ben merak ediyorum kim kimle grup olmak istior(grup derken beraber kasmak vs...)
ben kesin anıl(deadpool) oynayacağım :D adam kasmayı biliyor
bnle kasabilecek bir adam varmı acaba söliim.bnm çok ii çarlarım vardır bn 20 dkde 21 yaparım
@ulaş evy.torres kardeşim olur.Ciddi anlamda. Yani onla ortağız şu an ama hep beraber kasılırız. ayrıca yeni charımda patamon yaptım ve kardeşimle beraber kasmıyorum.30 oldu pazara 46 yaparım.
Evet ya bu oyunu biraz oynıdam da kasmanın tadı partyle çıkıyo bence
Kasmanın tadı konuşmayla çıkıyo bide partyde olursa dadından yenmez
ulan yeter ya konu açmayın dedikçe dağıttınız bune ya. dead cevap verme sende şunlara
ulan yeter ya konu açmayın dedikçe dağıttınız bune ya. dead cevap verme sende şunlara
Kızdırmayın kankimi
AHMET NEDEN KONU AÇMAYALIM KARDEŞ ADAM GİBİ TOPLUORZ TÜRKLERİ İŞTE.BU İŞTE SEN YAPTIN BEN YAPTIM YOK.OYUNU SEN TANITTIN DA HER KONUYU DA SEN AÇACAN VEYA KİMSENİN KONUSUNU ENGELLİCEN DİE BİŞİ DE YOK.AYRICA SENİ SEVERİM KİŞİSEL DEĞİL DE YANİ BU YANLIŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.GUİLD İSMİNİ FİLAN BULALIM REHBER YAPCAZ SENLE DAHA AMA SAKİN OL
abi tamamda bunaldım daha oyun açılmadan böyle ilgi varsa oyun açılınca nasıl yetişip yardım edicez millete
beyler bende başlıcam şu an dbo oynuyorum uzun süredir bekliyordum dmo nun ingilizcesini ben kimseden yardım istemiyorum sadece hangi serverda olduğunuzu söyleyin yeterli:)
yardım etmek istedikten sonra yardım kolay+Şuan koredeki oyunla ilgili^%98 bilgi sahibiyim bilmediğim çok çok az şey var hallederiz+oyun dili ingilizce anlamak kolay olcak
anlamayanda gitsin translateten çevirsin...O kadarda yapsın artık.Questlerde daha kolay olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: lemperor...
anlamayanda gitsin translateten çevirsin...O kadarda yapsın artık.Questlerde daha kolay olacak...
Adam noktayı koyar atar baba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme