Şimdi Ara

Digimon Masters On-line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digimonun yeni çıkıcak online oyunudur. tam tarih veremiyorum sizlere sadece resimlerini ve videosunu bulabildim.

videodan ve resimlerden anlaşıldığı gibi combat sistemi şimdikindne daha iyi. skillere de daha geniş yer verilmiş. bence bu DRO dan daha iyi olucağa benziyor

resimlerin olduğu albüm:
    http://picasaweb.google.com/SaintGalgo/Masters#

video linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=R7ocVLsa15Q
    (sondaki saberleomon zannedersem boss )

• Taklit gibi duruyor teması falan. Digimon Sezon 5 konu alınmış galiba. Sadece Digimon Sezon 5'i konu alıyorsa yükleme zahmetinde bile bulunmam
  • paylaşım için çok sağol...
  • Şuanda "Closed Beta" sürümü kullanılıyor. İndiren arkadaşlarım var.

Closed Beta'ya Kore'de Agumon X accountlu kişiler girebiliyor. Korelilerden Agumon X'li hesap edinebilirsiniz.
  • eğer sezon 5 se bnm en sevdiğim sezon oydu
  • Resimlere baktım gerçekten mükemmel bir oyuna benziyor fakat bence buna girmemiz de yasak olacak IP ban vs. Ama bakarsınız bu oyunu açınca DRO yu global server açarlar.
  • sezon 5 süperdi digerlerinden katkat iyiydi grafik olarak konu olarak , eger sezon 5se seve seve oynarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzele benziyor yanlız bir tek şeyi sevmedim.
    Kestiğimiz canavarlar çok ezik,adamlar ultimate olmuş minyatür metal greymon, leomon,greymon kesiyorlar
    ki saberleomon un boss olmasını saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Şubat 2009; 10:49:27 >
  • Adamlar 3 boyutlu yapiim derken içine etmiş bence bu daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

güzele benziyor yanlız bir tek şeyi sevmedim.
    Kestiğimiz canavarlar çok ezik,adamlar ultimate olmuş minyatür metal greymon, leomon,greymon kesiyorlar

diyelimki onalr senin lvlinde yuksek olmazm i??
    veya bu videoda adam ıkına ıkna kendınden yuksek bir diigmon kesse video bole guzel olurmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

quote:

veya bu videoda adam ıkına ıkna kendınden yuksek bir diigmon kesse video bole guzel olurmu.

eğer onlar senin lvl inden yüksekse, bir champ bir ultimate den yüksek lvl li olur.
    bence adam ıkına ıkına yüksek lvl li kesse daha güzel olur
    o ezik digileri babamda keser

• Bu resimleri aynısını bende koymuştum yeni digimon rpg olarak geçiyordu tek farkı buydu. Ne ilginç !
  • Oyun Mükemmel Galiba Yine Uzun Bir Süre Bekleyeceğiz
  • Boşuna heveslenmeyin oyun kore için olduğundan bizi oynatmazlar
  • quote:

quote:

SaberLeomon Digimon oyunlarında çoğu zaman Boss olarak geçen bir digimondur zaten, oldukça güçlüdür de zaten ama Digimon RPG'de her digimon eşitlenmeye çalışıldığı için öyle. Mesela bir Wargreymon'un bir Diaboromon'u yenmesi imkansızdır ama oyunda Wargreymon çok rahat öldürüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

quote:

SaberLeomon Digimon oyunlarında çoğu zaman Boss olarak geçen bir digimondur zaten, oldukça güçlüdür de zaten ama Digimon RPG'de her digimon eşitlenmeye çalışıldığı için öyle. Mesela bir Wargreymon'un bir Diaboromon'u yenmesi imkansızdır ama oyunda Wargreymon çok rahat öldürüyor.

Saberleomon u çizgifilmde, ve başka bi digimon oyununda görmemiştim.
    doalyısıyla ben onu digimno rpg deki gibi snaiodum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

quote:

Saberleomon u çizgifilmde, ve başka bi digimon oyununda görmemiştim.
    doalyısıyla ben onu digimno rpg deki gibi snaiodum

Digimon World 1 veya 2 de boss tu. Digimon World DS'de de boss du. Animesinde ise 3. sezon ve 5. sezonda uzun bir süre çıkıyordu =)
     Digimon Masters On-line

Digimon Masters On-line

İlk resim 1. Sezondan, 2. resim 5. sezondan.

• ya bu oyunda wargreymon x falan yapabiliosak oynarım bunu
  • bu sekilde oynanan bi digimon oyunu varmı ben data squard oynadım onda digimonla savaşmak için savaş alanına ışınlanıodun bole yolda yururken savaşamıyordum. digimon 5 dediğiniz bu videodaki gibi yolda giderken savasabiliyor mu? bu videodaki oyun çıksa para acımam kesin alırım
    digimon 4 e benzese cok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 6 Şubat 2009; 13:49:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.