Şimdi Ara

^^^^Digimon Masters Online Açıldı^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bizi Digimon'a döndürecek yeni bir oyun açılıyor. Oyun Closed Beta sürümünde. Şu an üye olabiliriz ama oyun 13 Temmuz'da açılacak. Yani tam 1 hafta var... Başlangıç Digimon'larına göz atalım:

www.digimonmasters.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 16 Temmuz 2009; 10:39:00 >

• Ok
  • Peren resimler gözükmüyor
  • Gereksiz topic.
  • sadece savers digimonlarımı var yoksa hemen hemen hepsi varmı yada digimon yakalama vs biraz daha bilgi istiyoruz
  • Resimler uçmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.caner

sadece savers digimonlarımı var yoksa hemen hemen hepsi varmı yada digimon yakalama vs biraz daha bilgi istiyoruz

Yabancı sitelerin birinde Agumon, Gaomon ve Lilamon (Savers'deki çiçek digimon u) vardı. Evrimleri hem Savers 'e göre hem de Adventure evrimleri. Yani oyun görüntüsü kadar evrimleri ile de Digimon World oyunlarına benziyor. Yanlız Impmon, Falcomon özel digimon biri birşeydi. Yakalama nasıl bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

sadece savers digimonlarımı var yoksa hemen hemen hepsi varmı yada digimon yakalama vs biraz daha bilgi istiyoruz

Yabancı sitelerin birinde Agumon, Gaomon ve Lilamon (Savers'deki çiçek digimon u) vardı. Evrimleri hem Savers 'e göre hem de Adventure evrimleri. Yani oyun görüntüsü kadar evrimleri ile de Digimon World oyunlarına benziyor. Yanlız Impmon, Falcomon özel digimon biri birşeydi. Yakalama nasıl bilmiyorum.

Adventure digimonlarıda varmı yine tam oalrak anlayamadım ama neyse saolasın .

• Resimleri şimdi hallettim.
  • quote:

quote:

quote:

Adventure digimonlarıda varmı yine tam oalrak anlayamadım ama neyse saolasın .

yanlış anlamadıysam:
    Mesela agumonun var istersen greymona istersende geo greymona dönüşebiliyor gibi bişiy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 6 Temmuz 2009; 22:59:11 >

• Resimlerde eksikler var gibi. Benim gördüğüm resimlerde ayrıca;
    Agumon > Greymon > Metalgreymon > Wargreymon / Skullgreymon
    Gaomon > Labramon > Bearmon
    Lalamon > Togemon > Lillymon gibi birşeyler daha vardı.
  • bişi sorcamtum karekterlerlemi yoksa rpg deki gibi 3 karekter mi ?
  • quote:

Resimlerde eksikler var gibi. Benim gördüğüm resimlerde ayrıca;

aga iyi güzelde Agumon biraz yanlış olmuş gibi

şöle olması lazım değilmi :

Normal Evrim : Agumon > Greymon > Metalgreymon > Wargreymon

(Dark Evrim oyunda baska bişi iledfe geliştrebilir belki evo card gibi )
    Dark Evrim : Agumon > Greymon > Skullgreymon > Blackwargreymon

Benim Bildiğim Bu yani eski rpgde blackwargreymon tyrannomondan oluo zannetmeyin tyrannomoların mega evrimi Machinedramon ama Burak belkide doğrusunu yazdi bensadece bi tahminde bulundum

• Ya bi' eline sağlık diyen olmadı neyse.. Herkes heyecanlı bu heyecandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Oyunun SS'lerine bakarken gördüm oyunda Impmon falan da var. SS'de gördüğüm Impmon'un Mega'sının Burst Mode'uydu.

Bu arada Burak abi senin dediğin evrimlerde var ama bu oyunda ki evrimler onların standart evrimleri.. Bazı Digimon'ların birden fazla ultimate'i falan olabiliyor. Ama bir istisna var tabii. Agumon'un evrimlerini Digimon Savers'a göre yapmışlar onun dışındakiler normal evrimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 7 Temmuz 2009; 21:53:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Resimlerde eksikler var gibi. Benim gördüğüm resimlerde ayrıca;

aga iyi güzelde Agumon biraz yanlış olmuş gibi

şöle olması lazım değilmi :

Normal Evrim : Agumon > Greymon > Metalgreymon > Wargreymon

(Dark Evrim oyunda baska bişi iledfe geliştrebilir belki evo card gibi )
    Dark Evrim : Agumon > Greymon > Skullgreymon > Blackwargreymon

Benim Bildiğim Bu yani eski rpgde blackwargreymon tyrannomondan oluo zannetmeyin tyrannomoların mega evrimi Machinedramon ama Burak belkide doğrusunu yazdi bensadece bi tahminde bulundum

Bu oyunda Digi-World evrimleri alınmış sanırım. Skullgreymon mega değildi sanırım, ultimate olması lazım. öyle hatırlıyorum. Ayrıca Blackwargreymon olması için;
    Agumon > Darktyrannomon > Skullgreymon > Blackwargreymon (DigimonWorldDS'de böyleydi)

Bu arada teşekkürler Peren :) Başlangıç digimonu olarak bu 3 ü varsa o an aklıma ne eserse onu seçerim :) Bunlar dışında ilk tercihim Impmon 2. tercihim ise Falcomon olurdu.

• oyunun boyutu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • adventure digimonları olması şart bence tadını getiren digimonlar zaten onlar yakalanma özelliği olması şart
  • Oyunda Digimon yakalama var arkadaşlar diğer konuda yolladığım resimlere bakarsanız sol üstte Digimon resminin altına görebilirsiniz.
  • evet digimon yakalama varmış ama herhalde yanına 3 tane digi alma var
  • Yakalamak için yine net gibi şeyler gerekmez İnşallah. 2 +4 Brave yapana kadar ölüyorduk.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.