Şimdi Ara

Digimon Battle Hakkında - veya + lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sizce Oyun Nasıl?Yani Yorumlarınızı Alalım?

Mesela Bence Oyundaki Savaş Sistemi Daha İyi Olabilirdi.Grafikler ise 3D Olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greencircle -- 22 Mart 2010; 23:38:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snifer97

Arkadaşlar Sizce Oyun Nasıl?Yani Yorumlarınızı Alalım?

Mesela Bence Oyundaki Savaş Sistemi Daha İyi Olabilirdi.Grafikler ise 3D Olabilirdi

Biz bu oyuna 3-4 sene önce girmek için ne kadar uğraşıyorduk biliyormusun acaba?
  • ^^ biz bu oyun icin Ömrümüsü verdik 3D degil diye begenmiyorsan , sil ozaman baska birsey oyna...
  • Yok Ya Ondan Değil Bende Oynuyorum Bu Oyunu Sadece O Şekilde Olsa Daha İyi Olurdu Dediğiniz Yönleri Nelerdir Diyorum

Bende Digimon Master Oyununa Kayıt Olmak İçin Kaç Senemi harcadım Ve Halada Kayıt Olamadım

O Bakımdan Yani O Oyunu Oynayamayanlar İÇin Global Versiyonunda Ona Benzemesi Bence Daha Güzel Olurdu
  • DMO oynadığım en zevksiz digimon oyunudur.Başlayıp sonra bıraktım sende başlama.En iyisi Digimon RPG'dir bu oyun 3 senedir böyledir sadece çok ufak değişiklikler var şuanki ile kıyaslanırsa.Konu baya bi gereksiz çünkü bu olay zaten tartışıldı.Birazdan mew_three şikayet eder.Mod olma yolunda ilerleyen parlak bir userımız
  • yoo admin yolunda değilim gereksiz konuları sadece şikayet ediyorum
  • Konu Nasıl Siliniyor Gereksiz Bir Konu İse Ben Silebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    War Thunder (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

yoo admin yolunda değilim gereksiz konuları sadece şikayet ediyorum

Sen öyle diyorsan öyledir.
    Önceki senelerde 'paTRon' nickli yetkili kişi "Şikayet edenler mod. olacak" dediği için sizin tayfa sürekli şikayet butonuna abandılar.Ama merak etme bir yetkili gelip "Mod. almıyoruz arkadaşım" dediğinde zaten bu huyundan vazgeçeceksin.
  • Şikayet edenler mod olcak diye bişey duymadım ve modda olmak istemiyorum
  • Tamam Tartışmayın Arkadaşlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Şikayet edenler mod olcak diye bişey duymadım ve modda olmak istemiyorum

Hadi hadi görevinin başına
    />

• Ben ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.