Şimdi Ara

Diez'de Blood clani???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet.. clan sıralamalarına baktığımda Blood'u gördüm. Real Blood playerlari mi kurdu clanı yoksa diez'in son zamanlardaki iyi oyuncuları eskileri hatırlamak için mi kurdu?

• quote:

Orjinalden alıntı: headcleaner

eet.. clan sıralamalarına baktığımda Blood'u gördüm. Real Blood playerlari mi kurdu clanı yoksa diez'in son zamanlardaki iyi oyuncuları eskileri hatırlamak için mi kurdu?

real yerine gerçek kelimesini kullanamıyormusun?
  • ağız alışkanlığı. gerçek blood clan mı bu ?
  • bi kısmı bırakmış
    hepsi gerçek deildir
  • gerçek blood dağıldı . gerçek blood oyuncularının kurduğunu sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicoise -- 29 Temmuz 2007; 14:25:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicoise

gerçek blood dağıldı . gerçek blood oyuncularının kurduğunu sanmam

Bence de ama bu kadar kısa bir sürede dies gibi çok eski bir serverde 1.sıraya yerleşmeleri de şaşırtıcı...
    Onları kim ikna etti de clanlarından çıkıp geldiler. Yakında ortaya çıkar.
  • ßu konuyla ilqili bilqiyi dün Sacha_Buffer arkadasımız anlatmıstı..Clanı Tilmado die saqlam bi warrıor kurmus eski oyuncuları yok ama herkes saqlam diesin en saqlamları o clanda toplanmıs..diye duydum
  • bence türklerin veya başka ''görme'' diye tabir ediceğimiz kişilerin bu clanı kurdugunu zannetmıyorum. -ki kursunlar, 36m np'yi bulmu$lar. 36 m np'li bi clan anca sağlam acc. ların topla$tıgı bi clan olabilir. Bence böyle birşey yapmamışlardır. bir geri dönüş olabilir gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: headcleaner

bence türklerin veya başka ''görme'' diye tabir ediceğimiz kişilerin bu clanı kurdugunu zannetmıyorum. -ki kursunlar, 36m np'yi bulmu$lar. 36 m np'li bi clan anca sağlam acc. ların topla$tıgı bi clan olabilir. Bence böyle birşey yapmamışlardır. bir geri dönüş olabilir gibime geliyor.

yaw kardesim sana ne diyorum diesin en iyi adamları o clanda toplanmıs clanı kuran Tilmado
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcazer13

ßu konuyla ilqili bilqiyi dün Sacha_Buffer arkadasımız anlatmıstı..Clanı Tilmado die saqlam bi warrıor kurmus eski oyuncuları yok ama herkes saqlam diesin en saqlamları o clanda toplanmıs..diye duydum

hmm.. şimdi gördüm :)
  • post yazarken cevap atmı$$ın. hemen dellenme!...
  • 411 in clanı var Voltage simge şeffaf xD 411 i gördüm şaşırdım walkrie bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 29 Temmuz 2007; 14:55:24 >
  • real madrid
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

real madrid

barcelona
  • by_korkusuz felan herkes blood a gectı tılmado kurucusudur.Sanırım DIES ın en ıyı clanı tabıkı orcların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.