Bu bölüme ve oyuna yıllarımızı verdik. İyisiyle kötüsüyle çocukluğumuzun en güzel dönemlerini belki de burada geçirdik. Hepimiz artık belirli bir olgunluğa ulaştık, ben düşünüyorum ki önümüzde ki hafta için bir buluşma düzenleyelim. Sizce nasıl olur? Buluşma İstanbul'da olsa kimler gelir?
Bu arada konuyu gören arkadaşlar lütfen eskilere ve yenilere konuyu dağıtsın.
bırak buluşmayı eskiler buraya gelip konuya yazsalar bile yeter o günler bidaha gelirmi biri konu açsın digimon rpg üyelik istiyorum falan
Yılmaz; ben, sen ve Kaan (HyperKaaN) İstanbul Anadolu yakasında oturuyoruz zaten. Hatırladığım kadarıyla Tolga (Uchiha Itachi) ve Burak (Burnaldinho) Avrupa yakasında oturuyordu. Onun dışında katılım olursa iyi olur baya.
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
Yılmaz; ben, sen ve Kaan (HyperKaaN) İstanbul Anadolu yakasında oturuyoruz zaten. Hatırladığım kadarıyla Tolga (Uchiha Itachi) ve Burak (Burnaldinho) Avrupa yakasında oturuyordu. Onun dışında katılım olursa iyi olur baya.
Burak Kadıköy / Taksim gibi ulaşımı kolay bir yerde buluşma düzenleyelim derim ben çoğunluğa göre. Siz haberi iyice yayın bu hafta içi veya sonu buluşalım müsait olursanız.
Merhaba beyler , eğlenceli olabilir.
Megov.
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilây
Merhaba beyler , eğlenceli olabilir.
Megov.
Beyler bu hafta İstanbul'da son haftam ekibi toplayabilirsek çok iyi olur.
fotoğrafta çekin
Güncel.
Hala oynayan var mı.
eski nick : ronaldinho
Ankaradayım ben :(
sonic ben de ankaradayıım bizde ankarada bir buluşma ayarlayalım en az 4-5 kişi oluruz sanırım
Yalan oldu sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetars
sonic ben de ankaradayıım bizde ankarada bir buluşma ayarlayalım en az 4-5 kişi oluruz sanırım
Valla ne oldugunu bilmiyom ama digimon gordum daldim konuya :D ben face deki DigimonTr nin adminiyim.
bulusuyor muyuz hala yattı mı planlar eski nick: kolosutrom
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_
bulusuyor muyuz hala yattı mı planlar eski nick: kolosutrom
Buluşup ne yapıcaz anlamadım. Online digimonmu oynucaz
Cidden buluşak 1 gün ya :) bu arada facebookda ki sayfamızdan olan varmı burda?
Trabzonda olmasam gelirdim :)
cannner
Yeni görebildim konuyu.Gerçekten çok güzel zamanlarımız geçti bu oyunda.Şöyle bir araya gelerek anılarımızı yad etmek güzel olabilir.