Şimdi Ara

DİEZ GM Sİ KOTOKO İSİLOONDA BAN YAGDIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BENİM DİYEZDE 62 MAGE VARDI İSİLONA HER AKŞAM 23:00 DA GİDER DIK BİLDİGİNİZ GİBİ İSİLOOON KESMESİ ZORDUR ETRAFINI SARMAMIZ GEREKIR AM A O GECE ORDA GI BÜTÜN ADAMLAR BAN YEDİ BAN NEDENİNE VE KAÇ GÜN YADEGİME BAKTIM 1 AY BAN YEMIŞIM SEBEP İSE BUG ABUSE SOLERMISINIZ İSİLOON BİR BUG ABUSEMIDIR BEN BANLANAM SORUN DEİL AMA ORDA 62-70 ARASI VE 34 TANEDE 70 LVL ADAM VARDI MESELA LORDOFTEHEHUMANS HAKAN53_TR ERKLI FALAN CVP LERİNİZİ BEKLIOM

• bu konu zaten vardı neden tekrar açtınki?
  • sizin banlanmanızın sebebi uzun süredir inceleniyordunuz ve uzun süredir isillionu bugla kesiyordunuz ve bir sürü item çıkartıyordunuz bu bugla gm sadece o gece yaptıklarınız için değil önceden olanlar için banladı o gece yaptığınız son damla oldu iyiki banladı sizi,,, kotoko I love you canım mujkayrıca bu olay çoktandır oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustForCZ

BEYLER BENİM DİYEZDE 62 MAGE VARDI İSİLONA HER AKŞAM 23:00 DA GİDER DIK BİLDİGİNİZ GİBİ İSİLOOON KESMESİ ZORDUR ETRAFINI SARMAMIZ GEREKIR AM A O GECE ORDA GI BÜTÜN ADAMLAR BAN YEDİ BAN NEDENİNE VE KAÇ GÜN YADEGİME BAKTIM 1 AY BAN YEMIŞIM SEBEP İSE BUG ABUSE SOLERMISINIZ İSİLOON BİR BUG ABUSEMIDIR BEN BANLANAM SORUN DEİL AMA ORDA 62-70 ARASI VE 34 TANEDE 70 LVL ADAM VARDI MESELA LORDOFTEHEHUMANS HAKAN53_TR ERKLI FALAN CVP LERİNİZİ BEKLIOM

arkadaşım sanırım yine kardeşin geçti pc başına olan konuyu açtın tekrar ordan dewam etsene ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 11 Temmuz 2006; 16:24:29 >

• KARDEŞ NEDEN OLE DİOSUN YAZIK DEİLMİ OKADAR 70 LVL ADAMA HEM BIZ İSİLOON UN BUG ABUSE OLDUGUNU BİLMİODUKKU
  • Açıldı bu konuya
  • bug abuse ne?

• quote:

KARDEŞ NEDEN OLE DİOSUN YAZIK DEİLMİ OKADAR 70 LVL ADAMA HEM BIZ İSİLOON UN BUG ABUSE OLDUGUNU BİLMİODUKKU

bug abuse olduğunu biliyodunuz çünkü ortaya alıyodunuz o size hiç yaklaşmıyodu siz orda paşa paşa item yaparken bizim ağzımız kokuyodu pot parası bulamıyorduk hiç te yazık olmamış o kadar 70 e kasmışlarsa şu oyunu hakkıyla oynasınlar...
  • bug abuse ne? cahillğimi mazur görün
  • oyunun açıklarını kullanmak bug abuse dir ban sebebidir
  • Başlığa bak " diez GM si" daha gm i geme diye okuyan birisin kardeş kusra baqma
  • senın kadar post kasan adam gormedım dısunkı 62 ıwı magem war dıezde banlandı 70 ıwı lar.ımzanda cyper dıosun we bu konu daha once acılmıstı.sıkayet edıldın
  • beyler hepınızden ozur
  • quote:

beyler hepınızden ozur

salladığın çok belli 62 adam "diyez,geme,cyper" demez gülüm öğrende gel
  • benim 62 char var banlı ben topıc için ozur diliom
    bidaha yapmıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.