Şimdi Ara

Knight Online Hazır Oyun CD'si!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin her yerine Setup ı kurulmuş çalışan Knight Online Dosyaları...
    Patch 1320 ye kadar kurulmuş olup tek yapmanız gereken klasörü masaüstünüze kopyalamak..!! Sonra Launcher a tıklayıp oyuna girmek...

Cd 10 Ytl ye satılıktır.. Oyuna giremeyenler için büyük bir alternatif..!!

Cd'yi isteyenler msn'den benle irtibata geçsinler..

byvista@gmail.com

AŞAĞIDAKİ SÖYLENENLERE ATFEN!!!!!!;

1-) Yorum yapanlara sesleniyorum; size bu oyunu zorla satmaya çalışan varmı var?
    2-) İsteyen alır istemeyen almaz.. Size ne?
    3-) Serbest ticaret diye bi olay var.. Siz 5 ytl ye satarsınız ben 10.. Fiyatın yüksek veya
    düşük olması sizi ilgilendir mi? (bkz:madde 1-2)
    4-)keylogger ve trojan olayına gelince.. Evet aslına bakarsanız güzel bir fikir verdiniz..
    Benim içimde kötülük olmadığı için böyle bi şey aklıma gelmemişti.. Ben yazılım mühendisliği okuyorum..
    Eğer cd ye kötü bir program gömmek istesem öyle kolay olur ki farkına bile varmassınız..
    (bkz:Öncelikle, CD'nin root klasörüne, trojan.eXe dosyasını kopyalayın. Ayrıca bir simge dosyası oluşturup (uzantısı ICO olan dosyalar) onu da bu klasöre kopyalardım... Şimdi aynı yerde bir de AUTORUN.INF adında bir dosya oluşturup bu dosyayı NOTEPAD ile açıp (çift tıklayınca zaten otomatik olarak NOTEPAD ile açılacaktır). Dosyanın içine aşağıdaki satırları girerdim..

[autorun]

open=trojan.exe

icon=simge.ico

ve dosyayı kaydedip cd nin içine knigh online o atardım..sonra cd yi yazardım.. Bundan sonra CD sürücüsüne bu CD'yi taktığınızda (eğer CD-ROM sürücünün otomatik çalma özelliği aktifse) trojan.exe dosyası otomatik olarak çalışacak ve trojan pc nize bulaşacaktır... Bu arada, CD'nin BİLGİSAYARIM penceresindeki simgesi de ayarlamış olduğunuz simge dosyası olarak görünecektir...Ayrıca trojan.exe dosyasını gizleyerek rahatlıkla pc nize bulaştırabilirdim.. bunun bini bir çok güzel yol var..fakat ben oyunu oynamaya çalışan ve patchlerde,hackshielde hata veren arkadaşlara kolaylık olsun diye hazırladım.. (bkz:madde 1)
    )

Sonuç olarak 3 kişi ile irtibata geçip dün 2 bu gün 1 tane cd gönderdim.. ve karşılıklı güven ile.. dediğim gibi.. 10 ytl benim ekonomini yükseltmez veya düşürmez.. isteyen alır isteyen almaz... (NOKTA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVista -- 16 Şubat 2006 15:00:09 >

• Aga saol ama bütün internet cafelerde var
  • üzülme ama kimse almaz bence
  • 10 ytl mi. bana gel 10 da 1 fiyatına. 1 ytl nah şimdi gör.
  • polemik yaratmasanız nasıl olurdu acaba?? ben 4 gün boyunca yeni formatlı pc me yükleyemedim.. ve eski pc den dosyaları cd ye yazdım yeni pc ye yükledim.. ayrıca evinde pc si ve adsl i olupda yükleyemeyen alır..en azından o dönemde birisi böyle bi şey yapıp satsaydı emin olun alırdım.. evinde rahat rahat bedava oynamak varken saati 1 ytl ye kim internet cafede oynamak ister.. ayrıca şuanda birisi msn de cd yi istiyor.. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVista -- 15 Şubat 2006 16:02:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByVista

polemik yaratmasanız nasıl olurdu acaba?? ben 4 gün boyunca yeni formatlı pc me yükleyemedim.. ve eski pc den dosyaları cd ye yazdım yeni pc ye yükledim.. ayrıca evinde pc si ve adsl i olupda yükleyemeyen alır..en azından o dönemde birisi böyle bi şey yapıp satsaydı emin olun alırdım.. evinde rahat rahat bedava oynamak varken saati 1 ytl ye kim internet cafede oynamak ister.. ayrıca şuanda birisi msn de cd yi istiyor.. saygılar..

