Şimdi Ara

Digimon Master Online Acilinca. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba tartışma yaratıcak bişey yazmıştın sonra deiştirdin
  • Benim demek istediğimi kimse anlmadı ve zasermon oyundaki adım amyfm renamonun küçüğünü almıştım adı neydi unuttum ama houşma gitmedi bıraktım :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zasermon

galiba tartışma yaratıcak bişey yazmıştın sonra deiştirdin

Çaktırma.
  • Birkaç gündür yeni gelenler hep Caner'e yeni misin falan diyor adam ben oynamaya başladığımdan beri oynuyor DH hesabını değiştirdi diye yeni misin diyorsunuz adama Bu arada hile falan yapmayın, hilesiz b.k mu var oynayamıyorsunuz, oynayın adam gibi oyununuzu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Mur@T_

Benim demek istediğimi kimse anlmadı ve zasermon oyundaki adım amyfm renamonun küçüğünü almıştım adı neydi unuttum ama houşma gitmedi bıraktım :=)

Digimon Master Online Acilinca.

• Evet Caner abi de eskilerden... Mesaj sayısına bakacağına önce bu forumdaki geçmişini falan araştırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • konu dağılmış ben adımı ElDiablo koyacağım eğer kullanılıo olursa Bigfree koyarım
  • ya bide 'yanikadem' vardı forumda oyunda aramız baya iyiydi sizde hatırlarsınız nerelerde acaba ?

haber verelim de bu oyuna da başlasın :D
  • Beyler 3 gün kaldı hadi Digimon havasına girelim!!!
  • Kingdiablo vardı Halil abi vardı üniversiteli onlarada ulaşabilsek aa Efecan'sız(djefecan) olmaz onada haber verelim.
  • Evet yaa Furail abi ve Djefecan abiye de haber vermeliyiz ama ona nereden ulaşabiliriz?:S
  • Yeni Nickim parpali
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

Evet Caner abi de eskilerden... Mesaj sayısına bakacağına önce bu forumdaki geçmişini falan araştırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Edit:

Neyse uzatmayın...İnşalla RPG'den güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Mur@T_ -- 10 Temmuz 2009; 14:58:47 >
  • Ya Dj21 olur yada DreadLord
  • mert sen digimon dünyasındansın demi?
  • Rukario yada Lucario Belki Pirate Soul
  • Dark.......

gerisi süpriz
  • quote:

Benim demek istediğimi kimse anlmadı ve zasermon oyundaki adım amyfm renamonun küçüğünü almıştım adı neydi unuttum ama houşma gitmedi bıraktım :=)

Boş konuşan sensin daha oyunu oynamamışın Caner'i bilmemen normal...Ayrıca akıllı olan bugsuz oynar zaten zamanında bug yüzünden ilk eğlendikte sonradan kendimize etmiş olduk.Caner ve Burak'a katılıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 10 Temmuz 2009; 23:40:10 >
  • quote:

mert sen digimon dünyasındansın demi?

Nasıl yani? Çocuk digiworldden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Temmuz 2009; 23:51:15 >
  • digital dünyadan evet

O anladı demeki istediğimi Yani

www.digimon-world.tr.cx :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.