walla bilmem abi bize ailemiz demior hayret satende araklamassan araklannırsın die bu nasıl bir zihniyet ben anlamadim
"unutmayın ki Bir Türk evladı asla hile yapmas,kimsenin hakkını yemez ancak KİMSEYEDE HAKKINI YEDİRTMEZ!!" Bu Sözü Çook sefiyodum buraya da Tık diye oturuyodu
quote:
Orjinalden alıntı: xxBAYTARxx
bu çocuğun ailesi "organize işler"den galiba
elimde bu şahsiyet ile ilgili .ksc formatında resim var aşırı küfürden dolayı siteye koyamıyorum...
"unutmayın ki Bir Türk evladı asla hile yapmas,kimsenin hakkını yemez ancak KİMSEYEDE HAKKINI YEDİRTMEZ!!" Bu Sözü Çook sefiyodum buraya da Tık diye oturuyodu
Dupe , Koxp , ßug Yapan En çok Türkler.Anladın Sen Onu
şu sıralara pelerin anahtarını çalmak moda
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
yabancılar yapmış türklerde emeğe saygı baabından kullanıyo. anladın sen onu. ayrıca fgnetwork'a gir bak hepsi yabancı ne hile arasan orda
kimseye güvenmicen bu devirde
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
bu oyunda makedonyalılar ve ruslar hiç dupe koxp ve bug yapmıyo biliyomusun neden onu biliyomusun çünkü bu oyunu onlar oynamıyo akıl war mantık war oyunu türkler oynuyo be kardeşim oyunu oynayanlar kullanıcak herhalde ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme