Şimdi Ara

Digimon kore oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kolosutrom suan oyanayan varmı varsa ottoman_powerın yontemlemi?

• Çin oynayanlar var.
  • kore yokmu yoksa çin de koreye benziyormu?
  • Aslında oynasam oynarım. Karakter sağlam. Ama oynayasım yok. Derslere odaklandım şuanda.
  • Ben Ara Sıra Koreye Giriom , Beraber Oynayalım Diosan Olur

Oyun Nick : p2ko

Digimonlar :

Blackwargreymon 46 LvL

İmerialdramon FM 41 ( Starter Changer Mücisezi Gallantmon ' a Elveda Dedim )

Omnimon 41 LvL

Etemon 36 LvL
  • Bende characteri böyle biraktim:

65 level guilmon

56 blackwargreymon

55 omnimon

54 ShadowSeraphimon

45 SaberLeomon
  • quote:

Orjinalden alıntı: inmortale

Bende characteri böyle biraktim:

65 level guilmon

56 blackwargreymon

55 omnimon

54 ShadowSeraphimon

45 SaberLeomon

Varya Kapışsak Ben Senin 65 lvl Gallanton ( veya Megidramon hangisi ise ) unu 46 LvL Blackwargreymon ' um ile yenerim Neden Dersen Kart dahil Çok Şeyi İyi Kullanmabiliyorum Yani Savaşı iyi öğrendim 70 LvL Bleezemon u bile yendim Nasıl dersen sadece Plug-In N ve Dark Chip le yendim ara sırada cnm gidince HP D kullandım yani hiç Horb Kullanmadan yendim tek katkı 3 tane +10 brave ve 3 tane +10 miracle ama ondada aynıları vardı kesin çünkü gücünden anladım defansı iyi saldırıs iyi felan O beni Hafife Aldı galiba ama oda Can Kunlandı Nese Sonuç Ben Yendim ama Koreli değildi koreli olsa Net Hızından Yenerdi beni eksin zaten 31 LvL digimona Net Hızı Yüzünden Yeniliom Ona Gıcık oluom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

65 level guilmon

56 blackwargreymon

55 omnimon

54 ShadowSeraphimon

45 SaberLeomon

Varya Kapışsak Ben Senin 65 lvl Gallanton ( veya Megidramon hangisi ise ) unu 46 LvL Blackwargreymon ' um ile yenerim Neden Dersen Kart dahil Çok Şeyi İyi Kullanmabiliyorum Yani Savaşı iyi öğrendim 70 LvL Bleezemon u bile yendim Nasıl dersen sadece Plug-In N ve Dark Chip le yendim ara sırada cnm gidince HP D kullandım yani hiç Horb Kullanmadan yendim tek katkı 3 tane +10 brave ve 3 tane +10 miracle ama ondada aynıları vardı kesin çünkü gücünden anladım defansı iyi saldırıs iyi felan O beni Hafife Aldı galiba ama oda Can Kunlandı Nese Sonuç Ben Yendim ama Koreli değildi koreli olsa Net Hızından Yenerdi beni eksin zaten 31 LvL digimona Net Hızı Yüzünden Yeniliom Ona Gıcık oluom

salak herif onu alman imkansız,istesende yenemezsin 46lık wargreymonunu bi halt sanma ben 46lık bk seraphimonla bossları bile kesiyordum , bu adamın 45lik saberi bile senin wargreymona tek atar
    + birşey daha,beelzemon en dandik digimon oyundaki,defansı berbat herkes ona tek atıyor onu yendin diye çok havalara girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 2 Kasım 2008; 15:22:54 >

• quote:

65 level guilmon

56 blackwargreymon

55 omnimon

54 ShadowSeraphimon

45 SaberLeomon

SS yoksa inanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

quote:

quote:

