|
Bildirim
|
Oturdum ne yapıyor diye, twitch yayınına baktım. 2 kişinin izlediği twitch yayınında takımı kurmuş saatlerce kasıyor. Ondan sonra burada gelmiş, kolayca alma yöntemi, anlatıyorum diyor. Arkadaş sen gerçekten ne dediğimi anlamıyorsun, boşuna bana cevap yazma. Reklama da laf etmiştim, lafımı geri alıyorum. Bu adamın gerçekten reklama ihtiyacı varmış. Ben gidince 1 izleyicisi kalıyor, bir el atın sevaptır.
|
Squadla wager yap, bilmem nereden al oraya koy, takımın aptal çıkmasın da 3 el yenilme. Arkadaş beni anlamıyorsunuz. Ben oyunu doğru düzgün şekilde oynayıp, zevk almak istiyorum. G.tü boklu iki kuruş para için bu kadar takla atmak istemiyorum. 10 yaşındaki hilecilere vurulmak istemiyorum. 2 tank alacaz diye 10 gün bilgisayar başında dirsek çürütmek istemiyorum. Başka oyunlar ile war thunder'a aynı zamanı ayırdığında, war thunder her zaman en az tatmin eden oluyor. Oyun artık tıkandı. Bütün oyuncu kitlesi bunun farkında hatta gaijinde farkında. Şurada 1 yılları var, ya düzgünce oyunu toparlayıp adam edecekler, zevk veren bir oyun olacak yada %90'ı Rusların oynadığı dandirik bir oyun.
Oyun prem hesabı doğru düzgün TL fiyat üstünden satsın, oyundaki hileciler ile mücadele edilsin, şu saçma sapan bugların en azından göze batanları çözülsün, 1 yıllık abone olmazsam ayıp bana. Ama adamlar hiçbiri yapmıyor yahu. Ya sev ya terk et modundalar. Oyuncu kitlesi ile en ufak bir bağları yok. Oyun olmuyor, gitmiyor, artık kendisini taşıyamıyor. Acil çözüm lazım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan12tirus -- 13 Mayıs 2012; 0:43:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 19 Mayıs 2012; 21:53:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|