Neyse tartışmaya sonra devam %99 ihtimalle(nickimi çalmazlarsa ) SuperTakato oda olmadı buluruz bi tane nolcek
Benimki KEsinlikle Bredn Olucak Başka Koyduğumu Gören Olmamıştır zaten :)
quote:
Orjinalden alıntı: NBA01
Bu site Bana bi yerden Tanıdık Gelio
Co-Adminini İyi tanırım
Sanırsam o emin deilim djmert diyince cyrusdanda geldi aklıma sonra dedi ben digiworlddeki mertim diye.Neyse konu sapmasın Bir sorum olcak
Party kurma şansımız olcakmı?
benimki ya digimoncu16 yada thelloxx13 olur.
PArty mutlaka kurulur çünkü partysiz oyun olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: _Mur@T_
mert sen digimon dünyasındansın demi?
Evet. Arkadaşlar digimon dünyasından dediği site yaw
3 Tane var akLımda Dujo,Ankakusu,ParpaLi
Calınmazsa :D
DoomDay.
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
DoomDay.
Klasik Nick Çindede Aynıydı Lan bunun türkçe mealini çeviri proglarına yazdım saçma sapan şeler çıktı
Nese Benimkine gelirsek her han herşey olabilir yani belirli bi nickim yok
Nebay10 yaz
StarsCape Sana Güzerl yakısıyor
quote:
quote:
DoomDay.
Klasik Nick Çindede Aynıydı Lan bunun türkçe mealini çeviri proglarına yazdım saçma sapan şeler çıktı
Sen bilmessin de korede de aynıydı.Kıyamet anlamına geliyor doğru biliyorsam.
quote:
quote:
quote:
DoomDay.
Sen bilmessin de korede de aynıydı.Kıyamet anlamına geliyor doğru biliyorsam.
Kıyamet/kıyamet günü Erden yine biyomonmu yakalarsın yoksa başka planların varmı
DoomDay Diyince Eski Günler Aklima Geldi Erden
Ne Vs Atardik Ama He.
EvetCaner kanka biyomon yakalanıyormuşta kolaysa yakalarım belki.Ama Falcomon istiyom valla2 digi yakalanıyorsa en fazla falco bide biyo çekerim
üff şu oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
EvetCaner kanka biyomon yakalanıyormuşta kolaysa yakalarım belki.Ama Falcomon istiyom valla2 digi yakalanıyorsa en fazla falco bide biyo çekerim
Oyunda 2 digimon yakalanmıyor kafanı yorma 2 digimondan fazla yakalanıyor ama 3 yerde doluysa digimon merkezine koyarsın öyle alırsın 2 den fazla digimon ! :D
2 yıl önce yazılan mesaja nasıl alıntı yapıp cevap yazarsın kardeş dikkatli olsana
quote:
Orijinalden alıntı: King-Virtuoso
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
Oyunda 2 digimon yakalanmıyor kafanı yorma 2 digimondan fazla yakalanıyor ama 3 yerde doluysa digimon merkezine koyarsın öyle alırsın 2 den fazla digimon ! :D
Katılım zamanı: 11 Ağustos 2011;
Yazık.Tamam bir konuyu uplatıcaksın seviniceksin,yanakların kızaracak ama bari daha sen üye bile olmadan 2 sene önce atılmış mesajı uplatma.