65 level guilmon

56 blackwargreymon

55 omnimon

54 ShadowSeraphimon

45 SaberLeomon

salak herif onu alman imkansız,istesende yenemezsin 46lık wargreymonunu bi halt sanma ben 46lık bk seraphimonla bossları bile kesiyordum , bu adamın 45lik saberi bile senin wargreymona tek atar
    + birşey daha,beelzemon en dandik digimon oyundaki,defansı berbat herkes ona tek atıyor onu yendin diye çok havalara girme

Sen Bilmion Galiba ben kaçtane 41 - 46 LvL KEN BKwarım la Shadowseraphimon ve Saber İndirdim bilionmu

Zten Banıda Yemişsiniz Admini Buradan Saygıyla Ayakta alkışlayıp teşekkürlerimi iletiyorum çok doğru bir karar vermiş Saygılarımı tekrar dile getirioyum sayın Admin Forumu ana bacılarla kirleten şahıslara en güzel cezaydı bu hatta konuyu silemnizde güzeldi ama post sayım değişmedi keşke o konudaki tüm msjlarımın psotları silinseydi böle mesaj sayısı ağırıma gidio

NOT : O KONUYU BURADA ANDIĞIM İÇİN DE AYRİYETTEN DE ÖZÜR DİLİORUM

• benim şuan agu var cnm sıkılınca giriom ama anibumonlar 4 tanesi 1 exp verio 65 nerde kasıosunuz
  • Kore oynuruz ben,dalmaqito ve nba01 baskada kimseyi görmedim.
  • p2ko Çarım Banlandı Yeni Bi çar Açtım Bu Daha Manyak Olcak ve Banlanmamak İçin Herşeye Dikkat edicemki Kore Serverinde Güzel Bir Çarım kalsın

Yeni Çarımda 5 gün içinde ( her gün en fazla 4-5 saat oynuom yani toplasanız anca 2 gün eder aralıksız oyanams 2 günde yapardım ) Şu digileri yaptım :

41 LvL İmperialdramon FM

41 LvL Dynasmon

31 LvL MetalGreymon

31 LvL WereGarurumon

31 LvL Knightmon

Tamer LvL ise 30

Tamer LvL im Düşük die max 62 LvL liklerle kasıom Digilerimi Bi 35 LvL Tamer Olim 80 LvL lik MetalEtemon ' lara dalcam tüm digilerim en az 46 Yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 10 Kasım 2008; 21:34:25 >

• Hava atmak gibi olmasın ama 260 küsür levelim, ama artık oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 10 Kasım 2008; 23:06:23 >
  • bende senin zamanında oynasaydım senin kadar olamsada 100 küsür olurdum bide benim çok çarım banlandı
  • quote:

bende senin zamanında oynasaydım senin kadar olamsada 100 küsür olurdum bide benim çok çarım banlandı

Sen neymişsin böyle
  • 51 lwlim ama anubismonlarda exp vermio nerde kasacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Hava atmak gibi olmasın ama 260 küsür levelim, ama artık oynamıyorum.

alkıııışşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

quote:

bende senin zamanında oynasaydım senin kadar olamsada 100 küsür olurdum bide benim çok çarım banlandı

Sen neymişsin böyle

Teveccüün

Şaka bi yana gerçekten iyi oynuorum yani ister inanın ister inanmayın en fazla haftasonuna kadartüm digilerim en az 46 olur ve SS koyarım buraya en geç hafta sonu olmasının nedeni Yazılılar kudurdu günde en fazla 4 saat felan girebiliom Bilgisayara bu günde 10 sayfa Fotokobiyi deftere yazdım Yazılıyada çalışcam daha

Hedefim 2. Mavi Tamer e yükselen oyuncu olmak Aslında harbi Yılmazların samanında başlasaydım ve Çarlarım habire banlanmasaydı mavi olurdum büyük ihtimal Hele Yazları varya ölümüne oynardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 11 Kasım 2008; 18:03:48 >

• kırmızı tamer nsl olnuo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.