Şimdi Ara

digimon battle online oynayan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu oynayan varsa şu anda neverkilled@hotmail.com ekleyebilirsiniz oyun içinde kimseyi göremiyorum

• arkadaşlar bakanlar konuyu cevaplasın ya beraber toplanıp oynayalım.
  • kardeş biraz güçledn bence çünkü forumdakiler
    61lvl altına pek tenezzül etmio
  • Itemleri sonunda sattım. Hesapta satılıktır. İlgilenenler pm atsın.
  • Yılmaz adlı arkadaşımızın çarı tarafımca satın alınmıştır.....
  • mehmet msn eklermisin ben pek bilmiyorum oyunu biraz yardımcı olursun item vb. şeyler istemiycem sadece oyun içi ney nedir diye bi kaç sorum olucak
  • Hangi Serverdasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM KO OYNAYAN
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mihira antyla msne ekle görüşelim
  • bn mihiradayım mihirada ki nickini soyle oyundayken konusuruz
  • DewilCrY nickim akşam 7.30 8 den sonra onlineyim pm bekliyorum
  • ozaman senle pek çakışamayız ben sabah ve gece 2 den sonra giriyorum
  • cuma günleri izinli oluorum artık o zaman görüşürüz veya msn eklersen erken girdign zamanda görüşebiliriz
  • onlinemisin mehmet? giricem ona göre bide nick ini bırakırmısın girdigim zamanlar pm atarım sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcihan -- 31 Ekim 2010; 1:04:31 >
  • nickim : yLms yada bunun varyantları

forumda aktif değilim msjını goremedim sorry bu arada tamerin 41 olduktan sonra shout butonuna basıp türkler pm yazarsan eminim cvp alacaksındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetars -- 31 Ekim 2010; 17:46:10 >
  • dostum bi soru sorayım sana o zaman oyunda ulaşamıycam anlaşıldı ben digimonumu gelişmiş haliyle nasıl yanımda dolaştırırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetars

ozaman senle pek çakışamayız ben sabah ve gece 2 den sonra giriyorum

• kardeşim bu gece 1 1.30 gibi giricem oyuna inşallah görürüm seni artık :)
  • NICKINI TAM YAZ DOSTUM OYUN İÇİNDE DEDİĞİN SAAT LER ARASIDA GÖREMİYORUM HİÇ SENİ
  • nickimi pmledim yanlız bu prşembebeye kadar giremem sınavlarım başlad perşembeden snra hayırlısıyla cuma sınavlar bitiyo cuma gece girerim saat 3.00 (cumartesi)
  • Arkadaşlar bende oynuyorum antayla falandı heralde serverın ismi siz hangi serverdasınız bende geliyim canım çok sıkılıyor tek başıma hiç türk yok nerdeyse benim serverda lütfen cevap plss msnden konuşmak isterseniz benim msn selocan_01_01@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan07007 -- 3 Kasım 2010; 10:17:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.