Şimdi Ara

Knight online ve tüm gamefirst Hacklenmiş :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The_Bekir ve TontonQ nickli 2 türk hacker gamefirst ün canına okuda :D hahahahah

http://www.merlininkazani.com/Turk_sanal_korsanlar_is_basinda-haber-38250p1.html

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16490698.asp?gid=373

_

• TontonQ

forumdan mı la
  • Nick'in le çok güzel uyuşuyorsun
  • nickten kaybediyolar hoca
  • yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Nick'in le çok güzel uyuşuyorsun

kimden bahsediyon sen? hastamısın cins insan alttaki resmi haber linklerinin farkında değilsin galiba

töbe yaa ne tip gubidikler var çözemiyorum ben
  • quote:

adam kepsli link vermiş daha ne?

Bide bakım çalışması diye bizi yiyolardı olay bu muymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 9 Aralık 2010; 20:26:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merlinin Kazanından Ve Hürriyetten Kaynak Vermiş Adam. Sen Hala Neyin Derdindesin? Nasıl Tipler Var Ya...
  • 10 milyon kullanıcısı varmış vay be
  • gubudik YouRock
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elky -- 14 Aralık 2010; 6:57:08 >
  • Bu cok zaman once olmus birseydi. Sadece o adamlar gecen gunlerde yakalandigi icin konu gundeme geldi. Haberleri lutfen ayrintilari ile okuyup o sekilde paylasin.
  • çok zaman önce olmuş dediğin şey ne sevgili arkadaşım? 3 yıl önce flanmı oldu da biz bilmiyoruz? nie saçma sapan yorumlar yazmaya bu kadar kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorumki daha 27-28 ekim civarında gerçekleşen ve bu haberlerde açıklanana kadarda hiç bi şekilde dışarıya sızdırılmayan bir olay bu. siz nerenizle haber okuyup nerenizle yorumluyorsunuz hayret ediyorum... bi fikrinizin olmadığı konuda lütfen zikretmeyinde insanlarında asabını bozmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

çok zaman önce olmuş dediğin şey ne sevgili arkadaşım? 3 yıl önce flanmı oldu da biz bilmiyoruz? nie saçma sapan yorumlar yazmaya bu kadar kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorumki daha 27-28 ekim civarında gerçekleşen ve bu haberlerde açıklanana kadarda hiç bi şekilde dışarıya sızdırılmayan bir olay bu. siz nerenizle haber okuyup nerenizle yorumluyorsunuz hayret ediyorum... bi fikrinizin olmadığı konuda lütfen zikretmeyinde insanlarında asabını bozmayın.

adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

çok zaman önce olmuş dediğin şey ne sevgili arkadaşım? 3 yıl önce flanmı oldu da biz bilmiyoruz? nie saçma sapan yorumlar yazmaya bu kadar kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorumki daha 27-28 ekim civarında gerçekleşen ve bu haberlerde açıklanana kadarda hiç bi şekilde dışarıya sızdırılmayan bir olay bu. siz nerenizle haber okuyup nerenizle yorumluyorsunuz hayret ediyorum... bi fikrinizin olmadığı konuda lütfen zikretmeyinde insanlarında asabını bozmayın.

sakin ol sakin ol klavyeyi şimdi yavaşça yere bırak evet evet sakin ol ..
  • Canına okudu derken; site birkaç saatliğine kapandı, site çalışanları 1-2 gün konu üzerinde çalıştı ve yine olan oyunculara oldu.Onlar uzun saatler bilgisayar başında start'ın gelmesini beklediler...Gamerfirst hiçbirşey kaybetmedi, o saatlerce bekleyen, küfürler savuran oyuncular halen oyuna para yatırmaya devam ediyor, değişen birşey yok.

Bende bulldozer kiralayıp, gecekondu mahallesinde ufak bi heyecan yarattım bu gün.
  • Bilen bilmeyen gene yazmış...
    Söz edilen olay HACK olayı değil. TontonQ zaten senelerdir PUS da cirit atiyordu. K2 yi bu kadar çıldırtan olay 2010 Mayıs ayına da K2 özel bşr anti DDOS servisi kullanana kadar, TontonQ'un her istediği an K2 nin Login Serverını kapatabilmesiydi. Dönem dönem elinde 50k ile 2Milyon arası zombi vardi, saldır dediği an R10 nuda DH da kapatabilecek duruma gelmişti. FBI bu botnet meselesi yüzünden peşine düştü.
  • bakım çalışması diyorlar bide Allah ım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Bilen bilmeyen gene yazmış...
    Söz edilen olay HACK olayı değil. TontonQ zaten senelerdir PUS da cirit atiyordu. K2 yi bu kadar çıldırtan olay 2010 Mayıs ayına da K2 özel bşr anti DDOS servisi kullanana kadar, TontonQ'un her istediği an K2 nin Login Serverını kapatabilmesiydi. Dönem dönem elinde 50k ile 2Milyon arası zombi vardi, saldır dediği an R10 nuda DH da kapatabilecek duruma gelmişti. FBI bu botnet meselesi yüzünden peşine düştü.

Arkadas ne demek istedigimi anlatmis. Biraz okuyupda yorum yazin derken bunlari bilmeden yazmayin demek istedim. Ama tabi kafa yerine dil calisinca boyle hatalar olabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.