şimdi Ara

DİEZ ANKARA İTEM VE CHAR FİYATLARI EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LVL 66 %70 WARİOR 2X WALKFERİN=300HP MASTER AÇIK

LVL 60 %90 PRİEST EZİK İTEMLER VAR ESLANDDA DA QUESTİ VAR GALİBA

LVL 59 %10 ROGUE 2X WALKFERİN=300HP

İNNDEDE POT VE IVIR ZIVIR 5-6SAYFA İTEMİ VAR

CHARLIN 3Ü DE AYNI ACCOUNTTA ROGUENİN ÜSTÜNDE İTEMLER VAR VE KİLİTLİ İTEMLERİ AÇDIRIP 30 GÜNLÜK PRELİ SATARSAM FİYATI >>>100YTL<<< PAZARLIKSIZDIR.

İTEM LİST:

-------+8SHARD=150YTL

-------+8MD =60 YTL

-------DD25PLATE=80YTL

-------ELF BELT=60YTL

-------PP = 25 YTL

-------+7ROG CHİTİN SET=20YTL

İTEM FİYATLARI BUNLARDIR EĞER DERSENİZKİ BEN GOLD PRELİ ALMAK İSTEMİYORUM SEN İTEMLERLE BERABER TOPTAN VER FİYAT TOPTAN 400YTL DİR.

ANKARA YÜZYÜZE SATILACAKDIR CHAR SATILMADAN İTEMLERİ SATAMIYORUM TABİKİ

OKUYAN UPLAYAN HERKESE TŞKLER İYİ GÜNLER.

anilgokmen@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagger_man_yagı_06 -- 7 Ağustos 2007; 0:12:29 >

• gecenin son upu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagger_man_yagı_06

gecenin son upu
    up iyi satışlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slauter

up iyi satışlar ...

Alıntıları Göster
    tşkler slauter allah razı olsun
  • gece 2ye kadar burdayım beyler iyi günler
  • up
  • quote:

up
    up
  • up
  • up
  • quote:

up
    hem up! olsun

Hem de: onlygodkillme ne demek? yani tam olarak bu "sadece tanrı beni öldür" demek sanırım onlygodcankillme (beni sadece tanrı öldürebilir), onlygodkillsme (beni sadece tanrı öldürür) demeye çalışmışsın

Yine bu iyi beterin de beteri var ya, adam o isimle nasil yasiyor, nasil kasabiliyor anlamiyorum xxxraptorxxx , LJosmanLJ resmen pm felan atacak adamlara iskence cektirmek ve chatten item satarken alici bir insanin birkac kez deneyip, "baslarim lan senin itemine de nick ine de..." diyip bazı güzel şeylerden mahrum kalmak için konulmuş bi nick

Ne olursunuz şu nicklerinizde daha tutarlı olsun, boşu boşuna ilerde ncs fln almanıza gerek kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

hem up! olsun

Hem de: onlygodkillme ne demek? yani tam olarak bu "sadece tanrı beni öldür" demek sanırım onlygodcankillme (beni sadece tanrı öldürebilir), onlygodkillsme (beni sadece tanrı öldürür) demeye çalışmışsın

Yine bu iyi beterin de beteri var ya, adam o isimle nasil yasiyor, nasil kasabiliyor anlamiyorum xxxraptorxxx , LJosmanLJ resmen pm felan atacak adamlara iskence cektirmek ve chatten item satarken alici bir insanin birkac kez deneyip, "baslarim lan senin itemine de nick ine de..." diyip bazı güzel şeylerden mahrum kalmak için konulmuş bi nick

Ne olursunuz şu nicklerinizde daha tutarlı olsun, boşu boşuna ilerde ncs fln almanıza gerek kalmasın.

Alıntıları Göster
    YORUMUN İÇİN TŞKLER BENİ SADECE TANRI ÖLDÜRÜR DEMEK DOĞRU ANLAMIŞSINDA BU KADAR KENDİNİ KASACAK NE VARDI BUNDA DOSTUM CHAR SADECE HP POT BASMAK İÇİN AÇILDI YOKSA KASMA AMAÇLI DEİL

• quote:

YORUMUN İÇİN TŞKLER BENİ SADECE TANRI ÖLDÜRÜR DEMEK DOĞRU ANLAMIŞSINDA BU KADAR KENDİNİ KASACAK NE VARDI BUNDA DOSTUM CHAR SADECE HP POT BASMAK İÇİN AÇILDI YOKSA KASMA AMAÇLI DEİL

Alıntıları Göster
    UPPPS
  • quote:

UPPPS

Alıntıları Göster
    uppala
  • quote:

uppala

Alıntıları Göster
    up
  • msndeyim
  • up up up
  • anilgokmen@mynet.com
  • quote:

anilgokmen@mynet.com
    up
  • uppppppppps
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.