Şimdi Ara

Eski Knight Online anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 2003 usko daha açılmadan önce myko oynuyordum 1995liyim.Hayatımın en güzel yılları 2003-2008 arasında geçti.Babamın eve bilgisayar alması ile birlikte kuzenim bizden gitmez olmuştu.O zamanlar adam gibi internet cafede yoktu.Genelde herkes evden knight(myko)oynardı.Böğüren orc,karakterin tahtta oturma myko zamanlarıdır.O zamanlar El morad castle,luferson castle yerine Breth ve Piana haritaları mevcuttu ve asıl knight havası o haritaydı.O haritadaki canavarların hpleri şuanki aynı canavarlarından hpsinden oldukça fazlaydı.Eski resimlere bakarken 5-6 kişinin bir smildona dalmasının sebebi asıl sebebi itemsizlik değil hpsinin fazla olmasıdır.Usko 2004 de çıktığında başlarda iyidi fakat 2006 fire drake patchi ile birlikte oyun kendi kendini bitirmeye eski havasını vermemeye başlamıştı.Silkroadın açılışı ve kendini geri kalmış hisseden knight yetkililerinin oyunda yenilikler yapmaya çalışması ile oyun bitti.En sade hali en güzeliydi.Breth Piana haritalarının değişmesi ve fire drake patchinin gelmesi en büyük hataların başında gelir.Bakın koxpdan gram bahsetmiyorum oyunun kendi kendini bitirmesinden bahsediyorum.En son hata ise maradon haritasının değişmesi oldu ve çoğu oyuncu silkroada kaydı.Yeni maradon geldiğinde Oyunda kalanların %90'ı koxperdı.

Piana(Eski el morad castle)

Breth(Eski luferson castle)

Tekrar hatırlayalım dedik ve tekrar elvada gençliğimizi tüketen efsane oyun

https://www.youtube.com/watch?v=_TDJ-UxjIzY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 13 Mayıs 2015; 11:26:01 >

• 4g4 sw pls.
  • La wormlere grup yapiyorduk utanmadan. Karsi tarafta nehir tarafinda fare tarzi moblar vardi adlarini unuttum artik. Ama silkroad grafik olarak daha iyiydi ve cok fazla daha onceden islenmemis olaulara yer verdi. Kervan, thief hunter, guild savasi kale savaslari lan gencligi yemisti ama gram uzulmuyorum cok guzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiyette pistim -- 13 Mayıs 2015; 11:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta anlatım bozukluğu var.
  • knight ile birlikte bir ton gencin (ben dahil) hayatından çok zaman çaldı .. ama değermi değer abi o oyundan aldığımız zevki ben hiçbir şeyden almadım . eski maradon hala özlemimde ..
  • no ks come ws

• Keşke tekrardan düzgün bi sw açılsa tekrar oynasam bende 95 liyim ve dediğin gibi o dönemler hayatımın en zevkli zamanlarıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1v1 maradon xd
  • Krallın banner atıldığı server görmüştüm [Hileli krallar vardı]
  • Lisede Sınıfta kalacaktım bu oyun yüzünden.Harpy partilerine girip sw atardım cleaver görevine sokucuydum.Bankanın tüm sayfaları +5 cleaver doluydu.

• İlkokulda kaçar kaçar cafeye giderdik arkadaşlarla.Biri ordan bir bağırırdı müdür yardımcısı geliyor diye herkez sıkardı altına.Knight gece gündüz oynardık güzeldi bee

• Çabuk metin2ci veletler gelmeden Çocuklar 5 sene öncesini nostaljiden sayıyorlar

• cafe sahibiydim 2004 de.gece unililer 12 den sonra 10 12 kisi gelip sabaha kadar oynarlardi.bende icerde odam vardı girer uyurdum sabah 7 8 de cıkar giderlerdi.150 200 tl gece dukkan para kazandiirdi.:D
  • çabuk "aga 5k plis"ciler gelmeden
  •  Eski Knight Online anıları

Potcunun o yan tarafında bütün millet oturup muhabbet yapılırdı Hey gidi günler hey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi keresinde hitmakine'ye pm atmıştım. Ne günlerdi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.