Şimdi Ara

diğer dedem onurumuzu kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kreşten izne gelmiştim dedemle r vebni evde bkeliyor lardı ve ben girdiğimde 10dakika kadar bayılmıştım uyandığımda başımda dikiliyorlardı babamla annem bütün gün evde pinekliyon git dedenlerle parkta oyna dedi ve dedemlerle parka gittik park çok sessiz ve uğultuluydu balgamcı dedem parktaki hayvancağızlara balgamlarından tattıyıroyrdu torpik ağaçları vardı dedeme bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ama dinlemedi parka girdiğimizde dolandırıcı dedemin kafasına karpuz düştü ve yerçekimi kanunu buldu parkta oyun oynuyorduk herşeygüzel gidiyordu ancak bi anda heryer gölgeller ile kaplandı karşıdan 3 yandan soldan sağdan önümüzdeb arkamızdına siyah adamlar geliyordu dedemler bunela falan derken siyah adamlar kaleşnikof pompalı snipe eagle golfd ile bize ateş etmeye başladılar o anda dolandırıcı deddem zincirlerini koparmış matrıx edasıyla kurşunları püskürtüyordu balgamcı dedem ise balgam kalkanı ile bizi koruyordu bu şekilde ikibuvuk günböyle devam etti biz şaşırmıştık çünkü siyah adamlar kaybolmuştu dolandırıcı dedeme durumu izah etmesini söyledik ve bize izah etti ulluminatiyi dolandımıştı ve canını almaya çalışıyordu dedemle ben onurumuuzu kırdıpınız izah ederek dolandırıcı dedemi orda bi güzel haşladık ve terk ettki o günden beri onla ögörüşnüyoeuz sizce bu dedemle diğer dedemi nasıl bi araya getirebilirim yardım lütfen

• Hoşuma gitti evlat devam et:D
  • biz napıyoduk burda ?
  • kreş dedi beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hione -- 3 Şubat 2012; 13:15:02 >

• Gerçek edwird misin bilmiyorum ama başarılı buldum hikayeyi :D
  • balgam kalkanı
  • Aha edwırd. Takip.
  • Gerçek edwırd mısın bilmiyorum ama ilk önce türkçe yazmayı öğren durumun vasat
  • yazım biraz kötü olmuş klavyede biaz sorun varad
  • edwırd deden cagrıyo seni kahwedemis
  • DEFOL GİT BURDAN FEYK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

DEFOL GİT BURDAN FEYK
  • bana feyk diyorsunuz onurum zedeleniyor arkdaşlar
  • edwird geldi 30 lu yaslara halen burda olmasini mi bekliyonuz anlamadim nedir bu edwird ozentiligi
  • edwırd , güldüm lan
  • Cidden iyi.
  • ben hayır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

bana feyk diyorsunuz onurum zedeleniyor arkdaşlar

Balgam at
  • zuahuahuhaaua
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.