Bildirim
Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
ozanaksu
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ÇIKTI -
Oyunu bitirdim God of war tarzı bir oyun yapmışlar ama bence pek olmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrehan -- 27 Eylül 2013; 17:19:07 > -
tarz olarak god of war dan araklama olsa da oyun bekledigimden daha iyi cikti
acikcasi burda ilgi görmemesine sasirdim
bir deneyin derim -
-
oyuna gamespot ve polygon 7 vermiş. gamespot uzun zamandan beri takip ederim 7 verdiğine göre iyi bir oyun olduğu ortada. metacritic kullanıcı puanında 8 ortalama tutturmuş. videolardan izlediğim kadarıyla god of war atmosferiyle tamamen farklı bir yapıda. eğer öyle gow kopyası oyunu olsa gamespot hayatta 7 puan vermez oyuna. arada kaynayıp gitmiş iyi bir oyuna benziyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon indirimiyle satın aldım Just Cause 2 nin grafik yapısında senaryo olarak çok derin bir senaryo iddiası yok.
aksiyon olarak da milyon dolarlar harcanıp birşeye benzemeye aksiyon oyunlarından daha zevkli ama çok ayrıcalıklı bir yapısı yok. -
Oyun güzelmi arkadaşlar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X