Arkadaşım ben KO dizinini rar'layıp bir kenara atarım. Kurmam gerektiğinde de rar'ı açarım olur biter. Eğer siteden 1299 versiyonunu ve pach'leri indirmek istemeyen olursa, zaten onlar da arkadaşlarından isterler.

Elbette senden isteyen olacaktır. ama çok para kazanacağını sanmıyorum.

Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Arkadaşım ben KO dizinini rar'layıp bir kenara atarım. Kurmam gerektiğinde de rar'ı açarım olur biter. Eğer siteden 1299 versiyonunu ve pach'leri indirmek istemeyen olursa, zaten onlar da arkadaşlarından isterler.

Elbette senden isteyen olacaktır. ama çok para kazanacağını sanmıyorum.

Kolay gelsin

işte bende o rarlanmış halini alamamışlar için diyorum.. ayrıca çok para kazanayım diye bi kaygım yok.. alan olur veya olmaz.. bu benim ekonomimi ne yükseltir nede düşürür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan olur mu olmaz mı bilmem ama 1 CD için 10 YTL çok fazla.
  • lol. evinde rahatça oynamak isteyen niye cafeye gitsin demişsin. hangi enayi evinde ko yu oynayabilecek olsa zaten cafeye giderki. cafeye gidenler evinde bilgisayarı olmayanlar ya da adsl si olmayanlardır zaten. adamın evinde oynayabilecek durumu varsa zaten gider siteden indirir gece bırakır pc yi sabaha inmiş olur zaten. cafede oynayan adam desen oyun her cafede var hadi olmadı diyelim cafelerin bağlantısı zaten iyi gider tak diye indirir. 10 ytl cafede 10 saat eder. oyunu indirmek cafede emin ol 10 saatten çok daha az sürer.
    neyse uzun lafın kısası saçmalamışsın sadece.
    KARGO PARASI SİZDEN OLMAK ÜZERE BELEŞE SİZE CD Yİ YOLLARIM. HADİ BAKALIM REKABET OLSUN BİRAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

lol. evinde rahatça oynamak isteyen niye cafeye gitsin demişsin. hangi enayi evinde ko yu oynayabilecek olsa zaten cafeye giderki. cafeye gidenler evinde bilgisayarı olmayanlar ya da adsl si olmayanlardır zaten. adamın evinde oynayabilecek durumu varsa zaten gider siteden indirir gece bırakır pc yi sabaha inmiş olur zaten. cafede oynayan adam desen oyun her cafede var hadi olmadı diyelim cafelerin bağlantısı zaten iyi gider tak diye indirir. 10 ytl cafede 10 saat eder. oyunu indirmek cafede emin ol 10 saatten çok daha az sürer.
    KARGO PARASI SİZDEN OLMAK ÜZERE BELEŞE SİZE CD Yİ YOLLARIM. HADİ BAKALIM REKABET OLSUN BİRAZ

sana bi şey soracağım.. oyunu sil ve yükleyeme çalış tekrar.. olacakmı girebilecek misin.. 2 pc de denedimn 2 side giremedi.. ayrıca bi foruma bak istersen; kaç tane knight oynamaya çalışan ama sürekli hatalı oyun yükleyen var..?? oyunu indirmek marifet değil.. kurmak ve çalıştırmak önemli.. tmm arkadaşlar "AcHeRoN" oyunu gönderecekmiş.. ondan temin edebilirsiniz.. ama setup ını gönderecekse bilmem.. ben çalışan hazır kurulmuşundan bahsediyorum.. ayrıca bu rekabet değil.. rekabet böle olmaz..

