Şimdi Ara

digimon battle online oynayan içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetars

mihira server

bende o servera geldim senin lwl kaç?
  • 80 lvl ım
  • quote:

80 lvl ım

vayy nasıl kastın ya 80e kadar
  • ben en fazla 68 e kadar kastım o carıda sattım bu carı baskasından aldım ama kasmak zor degil cuma gece 02 den gir bi tane %50 exp booster al c.tesileri exp fazla veriyor full oyna taki pazar saat 9 veya 10 a kadar zaten o iki günde acayip kasarsın ben iikigünde 3 tane 51 yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetars -- 3 Kasım 2010; 16:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

quote:

ozaman senle pek çakışamayız ben sabah ve gece 2 den sonra giriyorum

mr.abaza

• quote:

ben en fazla 68 e kadar kastım o carıda sattım bu carı baskasından aldım ama kasmak zor degil cuma gece 02 den gir bi tane %50 exp booster al c.tesileri exp fazla veriyor full oyna taki pazar saat 9 veya 10 a kadar zaten o iki günde acayip kasarsın ben iikigünde 3 tane 51 yaptım

alabilirsem %50 xp booster kasarım :D
  • ya sende %50 exp booster almazsın 1 adet 51 lvl kasarrsın c.tesileri eventi kaçırmamaya bak ssat farkı yuzunden pazar 10 kadar suruyor
  • evt haklısın denicem bide bişi sorucam digimon yakalamakta bi faydası olurmu bu eventin
  • hayır 31 lvl ol saten bi gorev var net veriyo
  • tmm bunu öğrendiğim çok iyi oldu
  • bide görevi nerden alıncak onuda sölermisin?
  • Maalesef görev süresi bitti galiba :(
  • :( bide yeni page geldiya onda yeni başlayanlar için 15 lwlde 25 lwlde 35 lwlde falan ödül gibi birşey verio o ney tam olarak biliyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan07007 -- 5 Kasım 2010; 10:27:51 >
  • bilmiyorum :(
  • ben seni nickini bir yerden çıkartıcam diodum çıkarttım sonunda bana sen oyunda yardım eymiştin mission possible görevinde hatırladınmı?
  • ben seni nickini bir yerden çıkartıcam diodum çıkarttım sonunda bana sen oyunda yardım eymiştin mission possible görevinde hatırladınmı?
  • Kiiim Ben mii ? Yalan Sümme Yalan XD evt :)
  • 31 lwl gold tamer oldum ama oyunda hiç görev bulamıyorum şöyle exp veren güzel itemler veren bişeyler yokmu bide net görevi diyorlar artık başka digimon istiyorum sıkıldım aynısıyla oynamaktan :D
  • sana bir şey sorucam yeni page geldiya oyuna yeni başlayanlar için 12 25 35 lwlde ödül falan veriyo biliomusun ne olduğunuhttp://digimonbattle.wemade.net/news/news_notice_view.asp?p=3ce74393&s=3d0ff9a53d0ff9a53cf4d599&f=3d0ff9a53cee0c963cee0c96#main_banner link bu bak bi istersen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.