Şimdi Ara

Diez'in Ruhu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden sadece d1 d2 vardı ilk charım Warriordu.burdan emrah gürbüze sevgiler(CasterTroy)saolsun burda bizi kasmıştı.cafede en yüksek ömer abiydi cafede calısan.Sonra bizi emrah abi kastı 30 yaptı 30 skili cok hoşuma gitmişdi ayaklarını kaldırarak vuruyordu sonra arkadaşıma söyledımo da warrıor actı geldi beni gecti 1 lwl ile .Daha sonra o mage actı dedimde ben de mage acam dedim ozamanlar emrah abinin clanı meşhur g1 (ayasofya) clanı dedim ne koyam ismimi ayasofia_58 koydum efsane .Daha sonra kendi asasıyla kallugada death kngihtlarda kastı.olmadı _mrs_ mage şimdi 70 lwl o mageyle girmişti asga köyünün arkadasında lycanlara nowa atar bizde kutu toplardık.Ve 30 olduk.Piananın önünde ömer abi(warrıoru ile) lycanları topluyordu bizde 2 mage 33 alanıyla kesecez ya 5 dk dolaşıyo topluyo tam alan atcaz bi mage geliyoı nowa salllıyo alıyordu expleri.Daha sonra emrah abi gitti istanbula...Bizde cafede 3 kişi gider piananın onunde zombılerde tyonlarda kasardık.cok gecmeden 40 olduk...Eslant diye bir yer var dediler iyi para iyi exp geliyo dediler...Tüm cyber_warrıor clanını 40 yaptık toplandık gittik eslanta...ben bilmiyorum nasıl bir yer...ŞAnsa Dm lere gelmişim aldım 960 buffu bi chill attım dm bi vurdu yattım.Daha sonra bıraktık o köyü... gİTtik kalluga köyüümüze orda smildonlarda aga party pls party pls diye yalvarmıştım.eee olduk 44 gittik eslanta 45 baktım partiye haryp kesiyor catır catır 54 ler patlıyo dedim sordum o nasıl oluyo dediki 45 alanı kastım 45 oldum ki oyun deişti bir gün sonra .Sonra oyunu bırakacamtım sinirden.Ömer abi koymadı.Daha sonra git gide büyümeye basladık.Ömer abi 53lwl oldu bize ally vercekti ayasofya izin vermediler aldılar bunu ayasofya clanının alt clanına dedim emrah abi benide aldır 53 ol dedi yalvardım sinirlendim kasmaya başladım daha sonra 53 oldum emrah abiye pm attım dedim clana al dediki alt clan patladı.sansa baq ramazan bayramının 1, günü geldim cafeye başladım goleme .orda aksaraylı arkadaşlarla tanılştım tirandazın alt clannında asistandı o clana aldı saolsun sonra başka clana gectiler ben noob kaldım beni goturmediler...Bİr gün oldum 57 orclar bastı el moradıBİ komutan yazıyo ingilizce orc gorurseniz bir yerde söyleyin diye benimde biras inglizcem var söylüyordum en son adam türk cıktı dedim aga abi clana alırmısın beni aldı ondan sonra gün oldu 59 oldum 60 kasıyom clan leaderi geldi kardeş ksura bakma oda arkadaşım izin vermiyo 59 altını atmalıyım dedi attı ordan sonra 60 olduk girdik BAND a o clan cok sağlamdı.:::::Musenet::::: 70 idi.reeisim_68_Tr bayheal bana cok yardımları oldu saolsunlar.itemleri o clanda kastım o clandan cıktım burdan arkadaşlar kurdu.oraya gectim.Daha varda yoruldum yaw
    İŞTE AYASOFİA'NIN KISACA HİKAYESİ BU...
    SAYGILARIMLA...

• quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

Tebrikler çok güzel yazmışsın 3 büyük server vardı önceden ARES,DIEZ,BERAMUS

hisst en buyuk server cypher tum hileciler orda yanlıs olmasın:)
  • bence dies ruhu olmez hala devam edıooo dies gibisi yok yaw
  • las0mbra vardı pozitive vs las0mbra dagıldı cok uzulmustuk ama pozitiveduruyormu bilmiorum the_storm zian guzel insanlardı diez bambaska biserverdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilga

bence dies ruhu olmez hala devam edıooo dies gibisi yok yaw

dies değil diez

• eski koda dies di
  • dıez bıttı ya cok acıyorum arkdaslarımız karuslarımı bırakmak ıstemıyorum savslarda yenılmlerıne bayılıyorum
  • İnsan bi alıntı olduğunu yazardı...
    cafegeveze adlı forumda quel_shin den alınıtı yapılmış..
    Emeğe saygı..
  • ölemı bakam bi
  • evet kontrol ettım dedıgın forumdan alınmıs orada nasıl gözumden kactı benım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.