Bildirim
Digimon Battle Hakkında - veya + lar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Snifer97
Arkadaşlar Sizce Oyun Nasıl?Yani Yorumlarınızı Alalım?
Mesela Bence Oyundaki Savaş Sistemi Daha İyi Olabilirdi.Grafikler ise 3D Olabilirdi
Biz bu oyuna 3-4 sene önce girmek için ne kadar uğraşıyorduk biliyormusun acaba? -
^^ biz bu oyun icin Ömrümüsü verdik 3D degil diye begenmiyorsan , sil ozaman
baska birsey oyna...
-
Yok Ya Ondan Değil Bende Oynuyorum Bu Oyunu Sadece O Şekilde Olsa Daha İyi Olurdu Dediğiniz Yönleri Nelerdir Diyorum
Bende Digimon Master Oyununa Kayıt Olmak İçin Kaç Senemi harcadım Ve Halada Kayıt Olamadım
O Bakımdan Yani O Oyunu Oynayamayanlar İÇin Global Versiyonunda Ona Benzemesi Bence Daha Güzel Olurdu -
DMO oynadığım en zevksiz digimon oyunudur. Başlayıp sonra bıraktım sende başlama.En iyisi Digimon RPG'dir bu oyun 3 senedir böyledir sadece çok ufak değişiklikler var şuanki ile kıyaslanırsa.Konu baya bi gereksiz çünkü bu olay zaten tartışıldı.Birazdan mew_three şikayet eder.Mod olma yolunda ilerleyen parlak bir userımız
-
yoo admin yolunda değilim gereksiz konuları sadece şikayet ediyorum -
Konu Nasıl Siliniyor Gereksiz Bir Konu İse Ben Silebilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
yoo admin yolunda değilim gereksiz konuları sadece şikayet ediyorum
Sen öyle diyorsan öyledir.
Önceki senelerde 'paTRon' nickli yetkili kişi "Şikayet edenler mod. olacak" dediği için sizin tayfa sürekli şikayet butonuna abandılar.Ama merak etme bir yetkili gelip "Mod. almıyoruz arkadaşım" dediğinde zaten bu huyundan vazgeçeceksin. -
Şikayet edenler mod olcak diye bişey duymadım ve modda olmak istemiyorum -
Tamam Tartışmayın Arkadaşlar! -
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
Şikayet edenler mod olcak diye bişey duymadım ve modda olmak istemiyorum
Hadi hadi görevinin başına/>
-
Ben ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X