Şimdi Ara

Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanaksu
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Platform: PC,X360
    Geliştirici: ZootFly
    Dağıtıcı: 505 Games
    Tür: Aksiyon-Macera
    Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013

Görseller:

Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI] Marlow Briggs and the Mask of Death [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Videolar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 21 Eylül 2013; 13:26:26 >

• ÇIKTI
  • Oyunu bitirdim God of war tarzı bir oyun yapmışlar ama bence pek olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrehan -- 27 Eylül 2013; 17:19:07 >
  • tarz olarak god of war dan araklama olsa da oyun bekledigimden daha iyi cikti
    acikcasi burda ilgi görmemesine sasirdim
    bir deneyin derim
  • oyuna gamespot ve polygon 7 vermiş. gamespot uzun zamandan beri takip ederim 7 verdiğine göre iyi bir oyun olduğu ortada. metacritic kullanıcı puanında 8 ortalama tutturmuş. videolardan izlediğim kadarıyla god of war atmosferiyle tamamen farklı bir yapıda. eğer öyle gow kopyası oyunu olsa gamespot hayatta 7 puan vermez oyuna. arada kaynayıp gitmiş iyi bir oyuna benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon indirimiyle satın aldım Just Cause 2 nin grafik yapısında senaryo olarak çok derin bir senaryo iddiası yok.
    aksiyon olarak da milyon dolarlar harcanıp birşeye benzemeye aksiyon oyunlarından daha zevkli ama çok ayrıcalıklı bir yapısı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun güzelmi arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.