saygılar.. (Not: bu arada donanım haber forumunda diğer forum sitelerinde görmediğim bi şey var.. burnu havadalık..herkesin burnu pilot olmuş.. birisine iyi konuşan yok.. saygılı konuşan yok.. polemik yaratmak ve post kasmak için giren bi ton arkadaş var.. lütfen biraz daha saygı.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVista -- 15 Şubat 2006 16:51:20 >

• ben bilgisayarcıyım ve 1 ytl den zaten satıyorum paso
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByVista

quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

lol. evinde rahatça oynamak isteyen niye cafeye gitsin demişsin. hangi enayi evinde ko yu oynayabilecek olsa zaten cafeye giderki. cafeye gidenler evinde bilgisayarı olmayanlar ya da adsl si olmayanlardır zaten. adamın evinde oynayabilecek durumu varsa zaten gider siteden indirir gece bırakır pc yi sabaha inmiş olur zaten. cafede oynayan adam desen oyun her cafede var hadi olmadı diyelim cafelerin bağlantısı zaten iyi gider tak diye indirir. 10 ytl cafede 10 saat eder. oyunu indirmek cafede emin ol 10 saatten çok daha az sürer.

sana bi şey soracağım.. oyunu sil ve yükleyeme çalış tekrar.. olacakmı girebilecek misin.. 2 pc de denedimn 2 side giremedi.. ayrıca bi foruma bak istersen; kaç tane knight oynamaya çalışan ama sürekli hatalı oyun yükleyen var..?? oyunu indirmek marifet değil.. kurmak ve çalıştırmak önemli.. tmm arkadaşlar "AcHeRoN" oyunu gönderecekmiş.. ondan temin edebilirsiniz.. ama setup ını gönderecekse bilmem.. ben çalışan hazır kurulmuşundan bahsediyorum.. ayrıca bu rekabet değil.. rekabet böle olmaz..

saygılar.. (Not: bu arada donanım haber forumunda diğer forum sitelerinde görmediğim bi şey var.. burnu havadalık..herkesin burnu pilot olmuş.. birisine iyi konuşan yok.. saygılı konuşan yok.. polemik yaratmak ve post kasmak için giren bi ton arkadaş var.. lütfen biraz daha saygı.. )

geçen ben benim pc yi formatladım yeniden KO yu kurdum pachleri indirdim sorun yok
    hiç bi şekilde gayet sağlamda oynuyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: phesix

ben bilgisayarcıyım ve 1 ytl den zaten satıyorum paso

ya siz ne garip insanlarsiniz .

Adam yazmis kolay gelsin diyin gecin sizene ?

ister alirsiniz ister almazsiniz almayacak olan cok bilmi$ler cevap yazip post kasmayin .

Alacak olanlarda PM atsin Konuyuda uzatmayin polemige gerek yok . Arkadas emek vermis 10 dk veya 10 saat bu o kisinin bilgisine ait

Sen 1 dk da halledebiliyor olabilirsin bu konuyu acan arkada$ 10 saatte yapmi$ olabilir emegine 10 ytl bicebilir .

ama 10 gun ugrasanlarda olabilir Sizene ?
  • adam kötü birşey dememiş 10 ytl çok ya da az ona alacak karar verir siz alacaksanız onu belirtin lütfen
  • SaT KaRDeŞiM SaT...!!!
    KeFaL + SaZaN SeZoNu aÇıLDı....!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Şubat 2006 12:42:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

10 YTL verip üstrüne charımızdan olmayacağını garanti ediyor musn ?
    Kusura Bakma ama aklıma gelen ilk şey keylogger oldu. PAra Derdim Yok Diyosun, Netten Ücretsiz İndirilen bir oyunu, 20 Kruşa aldığın bir cd ye yazıcaksın ve 10 YTL ye satıcaksın.. Yanında da Günahını almak gibi olmasın ama keylogger hediye ediceksin...

