Şimdi Ara

digimon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu size biraz komik gelebilir ama merak ediyom bu digimonlar türlerine göre mi erkek veya dişi oluyo nasıl bişi bu anlamadım birisi bana açıklayabilir mi

• bişi sölicem ama burası uygun mu emin değilim
  • Yav bence bu konuyu başlamadan kapat derim,herkes benim gibi iyi niyetle yaklaşmaz.Atalarımızın da dediği gibi insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya da y.....n (yanlızlıktan) gelirmişBazısı dişi,bazısı erkek işte yapacak ve merak edecek bir şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo_131

Yav bence bu konuyu başlamadan kapat derim,herkes benim gibi iyi niyetle yaklaşmaz.Atalarımızın da dediği gibi insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya da y.....n (yanlızlıktan) gelirmişBazısı dişi,bazısı erkek işte yapacak ve merak edecek bir şey yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Yav bence bu konuyu başlamadan kapat derim,herkes benim gibi iyi niyetle yaklaşmaz.Atalarımızın da dediği gibi insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya da y.....n (yanlızlıktan) gelirmişBazısı dişi,bazısı erkek işte yapacak ve merak edecek bir şey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Alıntıları Göster
    niye ya onlarda o istek yok mu .........

• quote:

Orijinalden alıntı: mcstorm

niye ya onlarda o istek yok mu .........

Alıntıları Göster
    ne kdr saçma konuşuyorsun sen ztn oyunda da eziqdin eziq olduğundan böle işlere merak sarıorsun belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

ne kdr saçma konuşuyorsun sen ztn oyunda da eziqdin eziq olduğundan böle işlere merak sarıorsun belli

Alıntıları Göster
    sacma ama komik bi konu olmuss !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: call of

katılıyorum sacma we komik

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

oyunla ne alakası var bunun şimdi sana oyun oynanmıyo zaten

• quote:

quote:

oyunla ne alakası var bunun şimdi sana oyun oynanmıyo zaten

Alıntıları Göster
    çok saçma sorular soruyorsun saçma saçma konular açıyorsun rahatsız oluyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

canımız sıkılıyo ne yapalım gülün diye açtım hem ben bu konuyu

• quote:

quote:

canımız sıkılıyo ne yapalım gülün diye açtım hem ben bu konuyu

Alıntıları Göster
    ben bi videoda gatomonla patamonun çocuklarını gördüm isteğe göre adresi verebilirim ayrıca gatomonun 3 eşi var o videoda
    1.wizardmon
    2.veemon
    3.patamon

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_16

ben bi videoda gatomonla patamonun çocuklarını gördüm isteğe göre adresi verebilirim ayrıca gatomonun 3 eşi var o videoda
    1.wizardmon
    2.veemon
    3.patamon

Alıntıları Göster
    ya ben de bi şi sorcam digimonlar gelişince cinsiyetleri değişebilir mi mesela renamon erkeğe benziodu ama sakuyamonun dişi olduğu besbelli

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar333

ya ben de bi şi sorcam digimonlar gelişince cinsiyetleri değişebilir mi mesela renamon erkeğe benziodu ama sakuyamonun dişi olduğu besbelli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caglar333

Renamon hep dişiydi zatenGerçi ben erkek sanıp da onunla başlamıştım,sonradan bozdu kendini döndü galiba kerata

• quote:

quote:

Renamon hep dişiydi zatenGerçi ben erkek sanıp da onunla başlamıştım,sonradan bozdu kendini döndü galiba kerata

Alıntıları Göster
    renamon hiç dişi digiye benzemio bi palmon biyomon gatomona bak bi de renamona

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar333

Alıntıları Göster
    en erkek digimon numemon bence

• quote:

en erkek digimon numemon bence

Alıntıları Göster
    quote:

Evet benzemiyor,zaten o yüzden erkek sandım da onunla başladım oyunaYoksa erkek adamın erkek digimonu olur(dermişimmm)..Yav kadın erkek ayırmayın,eşitliğe ne oldu

• quote:

quote:

Evet benzemiyor,zaten o yüzden erkek sandım da onunla başladım oyunaYoksa erkek adamın erkek digimonu olur(dermişimmm)..Yav kadın erkek ayırmayın,eşitliğe ne oldu

Alıntıları Göster
    bi şi dicem tamerlerin digileri mutlaka onlarla aynı cinsiyette oluo galiba hç aksi bi durum görmedim (tabi eskiden rika ile renamonu istisna sanıodm)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yaw ama çizgi filmde de gerçekten çocukları oluo digimon sezon ikinin sonunu hatırlayın mesela taichinin çocuğununda başka bi koromonu oluo onu leylekler getirmedi ya ama annesi yok bazılarınında babası

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_16

yaw ama çizgi filmde de gerçekten çocukları oluo digimon sezon ikinin sonunu hatırlayın mesela taichinin çocuğununda başka bi koromonu oluo onu leylekler getirmedi ya ama annesi yok bazılarınında babası

Alıntıları Göster
    nası yani agumonun çocuğu mu o koromonçok geyik bi konu oldu bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar333 -- 3 Temmuz 2007; 23:22:57 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.