Bildirim
Knight Online Efsaneler <3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yerlerini yeni efsanelere bıraktılar -
Neler neler vardıı ESKİDEN :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ares'te MONSTERKILL vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 30 Eylül 2012; 13:29:53 > -
eskiden hep bunlar gibi sağlam olmak istemişimdir.(o zamanlar oyundan daha fazla zevk alıyordum) Onlar kadar itemim lwlim npm oldu ama oyundan zevk alamadım son 2 senedir.Keşke hep 2005 2007 arası kalsaydı oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHaki
eskiden hep bunlar gibi sağlam olmak istemişimdir.(o zamanlar oyundan daha fazla zevk alıyordum) Onlar kadar itemim lwlim npm oldu ama oyundan zevk alamadım son 2 senedir.Keşke hep 2005 2007 arası kalsaydı oyun
Aynen Peki Bunlara Ne Oldu -
AZAD Aslan Hemserim Cok Güzel Konu.. Videolar Eskiye götürüyor -
Güzel konu olmuş tebrik ederim. Bu arada AZAD'ın efsane falan olduğuna inanmıyorum.
Edit: Bu arada videoların hepsi 360p O zamanlar daha hd md yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 30 Eylül 2012; 18:13:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MeireL
Güzel konu olmuş tebrik ederim. Bu arada AZAD'ın efsane falan olduğuna inanmıyorum.
F9Devil Kim Unutur -
Bir çoğu oyuna başka karakterler altında devam ediyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdıklarının yarısı para babası herifler hocam azad dede boo filan iyi hoş güzel charları varda efsane zor yani
gözlerim parabola nychrisi aramadı değil he -
vay be bide oyunun şimdiki haline bak nerde o eski günler -
-
Knight deyince ilk olarak aklıma
f9devil
kunt ( kero )
hitmachine
zike
azad
beterr
alkoc
W7K2D
bunlar geliyor hepsi birer efsane. -
Timburlengi nasıl unutunuz -
quote:
Ozamanlar edanada oynardim ve azad gunes claninn baskani olarak bir efsaneydi efsane olmasinin sebebide parasini konusturuyor olmasidir yoksa teknik olarak bir fazlasi yok ama dedigim gibi paraylada olsa adami kesebilen yok denecek kadar az di
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanisti unutmayalım -
Güzel Günlerdi -
quote:
Edana Dedinmi ilk Akla AZAD gelir : ) -
Ahh ahh, ne günlerdi. 2004-2007 arasında oynadım ve bıraktım. Sonrasında iyiki oynamamışım.
Benzer içerikler
- mage skill dağılımı
- knight online skill sıfırlama
- str priest stat
- knight online yeni server 2024
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X