Şimdi Ara

knight online vs world of warcraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar google fightta ki rakamların dediğine göre knight online ve world of warcraft'ın internet üzerinde yer bulma oranlarına bakıldığında 24,900,000 knight online sonucu; 16,200,000 world of war craft sonucuna ulaşıyorsunuz.

Ha diyeceksiniz ki bu mudur bir oyunun popülaritesi; elbette değil. Wow olarak da arattım 196 milyon sonuçla world of war craft önde. Ancak wow adını taşıyan bir çok marka ve isim olduğunu ( worlf od wounders otelleri gibi) gözardı etmeyelim. Tersini düşündüğünüzde yani ko vs wow da sonuç ko nun lehine çıkar net bir veriye ulaşamazsınız.

Sadece küçük bir bilgi paylaşımıydı. Kolay gelsin...

• Düşünce güzel ..
  • Böyle bir kıyaslama yapılamaz bile
    Ko ( :P ) nerdeee WOW nered
    wow 1000 kat atar
  • tabiki WoW daha iyi ama paralı malesef o oyun beleş olsa knightın 100 katı kişi oynar WoW´u

PARAN VARSA 4 EVER WOW
  • leeroyyyyyyyy jenkinssssssss

pk da forever KO
  • wow tek atar heralde
  • bir cok oyun denedim hic birinde knighttaki gibi güzel pk yapilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede WoW tek atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih01 -- 19 Ekim 2007; 19:50:57 >
  • WOw u bilmemde DOTA knighta bin basar...3,5 yıl knight online oynuyorum bana anlatmayın knightı yeni moradondan sonra bıraktım...
  • wow dandık ya cs atarım daha zevk verir verdiğim paraya acıdım
  • Ya ßazı Arkada$lar Gerçekten Anlamıyorlar ßu OnlineGames İşinden Yaw Arkada$ım Sen Nasıl WoW İle Knighti ßir Tutabiliyorsun Sen Wowda PvP Yaptınmıda ßiliyorsunßir Sıralama İsteseler Knighti İlk 10 Almazdım Daha Çok Güzel Oyunlar Var ßaşlıca

WoW
    Archlord
    SilkRoad
    Cabal

vssvsv ßunun Gibi ßir Kaç Oyun Daha var Ve Koya ßin ßasar Hemde WoWda Velet Denilen ßir Olay Olmadığından Çok Zevk Alınabiliniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just4spike

WOw u bilmemde DOTA knighta bin basar...3,5 yıl knight online oynuyorum bana anlatmayın knightı yeni moradondan sonra bıraktım...

4 ewer dota :)
    çok manyak oyun yha çok ii düşünülmüş 4 ewer dota 4ever eurobatle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dotaallstars

quote:

WOw u bilmemde DOTA knighta bin basar...3,5 yıl knight online oynuyorum bana anlatmayın knightı yeni moradondan sonra bıraktım...

isminden belli zaten ben daha noob takılmama rağmen çok fazla zevk alıyorum bide tüm herolarla itemleri öğrensem deli olur...
  • arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşun dememişler

ben ilk online oyunum ko yu beğeniyom hero online falanda denedim bi ara ama grafikleri güzel olmasına

rağmen knight a geri dönüm
  • 4Ever KO
    44444ever Asasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyy -- 19 Ekim 2007; 20:22:12 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dotaallstars

quote:

isminden belli zaten ben daha noob takılmama rağmen çok fazla zevk alıyorum bide tüm herolarla itemleri öğrensem deli olur...

pm den msn gönderdim ekle sana yardımcı olurum anlatırım fln

• 89723649238462. defa söylüyorum yapmaya çalıştığınız şey ferrari ile kamaz ı kıyaslamak ve çok saçma

ko daki kadar mükemmel pvp olan bir oyun daha söyleyin bana varmı bildiğiniz ?

ko daki gibi beraber exp kasabileceğiniz muhabbet edebileceğiniz boss kovalayabileceğiniz bi oyun daha var mı ?

bunları sıralarsam daha çok şey çıkacak ama wow da oynadım ve gerçekten çok sıkıcı geldi. oyun da bir kültürdür wow oynamaktansa diablo2 oynamayı tercih ederim sizin ko oynamaktansa wow oynamak istemeniz gibi ama sizin gibi diğer oyunu aşağılamıyorum...

bi kere ingilizcen yoksa wow oynanmayacak bir oyun yani istesende oynayamıyorsun ayrıca bir site vardı görevleri açıklayan o site olmasa wowda 1 tane görev yapamayacaktım nerdeyse. sonra yanında birisi olmadan senin görevlerini yapacak aşırı sıkıcı ve aşırı zor pvp denen olay 0. dungeon lar ayrı bir dert hele honor sistemi olması ve yüksek lvl lerin sürekli düşük lvl olanları ezmesi 2 lvl farkın bile arasında uçurumlar olması vs vs vs. öldüğümde genellikle charımı silmek zorunda kalmam da ayrı bir konu...

burda wow da güzel oyun koda güzel oyun illegal olan şey ikisindede var ama birini oynamak diğerini kötüleme nedeni olmamalı bence

• bence knıght gibisi yok tabi bana göre
  • En azından fazla türk yok oyunda ( wow da ) KOya 123782137821352653123 basar.
  • Knight için wow a basar diyenler siz gidin sabahtan akşama kadar günlerce paramun dönün sizin oyun anayışınız o.

WoW knight ı ters çevirir düz tek atar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.