Şimdi Ara

^^^^Digimon Masters Online Açıldı^^^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet doru soluon peter şansımız varsa çıksın
  • Hadi arkadaşlar 3 gün kaldı.
  • Hadi Az kaldi xD
  • Oyunu yarın da indirebilme ihtimalimiz var arkadaşlar.. Saat farkı her şeyi değiştiriyor. 12 Temmuz günü saat 18:00'da da indirme açılabilir.
  • O zaman Süper oLur peren
  • Az kaldı arkadaşlar.
  • Tamam bu gece indiririz inşallah.Ayrıca beta olduğundan oyunda birkaç sorun da mutlaka çıkacaktır yani daha çok da bekleme ihtimalimiz var ondan fazla heyecan yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Adamlar oyunu rahatça indirebilmemiz için 4 gün süre vermiş bize.:D Rahat rahat indiririz 17'sinde de Digimon!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

Oyunda Digimon yakalama var arkadaşlar diğer konuda yolladığım resimlere bakarsanız sol üstte Digimon resminin altına görebilirsiniz.

diğer konu dediğin hangisi peren bi konu ismi verirmisin.
  • Oyundan resim gönderdiğim tek konu var o da Digimon Masters Ekran Görüntüleri
  • Gaomon biraz olsun Kumamon u Andırıyor
  • tmm sağol
  • agumonda sorun falan yok.Bu Digimon Savers gibi bir sezondan alıntı izlemiştim zamanında.Onda agumon bambaşka bir digimon,bizim eskisiyle alakasız,haliyle evrimleride farklı risegreymon falan.
  • Agumon değil o Agumon X
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusT.DreaM`

Agumon değil o Agumon X

Agumon X de Değil Agumon X sadece Digimon RPG Korede var Saverste ise : Agumon Savers Mode yani bu oyundakide bu. Agumon X baska yaa hani her diginin X halini çıakrtıolarya o hesap.
  • Beyler siteye log in olunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

Beyler siteye log in olunmuyor.

Beklenen an geldi o zaman
    Edit:bende login oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 12 Temmuz 2009; 20:12:34 >
  • Off yaaa log in oldum.:F
  • Üyelik Alamadım kssn generator ile 3.adımı yapıyorum hata veriyor.Bana üyelik alabilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrasHh

Üyelik Alamadım kssn generator ile 3.adımı yapıyorum hata veriyor.Bana üyelik alabilecek olan var mı?

Yıl 96 ve sonrası olacak. 96, 97, 98 ,99 dan birini yaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.