Şimdi Ara

Knight Online Efsaneler <3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
21.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pLain Of Death

quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

Güzel konu olmuş tebrik ederim. Bu arada AZAD'ın efsane falan olduğuna inanmıyorum.

Edit: Bu arada videoların hepsi 360p O zamanlar daha hd md yok.

Edana Dedinmi ilk Akla AZAD gelir : )

Playerlik 0 cebindeki parayla ismini duyuran adam bana göre oyuncu bile değildir.
  • quote:

quote:

quote:

Güzel konu olmuş tebrik ederim. Bu arada AZAD'ın efsane falan olduğuna inanmıyorum.

Playerlik 0 cebindeki parayla ismini duyuran adam bana göre oyuncu bile değildir.

Peki Diğer Player'lerin Kendi Emekleriyle Yaptiğinin Bir İspati Varmi : )

• efsaneler saymakla bitmez. video çekmemiş olan da ne efsaneler var. benim ko hayatımın %90ı diesde geçti. felixten mamuda_tr ye, quietclawdan dewil_dragona blacklorddan yigitefeye _________ den zikeye kadar tüm efsane oyuncularla oynadım.

o zamanlarda oyuna para yatıranlar falan vardı ama böyle değildi ki. 3-5 kişi yatırırdı, onların da alacakları en fazla +1 +2 unique takı veya +9 shell silahtı. +10 diye bir şey ben hiç görmedim eski dönemlerde. yüzlerce oyuncu vardı pk alanlarında. şimdi oyunda yok o kadar adam.

oyunun oyun olduğu zamanlarda oynadığım için mutluyum cidden. şimdi oyunun nereye geldiğini görünce yazık diyorum valla insan üzülüyor. benim de 6-7 senem gitti bu oyuna az değil çünkü. eroin gibi başıma vurur bazen vallaha billaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki Diğer Player'lerin Kendi Emekleriyle Yaptiğinin Bir İspati Varmi : )

Videolar herşeyi anlatıyor. AZAD'ın varmı böyle videosu ?

• Efsane değilde Heaven klanına bayılıyordum. Adamlar harbi pk atıyor. Youtubede videosu var galiba heaven klan tanıtımı diye geçiyordu,izleyin tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Efsane değilde Heaven klanına bayılıyordum. Adamlar harbi pk atıyor. Youtubede videosu var galiba heaven klan tanıtımı diye geçiyordu,izleyin tavsiye ederim

Heaven clanında 3-5 adamı canlı oynarkene gorduydum :)) adamlar harbı oynuyor yavv.. ve araları da cok ıyı Ventlerıne hayran kalmıstım :)
    hep hayalımdı saglam bı charım olsun. olucak ınsallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

quote:

Efsane değilde Heaven klanına bayılıyordum. Adamlar harbi pk atıyor. Youtubede videosu var galiba heaven klan tanıtımı diye geçiyordu,izleyin tavsiye ederim

Heaven clanında 3-5 adamı canlı oynarkene gorduydum :)) adamlar harbı oynuyor yavv.. ve araları da cok ıyı Ventlerıne hayran kalmıstım :)
    hep hayalımdı saglam bı charım olsun. olucak ınsallah.

İnşallah hocam

• Video cekmeyen bir efsanede kunt bence

• Calan cırpan adamlar umrumda degıl :) Heavende herkesı suclama. benım tanıdıgım adamlar sanmıorum eskılerden pek kımse yoktu.
    neyse ne aslında :)
  • d2k f9devil jodie kimin ncssi? onu anlamadım d2k olabilirmi? hell clanı endless ama jodie
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMyBro

d2k f9devil jodie kimin ncssi? onu anlamadım d2k olabilirmi? hell clanı endless ama jodie

benım bıldıgım D2K 3 harflı 3-4 adet char sahıptı :) adı mehmettı ve sakarya da oturuyordu. canlı gorusmustum bır aralar 20007 felandı sanırım o zamanlar koreye mı ne gıtmıstı K2 ıcın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

Serverda calan cırpan herkesin son duragı o klan. Kendilerinin de bizzat yaptıgı işler.. GM hackleyenler gm ile ortak char hackleyenler...

O sekilde isim yaptılari sonra sw da oyunu bilenlerin bazıları da oraya geçti..

Böyle bir pm bekliyordum
    Char hacklemeleri benim umrumda olmaz ama pklarına bayılıyorum hocam

• onları efsane yapan adam gibi denk itemli rakiplerini olmayışıdır. 0000000 dediğiniz adam +8 shardlı kestiği adamlar +6 mdli ötekilerdede aynı terane zaten bırakmalarının sebebide bu el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar hesabı.
  • cyper da parabola vardı efsaneydi itemleri iyi olmamasına rağmen çok sağlam oyuncuydu
  • diez server efsane oyuncuları

REBELDE
    ZİKE
    ST_LİON
    VARANASİ
  • en küçük resim neden benim ki =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D2K

en küçük resim neden benim ki =)

Ooo başkan gelmiş :) sen buralara uğrar mıydın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

quote:

Orijinalden alıntı: MissMyBro

d2k f9devil jodie kimin ncssi? onu anlamadım d2k olabilirmi? hell clanı endless ama jodie

benım bıldıgım D2K 3 harflı 3-4 adet char sahıptı :) adı mehmettı ve sakarya da oturuyordu. canlı gorusmustum bır aralar 20007 felandı sanırım o zamanlar koreye mı ne gıtmıstı K2 ıcın.

D2K bu forumda takılıyor hatta konuya yorum bile yapmış :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbk

quote:

Orijinalden alıntı: D2K

en küçük resim neden benim ki =)

Ooo başkan gelmiş :) sen buralara uğrar mıydın :)

Ben hep buralardaydım da başka üyelikle idim. Bunu buldum buradan devam ediyorum =)
  • İnsan eski sw leri arıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.