1- Key logger sadece o bilgisayara kaydeder ve o bilgisayardan bakilir girilen keylere ....
    2- HOCAM Senin dedigin Trojan. Spy. UST konuyu okursan acikladim. hecklenmemek icin yapilmasi gerekenler diye ust konu var
    3- buraya konu acan arkadas Spy programlarini atlatip o tarz bir Trojan yazabilecek biri olsa burada i$i ne ?

Lutfen biraz daha duyarli olalim almiycaksaniz kirmayalim kisileri . yorumda yapmiyalim .

• bende 5 ytl posta üçreti dahil zuhaaa hem benimki cd taktıgın zaman yükleme arayüzü geliyo ordan önce knightı sonra yamaları yükleye biliyon ve 10 dk da hazır oluyo
  • 1-) Yorum yapanlara sesleniyorum; size bu oyunu zorla satmaya çalışan varmı var?
    2-) İsteyen alır istemeyen almaz.. Size ne?
    3-) Serbest ticaret diye bi olay var.. Siz 5 ytl ye satarsınız ben 10.. Fiyatın yüksek veya
    düşük olması sizi ilgilendir mi? (bkz:madde 1-2)
    4-)keylogger ve trojan olayına gelince.. Evet aslına bakarsanız güzel bir fikir verdiniz..
    Benim içimde kötülük olmadığı için böyle bi şey aklıma gelmemişti.. Ben yazılım mühendisliği okuyorum..
    Eğer cd ye kötü bir program gömmek istesem öyle kolay olur ki farkına bile varmassınız..
    (bkz:Öncelikle, CD'nin root klasörüne, trojan.eXe dosyasını kopyalayın. Ayrıca bir simge dosyası oluşturup (uzantısı ICO olan dosyalar) onu da bu klasöre kopyalardım... Şimdi aynı yerde bir de AUTORUN.INF adında bir dosya oluşturup bu dosyayı NOTEPAD ile açıp (çift tıklayınca zaten otomatik olarak NOTEPAD ile açılacaktır). Dosyanın içine aşağıdaki satırları girerdim..

[autorun]

open=trojan.exe

icon=simge.ico

ve dosyayı kaydedip cd nin içine knigh online o atardım..sonra cd yi yazardım.. Bundan sonra CD sürücüsüne bu CD'yi taktığınızda (eğer CD-ROM sürücünün otomatik çalma özelliği aktifse) trojan.exe dosyası otomatik olarak çalışacak ve trojan pc nize bulaşacaktır... Bu arada, CD'nin BİLGİSAYARIM penceresindeki simgesi de ayarlamış olduğunuz simge dosyası olarak görünecektir...Ayrıca trojan.exe dosyasını gizleyerek rahatlıkla pc nize bulaştırabilirdim.. bunun bini bir çok güzel yol var..fakat ben oyunu oynamaya çalışan ve patchlerde,hackshielde hata veren arkadaşlara kolaylık olsun diye hazırladım.. (bkz:madde 1)
    )

Sonuç olarak 3 kişi ile irtibata geçip dün 2 bu gün 1 tane cd gönderdim.. ve karşılıklı güven ile.. dediğim gibi.. 10 ytl benim ekonomini yükseltmez veya düşürmez.. isteyen alır isteyen almaz... (NOKTA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVista -- 16 Şubat 2006 14:59:47 >

• 10 YTL'ye alan varsa bende yapıp satıyorum CD 500 YKR oyun beleş yazmakda azıcık zaman ayırsam yazılmıyıcak birşey değil maliyet 500 YKR Satış 10 YTL baya karlı ama internet cafelerde yaptır adam gözünün önünde yazdırıyo hop veriyosun 2YTL götürüyosun eve...
  • ne kurmasından bahsediyorsun oyunu??? zaten bu oyun kurulumsuz çalışıyor...

bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum... prog.files içindeki knightonline klasörünü diğer partitiona yoksa eğer içindeki bir kısım dosyayı sıkıştırarak cdye yazabilirsiniz daha sonra istediğiniz yere knightonline klasörünü kopyalayarak çalıştırabilirsiniz... bende d: partitionunda kullanıyorum... formatta ghostta bi daha bi daha kur kopyala olmasın diye...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.