Şimdi Ara

Knight Online Efsaneler <3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
21.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan o zamanlar içindeyken pekte önemsemiyor ama şimdi neredeyse 10 yıl sonra izleyince Areste aynı dönemde F9DeviL , Zero , Alkoc ile birlikte oynadığım için kendimi mutlu hissettim.
  • Gözlerim yaşardı lan. İlk 80 level zike olmuştu. Diesdeydi. Ulan ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane demişken vakti zamanında;

Knight Online Efsaneler <3

Tabikide anlatılmaz, yaşanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 19 Mart 2015; 11:30:25 >

• güzel günlerdi , güzel paylaşım eline sağlık
  • Ah şu oyun eskisi gibi olsa bir dakika durmam
  • Kunt yazmışsın llkratosll yazmamışsın kunt bizden kaçardı be. 2007 2008 dönemş efsane hesabımdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoy_aydın

diez server efsane oyuncuları

REBELDE
    ZİKE
    ST_LİON
    VARANASİ

Ek olarak;

Blood clanından

Z4 (Warrior - Clan başkanı)
    GroG (Warrior)
    411 (Asas)
    HadrieL (Asas)
    Jakkas (Asas)
    Zparda (Asas)
    W0lF (Asas)
    Devile (Mage - Clanın ilk başkanı)
    VhalL (Mage)
    Abyss (Mage)
    Pyro (Mage)
    Fyro (Mage)
    __________ (Priest) - Hayatımda gördüğüm Priesti en iyi oynayanlardan biri.

Sonra......

Karuslardan

WaSaBi (Warrior) - Bildiğim kadarıyla Peru'lu olmayıp Blood clanına giren tek kişi ve Türk. Dies'deki ilk Türk Kral.
    BLaCKLoRD (Warrior) - Ünlü KiLLeDBy clanının başkanı
    DoqtoR (Warrior)
    ORoD_ReTH (Warrior)
    yigitefe (Warrior)
    TauruS (Warrior)
    Husy_The_Turk (Warrior)
    LeGrunt (Warrior)
    TheStr0m (Mage) - Dies'in Zike'den sonra 2. 80 leveli. Aralarında birkaç gün vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    FoFo_TaRa (Mage) - İdölümdü, benim mage'imde inşallah birgün böyle olacak diyordum
    BIO_HAZARD (Mage)
    ilhanMANSIS (Mage) - Mage'i çok iyi oynardı.
    DewiL_Dragon (Okçu) - Elegance clanının başkanı. Tam bir okçu sevdalısı, asas olduğunu görmedim hiç.
    StabWoundz (Asas) - Eskilerin tanıdığı bir asas. Daha sonrasında itemsiz olarak arkadaşımla satın almıştık.
    AbdurezzaKBinBerraK (Asas) - Adını ilk okuduğumda yerlere yatmıştım. Çok efsane bir nicktir. Hala Private Serverlarda ve CS'de görebilirsiniz
    Eczane (Priest) - Nick/Job uyumu

Humanlardan

Marlboro (Asas) - 411 ile VS atabilen nadir Asaslardandı zamanında
    Pr0gressive (Asas) - Diesin 3. 80 leveli. Sağlam bir asastı.
    Endoplazmikretikulum (Asas) - Efsane bir nick daha.
    HeRzLos (Mage) - Bizim mahalle de bir cafe sahibiydi. Humanların ilk 80 level mage'iydi.
    teoman_167 (Mage)
    Lemisel (Mage)
    Qmen (Mage) - Mage'di yanlış hatırlamıyorsam ama emin değilim. çok sık görürdüm cz'de.
    TR_OZGUR_CAFE_TR (Warrior)

Yaz yaz bitmez, birini yazarken başka biri aklıma geliyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dies'de efsane olmuş isimlerdir bunlar. Breth zamanı 1.200'lü patchler de oynamış kime sorsanız bu isimleri tanır. Unuttuklarımda vardır elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 26 Mart 2015; 2:22:27 >

• Old times....

• eski bir edanalı olarak dedex ve azadın burada bu şekilde anılması beni sanki benim hesaplarımmış gibi mutlu etti ha.

dedex neyse de azad baya bi parayla dizilmiş bi hesaptı. biz ona edanada ytlbabashop derdik. bak daha ytlnin olduğu zamanlar.
  • Olympia rememberme clanı, legend, Lantaa

• Yeni başladığımda Elu pk'da korumuştu beni hiç unutmam hey gidi günler.
  • baba artık eski Knight kadar tadı yok ki herkes dolandırıcı herkes aç gözlü ....
  • lllBogazinyargicilll pathos :):)

• Bu 0000000 ı hala çok merak ediyorum be
  • Sayk0 cypher warrior muydu ?
  • hala bu oyunu oynayan varmı grafikleri falan rezildi en son baktığımda. insan yemin ederim kör olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrudoN

hala bu oyunu oynayan varmı grafikleri falan rezildi en son baktığımda. insan yemin ederim kör olur :D

grafik rezilde olsun be yüksek grafikli olup bu kadar tutmayan bir sürü oyun var
  • Logos'ta Giza clanını unutmayalım. 2-3 sene kale elimizdeydi. Ben efsane olamadım belki ama eski Logos'lular tanır. ByZol. Hala bazen girip yeniden oynayasım gelir yaş olmuş 30 çoluk çocuğa karışmışız hala aklımıza gelir.
    Not: Ben charın ilk sahibiyim. Sattıktan sonra alan arkadaşlar isim değiştirmemişler.

Hey gidi üniversite günleri beee

https://www.youtube.com/watch?v=8SAX5DgDSH4

• IPetrixI i arkaşımla ben almıştım. Benim Pek oynama fırsatım olmadı ama. Aldığımızda 3 Milyon NP si vardır. Cypher in lider klanı Heaven klanının alt klanı olan ForHeaveN klanının 1 gecede NP bağışı ile kolluğunu yakmıştık. Ne günlerdi be... Ama ben hep Warrior la oynamayı sevdiğimden çarıda arkadaşıma bıraktım sonrada ne oldu bilmiyorum.

Çarın videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=l9nFYDZTYWI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCC -- 20 Temmuz 2016; 23:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

IPetrixI i arkaşımla ben almıştım. Benim Pek oynama fırsatım olmadı ama. Aldığımızda 3 Milyon NP si vardır. Cypher in lider klanı Heaven klanının alt klanı olan ForHeaveN klanının 1 gecede NP bağışı ile kolluğunu yakmıştık. Ne günlerdi be... Ama ben hep Warrior la oynamayı sevdiğimden çarıda arkadaşıma bıraktım sonrada ne oldu bilmiyorum.

Çarın videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=l9nFYDZTYWI

cut niye kullanmıyor xd
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.