Şimdi Ara

digimon hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav digimonu dikkatli izleyenler bilirler..Digimonlar genelde yumurta halinde gökten düşüyorlar.Evet yanlış duymadınız.Saçma gibi ama en azından sizin dediğiniz şekilde sapıkça değilKonuyu 18+ seviyesine çektiniz ya helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_16

yaw ama çizgi filmde de gerçekten çocukları oluo digimon sezon ikinin sonunu hatırlayın mesela taichinin çocuğununda başka bi koromonu oluo onu leylekler getirmedi ya ama annesi yok bazılarınında babası

olum yumurtadan çıkıyo onlar demek ki digimonlar memeli deil

• angewomonun orasında şey gibi kuğular var (siz anlayın artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 3 Temmuz 2007; 23:27:51 >
  • bu sezon 2nin son bölümünde seçilmiş çocuklar birbirleriyle evleniodu ken şu gözlüklü kızla evleniodu kaiyle t.k evlenio muydu? onu tam hatırlamıorm..
  • quote:

angewomonun orasında şey gibi kuğular var (siz anlayın artık)

sen de baya costunn..
  • ben önceden angewomonu hep angemonla karıştırırdım sonra oraları angemonla arasındaki tek fark olduğunu anladım(hepsi şakaydı tabiki)
  • bu arada t.k ile kari ewlenio mu biri sölesin...
  • hayır ama sanırım sevigili oluyorlar
  • Herkez paparazzi gibi olmuş..Kim kiminle,nerde ,napıyor..Töbe töbe...
  • ya gatamonun megası ophanimon mu magnadramon mu şimdi filmde baska oyunda baska megası var?
  • ama onların bi resimde birbirlerine bi bakışı var mutlaka görmelisiniz ve elele tutuşmuşlar buradan görebilirsiniz(bi sitenin logosu):
     digimon hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar333

ya gatamonun megası ophanimon mu magnadramon mu şimdi filmde baska oyunda baska megası var?

sezon dörtten itibaren ophanimon. Magnadramon olduğu zaman seraphimonla dönüştü yani sanırım onu sadece o zmn seraphimon mega yapmıştı
  • quote:

ama onların bi resimde birbirlerine bi bakışı var mutlaka görmelisiniz ve elele tutuşmuşlar buradan görebilirsiniz(bi sitenin logosu):
     digimon hakkında

evt yuh yani abisinin yanında töbe töbe...

• ben öle abiyi 2 tane keçi boynuzu taksaydınız ona orda
  • yamatoda tknin yanında iki tane abi var
  • Agumon Takao'ya boynuz yapmaya çalışmış galibaBunlar çok rahat abiler canım
  • alın boynuz

digimon hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcstorm

alın boynuz

digimon hakkında

• t.k ile matt abi-kardeş kapmışlar bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar333 -- 4 Temmuz 2007; 12:57:00 >
  • yaw sora taichinindi onuda kapmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.