yarım saat oldu üye giriş ekranına anca gelebildim
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosis
yarım saat oldu üye giriş ekranına anca gelebildim
Alıntıları Göster
hırsızın karşılığı digiturktür bunlar kadar adi firma olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: muratsen87
hırsızın karşılığı digiturktür bunlar kadar adi firma olamaz
Alıntıları Göster
Ben kesintisiz izledim arkadaşlar...
Bende izleyemedim mecbur açtım bi link.
Para ile rezillik.
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
Para ile rezillik.
izleme yerine kadar büyük yavaşlık, var oynatıcı açıldığında sorun olmadan oynatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LKLC
izleme yerine kadar büyük yavaşlık, var oynatıcı açıldığında sorun olmadan oynatıyor.
Alıntıları Göster
çok şükür son 40 dakikasını izleyebildim...
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
çok şükür son 40 dakikasını izleyebildim...
Alıntıları Göster
maç başlamadan ekranı açmanız lazım. yoksa sittin sene giremezsiniz. en az 15 dakika önce açın
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
maç başlamadan ekranı açmanız lazım. yoksa sittin sene giremezsiniz. en az 15 dakika önce açın
Alıntıları Göster
Bende sorun çıkmadı maçtan 5 dakika önce girdim. Devre arası kapattım sonra 2. yarı yeniden açtım. Sıkıntısız izledim.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Alıntıları Göster
İyiki almamışım, satın al ekranına kadar geldim sonra 15.99 ne vericem la bu adamlara dedim geri çıktım.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
İyiki almamışım, satın al ekranına kadar geldim sonra 15.99 ne vericem la bu adamlara dedim geri çıktım.
Alıntıları Göster
10 dakika izleyemedim. E-posta gönderip şikayetimi ileteceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayforFun
10 dakika izleyemedim. E-posta gönderip şikayetimi ileteceğim.
Alıntıları Göster
arkadaşlar digitürk play sitesinemi üye olacağız maçları izlememiz için
beyler bende başlarda giremedim ve inat etmeyi bıraktım telefondan izledim bir sorun yoktu orda ama pc den inatla açamadım bende..
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
beyler bende başlarda giremedim ve inat etmeyi bıraktım telefondan izledim bir sorun yoktu orda ama pc den inatla açamadım bende..
maç öncesini ve maçı sorunsuz izledim
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaScramble
maç öncesini ve maçı sorunsuz izledim
Alıntıları Göster
Digiturkwebtv e ettiğim küfrü luganoya etmemişimdir. Derbilerin hiç birini sorunsuz izleyemedim. Canlı destek ekibi derbi zamanlarında cevap vermiyor. Yurt dışında oldugum için almanya şubesini aramak zorunda kalıyorum onlar bile telefona bakmıyor. Sürekli sorun sorun sorun...
quote:
Orijinalden alıntı: rh+
Digiturkwebtv e ettiğim küfrü luganoya etmemişimdir. Derbilerin hiç birini sorunsuz izleyemedim. Canlı destek ekibi derbi zamanlarında cevap vermiyor. Yurt dışında oldugum için almanya şubesini aramak zorunda kalıyorum onlar bile telefona bakmıyor. Sürekli sorun sorun sorun...
Alıntıları Göster
bu sene pek sorun olduğunu sanmıyorum. olumsuz yorum yazanlar bu sene için mi konuşuyor ?
Bende Amerika'dan izliyorum. Suana kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim. Tek sorun HD goruntu kalitesinin cok yeterli olmamasi. Bir de butun Turk kanallarini yayinlamiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme