Şimdi Ara

knight online vs world of warcraft (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyisi Warcraft Frozen Wepla,Garena,Eurobattle falan dota atmak
  • 19 Ekim 2007; 17:57:59 hmm 3 yıl gecmiş hala karşilaştiriyorsunuz yaa :D . Wow müşteri hizmetinde ko ile kıyaslanamaz açık ara önde. Ama ko'daki pvp (ilk halleri herkezin power shot atmadigi zamanlar) hic bir oyunda ilk o masum ko'daki zevki almadim...
  • yaş sınırıyla alakası yok bence ko amele kaynıyo
  • wow çocuk oyunu.
    çoklu pvp açısından her zaman knight online daha iyiydi.
    bire bir'den beşe beş'e kadar wow çok güzeldi.
    şimdi baktılar olgun kitleyi kaybediyorlar, açığı çoluk çocuk ile kapatmaya bakıp oyunu inanılmaz derece basitleştirdiler.
    tek tuşu spamlayarak pvp yapıyorsun.
    görev bile yapmadan 80 oluyorsun.
    bitti wow artık.

ama yine de garrosh hellscream reyis şerefine bir kere daha "LOK'TAR OGAR! FOR THE HORDE!!!" demeden edemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_chiffre_cuty

quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

WOW MU? SILKROAD MI? CABAL MI? KO DANDIK MI?

PEKI BU WOW BASAR FALAN DİYENLER ,BILMEM CABAL BASAR DİYENLER..... O BASAR BU BASR DİYENLER..

BU BASAR DEDIKLERINIZIN KAÇINI TEST ETTINIZ DE KONUŞUOSUNUZ?EMİNİM Kİ SAĞDAN SOLDAN DUYDUKLARINIZ ÜFÜRÜK LAFLAR BUNLAR...

ANLATAYIM WOW MACERAMI SİZE....KO OYNUYORUM KAFEDE 3 ARKADAŞIM DA YANIMDA TAKILIYORUZ..
    Bİ TANE YABNACI GELDİ DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİM..ARKAMIZA GEÇTİ AY AHAHA GRAFİKLERE BAK FALAN DEDİ ALAY EDİO KENDİNCE....BEN TAHMİN ETTİM ZATE OLAYI...NEYSE O GUNDE 60+ SAWAŞI WAR..
    BİZ YAN YANA MAKİNELERDE OYNUOZ ...ORGANİZASYON SUPER...SAWAŞTA AKRŞI IRK BASKIN YAPIO BİZDE ANCIENT-TROL SLOTUNUN ARASINDA KALAN DAR GEÇİTİ TUTUOZ..UÇANI KAÇANI BİR VS BİR KAPIŞMA ORTAM DELİ ...ARKADA GRUP TOPLANDI FALAN BU TRAŞ YAPAN ELEMAN DA ARKADA....AĞZI 2 KARIŞ AÇIK ACTION GORMEMİŞ DAHA...EKRANI AĞZIYLA YİCEK SANDIM OLE AÇMIŞ BAKIO Kİ ..
    ULA DEDİM BUKADAR MET EDİYOLAR OYUNU WOW MUYMUŞ DENİYEM DEDİM...
    KURMASI OLAY BİLMEM ÜCRETİ OLAY ORASI BURASI ZAHMET...NEYSE 3-5GUN 1 HAFTA CHARIN LVL ARTIO
    SADECE EX EX...ODA SABIT BI GOREW ALION 3 HAYWAN ICINDEN BİŞE CIKIO YERLERI BELLI .....
    BIR BUNALDIM ANLATAMAM...ACIK BULDUM BI BOSS TARZI HAYWAN WAR KESIOM BI MAL SABIT CIKIO SATION PARA GELIO ...DÖŞEDİM PARA FALAN..YOK GENE ZEWK ALAMIOM YAW..1 AYDA MAX ULAŞILACAK LVL A ULAŞION SORA YAPACAK BİŞE BULAMION..OYUN SONRA MSN CHAT HALINI ALIO..

SONRA CABALI DENEYEIM DEDIM...OYUN GRAFIKLERI GUZEL ...PVP SIFIR...RFEKTLER MUHTEŞEM..AMA ORTAM OLDUKÇA BAYDI...OYUNUN AMACINI ANLAMADIM ZATE..OYUNUN BEĞENDIGIM TARAFI AŞIRI DETAYLI GRAFİKLER SÜPER EFEKTLER...

SİLKROADI ANLATMİCAM ..DANDİK OTESI BİŞE...

GELELLİM KARPUZ KABIĞININ FAYDALARINA....KO SUPER BI OYUN MU?HERŞEY DORT DORT MU?
    BUGU VAR,LAGI WAR,KOXPU WAR, WAR DA WAR....PEKI NIYE BUKADAR OYUNCU HALA ISRARLA OYNUO...
    NEDEN VAZGECİLEMİYO? NEDEN 1 SENE ONCE BRAKAN ADAM DYANAMAYIP GERI GELIO?

SOYLEYEYIM NEDENLERI...

KO COK ŞATAFATLI Bİ SİSTEM İSTEMİO...

KO AZ Bİ NET HIZINDA OYNANABILIO

BOYUTU UFAK VE KURULMASI BASİT

BELKIDE BI UNSUR OYNADIMIZ SERWERIN %90 ININ TURK PLAYER OLMASI

OYUN ORTAMI OYUNCUYU SARACAK DENLI BASIT SADE...

BIR BOSS KESME ESNASINDA ...EX KASARKENE KS YAPANLARDAN SLOT ALMAYA ÇALIŞMAK BİLE KEYİFLİ OLUO YAF...BU HEYCANI TADI HANGİ ONLINE OYUN VERIO BEN BİLMİYORUM AÇIKÇASI...

BİDE HERKESİN BİLDİĞİ PVP SİSTEMİ...PATA KÜTE GİR..SKİL BEKLEME YOK ...ÇATIR ÇATIR VS..OLAY BUDUR BENCE....

AÇIKÇASI BURDA WOW OYNAYIP TA YORUM YAPAN 3 KİŞİ WARDIR ANCA ...HA GİDİN WOW OYNAYIN...
    3 DAKKADA Bİ DC YERSİNİZ...GERİ GELİRSİNİZ KO YA...

CABALA LOG OLUR 3 SANIYE SORA KO YA GERI DONERSINIZ

YANİ HERKESİN EWİNDE OYNAYABİLECEĞİ Bİ OYUN KO..HER EWDE 2048 BAĞLANTI OLDUNU SANMIYORUM..
    HER GUN KAFEYE GITMEK TE ADAMI BATIRIR HERALDE...ANLADINIZ İNŞ OLAYI ARTIK...

KEŞKE HERŞEY GRAFİK OLSAYDI..EFEKT OLSAYDI....

HERALDE BEN KO DA YAPACAK BİŞE BULAMASAYDIM WOW FORUMUNA LAF ATARDIM..AMA CANIM SIKILDI EX KASARIM CANIM SIKILDI RONARKA GİRERİM NP YAPARIM...WOW DA AL GOREWI AÇ THODBOTTU YAP GOREWI ...LVL KAS ANCA BAŞKA BİŞE YOK....

SAYGILAR

haklısın kardeşim ben de Wow ve Silkroadı denedim Cabalı da ark oynuo onlara gittiğimde görüyorum zaten kendimde 3 yıldır KO oynuyorum gerçekten KO nun yerini hiç bişi tutmuyor

Grafikleri kötü fln diolar ama bu grafiklerle bu kdr kasıo lag oluo bug oluo yüksek olsa nolur acaba

Knightta Bug var lag var koxp var dc var diyenler anca lafta kalıolar ndn Faaliyet gösterip de oyunu bırakmıyorlar ben oyunu 2 kere bırakmayı denedim ilki 8 ay 2. 4 aysürdü geri döndüm

Ha şu lag olaynı dc olaynı düzeltseler hiç de kötü olmaz ben de yakınıorm lagdan dc den

neyse 4ever KO

insanlık biter KO bitmez...

Hemen benden bir önceki arkadaşın da yorumu gibi WoW ile KO yu kıyaslama yapmışsınız..Şok olmuş bir şekilde yorumlarınızı okudum ve en son bu
    arkadaşın yapmış olduğu yoruma takıldım..KO'yu WoW'dan iyi diyebilecek kadar kendinizi kaybetmişsiniz o oyuna..Ben 1 yıldır WoW oynuyorum..Wrath
    of The Lich King paketim de upgradeli haldedir şuan..Öncelikle WoW'u KO'ya kıyaslayıp kötü diyen arkadaşlar için birkaç şey açıklayacağım..Neredeyse 4
    yıldır KO oynadım, bırakalı 1 yıl oluyor ve geriye baktığımda nadiren de olsa aldığım zevk haricinde soyulmuş karakterlerden, dolandırılmadan, hertürlü hileden, bugdan, lagdan ve sahtekarlıktak başka hiçbirşeyin olmadığını gördüm..Arkadaş yazmış ki düşük internet ile oynayabildiğiniz bir oyun KO diye..Ben Antalya'da oturuyorum..1024mbit internet bağlantı hızımız var oyun 60 fps nin altına inmiyor ve kesinlikle en ufak bir lag yok..@ultratl'ın da söylediği gibi, o da aynen benim gibi KO'dan sonra WoW'a başlayanlardan ve yorumlarına katılıyorum..Ayrıca bizim Türk insanının yüzüne tükürsen birçoğu Yarabbi şükür der yoluna devam eder..Çoğu KO oynayıcısı da bana böyle geliyor bu saatten sonra..Her forumda geziyorum sürekli KO ve WoW forumlarını dolaşıyorum..WoW forumlarında millet sohbet ediyor.Raidlerden guildlerden konuşuluyor ama KO forumlarında mutlaka KOXP, BAN vs. ile ilgili topicler görmek mümkün..Hala KOXP mevcutmu bilmiyorum ancak insanlar o hilenin olduğunu bile bile oynuyor..TradeHack, PMHack... zamanında bir sürü hile ile karakter soyma işleri de cabası..Ha birde dupe olayını unutmamak lazım..Artık çoğu serverda +10 itemler dolmuştur herhalde KO'da..Bunları zaman içerisinde yapanları hiç nasıl yaptılar diye düşündünüzmü acaba?Yoksa vay be adamdaki şansa bak deyip geçtinizmi..Birde WoW paralı KO parasız söylemlerine gelelim..Size komik birşey söyleyeyim.3 yıl önce KO'ya aravermiştim..Yaz tatili bitti eylüle girdiğimizde tekrar döndüm oyuna..Oldum olası Dies'de oynamışımdır..59 lvl Ardream Rogue kastım..Hepsi kendi emeğimle olmak üzere +8 dual shard +8 full chitin set +0 iron necklace +1 rol +3 kekuri 2 tane de +10 dex ring yaptım..Aralık ayına doğru bu itemlerin hepsini tamamladım..Ve geriye tek yapmam gereken PvP kalmıştı..Premium aldım dc olmamak ve Dies 1 e daha rahat istediğim zaman girebilmek için..İşin tadını alayım derken karşıma KOXP olayı çıktı..Şaka gibi bir adam geliyor elinde +7 bile olmayan iron bow, üstü full plate ama + kaç olduğu belirsiz..Benim o denli item dolu karakterime koştura koştura vuruyor..Eğer townun yakınlarında değilseniz ölmekten başka çareniz yok..Ya çabuk farkedip town çekiceksiniz ya da öleceksiniz..Böyle mahkum kalıyorsun işte..O adamda KOXP olmasa belki tek atıcam..Ama sonuç yine 0..Ha yukarda da demiştim, işin en komik yanı o kadar uğraştığım karakterim, kesinlikle herhangi bir internet cafe ya da başka biryerden alışveriş yapmadığım ve Kaspersky Antivirüs programının 1 yıllık lisanslı sürümü olmasına karşın soyuldu..Bu kadar basit bir oyun KO..Siz kalkmış WoW ile kıyaslıyorsunuz..WoW'u da anlatacağım bilmeyenlere ve forumu takip edenlere..KO'cu arkadaşlar demişki ordan görev alıyorsun yaratık kesiyorsun gidip geri veriyosun görevi lvl kas lvl kas başka birşey yok.Maksimum lvl'e ulaşıyorsun oyun msn chat halini alıyor demiş.Hiç mi raid dungeon vs diye birşey duymadın be birader? Duymadığın gibi onların ne olduğu hakkında da en ufak bir fikrinin olmadığı açık açık belli oluyor.WoW'a tonla para veriyoruz tamam doğrudur ancak en ufak bir pürüzde GM'ler ile irtibata geçip hemen hallediyorsunuz ve özellikle KARAKTER SOYULMA olaylarında..Orayı büyük harflerle yazdım çünkü WoW'da karakteriniz soyulduğu zaman GM ile irtibata geçiyorsunuz ve en fazla 1-2 saat içerisinde itemleriniz karakterinize tekrar geliyor..KO'da ise çıplak karakteriniz ile kalıyorsunuz eliniz kolunuz bağlı..Ha unutmadan hemen ekleyeyim, KO'da şifreleme sistemi vardı yazmayı unuttum.Benim soyulan karakterimde de iron neck dual +8 shardlar ve +1 rol kilitliydi.Diğer itemlerin yanında onlar da gitti..Saatlerce, aylarca PC başında oturup o slot senin o slot benim deyip deru apos dark knight troll berserker paramun vs. xp kasıyorlar..Harcanan zamana yazık gerçekten..Sonu bu şekilde bittiği için..KO' da herşey real para ile sağlandığı için, milletin olayı rant kavgası haline dönüştürdüğü için o oyunun tadı kalmadı artık..Eskiden KO'da 80 lvl karakterim var dediği zaman birisi vay be derdik adama bak diye..Şimdi 83 lvl +9 full set karakterimiz var diyenlere hala o oyunumu oynuyorsunuz diyorlar..Yeterince uzun şeyler yazdım zaten..Konuyu takip edeceğim..Unuttuğum yerler varsa sonradan da eklerim..Bu arada WoW oynayanlar için kısa bir bilgi: Mazrigos serverında oynuyorum. Retri-Holy Paladinim, Fury-Prot Warriırum, Unholy-Frost Death Knight'ım ve Resto-Balance Druidim var..O serverda olan arkadaşlar varsa irtibata geçmekten mutluluk duyarım..
    !!FOR THE HORDE!!

• İkiside çöp oyun. Zaman + para kaybı. Non mmorpg. FPS iyidir.
  • wow un ko ile kıyaslanması bile cok yazık.aynı terazide bile olamaz
  • ultima online akar hortlatıyorum konuyu devam etsin merak ettim sonucu:D
  • hortlakcı H kullanıcısına yanıt
    Oyunu bırakalı 6 sene oldu, bu süre zaefında eşimden ayrıldım,iş değiştirdim, büyuk bir ameliyat geçirdim. Böyle hort görülmedi doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KO ile WoW çok farklı oyunlar... bence hiç kıyaslamamak lazım.
    ikisinin de güzel yönleri olabilir...
    bütün oyuncular aynı tür oyunu beğenmek zorunda değil. oyuncu farklılıkları olduğu için bu kadar fazla sayıda oyun çeşidi var zaten.
    herkese hitap eden oyunlar var.
    hiç bir oyunda olmayan ve Ko'ya özgü olan benim çok beğendiğim özellikler şunlar : (bazıları da bu özellikleri beğenmeyebilir, bu çok normal)
    - hiç bir oyunda olmayan özgür serbest savaş sistemi. 7/24 PK (PvP) haritası,
    - rekabeti arttıran, oyuncuyu motive eden özellikler (kolluklar, pelerinler, simgeler vs.)
    - haraket halinde skill kullanma, kayarak vurma
    - çok basit, hızlı ve akcı bir mekaniğe sahip olma.
    - aynı level, aynı stat, aynı skill, aynı item lere sahip olsa bile, oyuncuların becerisini ortaya koyup, karakterlerin farklılaşmasına imkan sağlayan combo, Z + R + Skill
    - PK'da (PvP) ister Tek, ister Birlikte oynasınlar, bütün oyunculara keyif verebilme kabiliyeti.

şahsan benim hoşuma giden özellikleri bunlar...
    oyuncu olarak, lore/seneryo pek ilgimi çekmiyor, görevlerin de verecekleri item/exp haricinde benim için hiç önemi yok.
    saatlerce aynı slotta grind / farm yapabilirim. tabi bunun faydası olmalı. diğer oyunculara göre avantaj sağlayacaksa her türlü eziyete değer.
    KO'nun eleştirilecek yerleri de var tabi.
    WoW'u ise hiç oyanmadım, ama izledim, gördüm. görünüş olarak hiç hoşuma gitmedi. küçük anime çizgi filmler gibi, çok fazla renkli olması hiç hoşuma gitmiyor. oyun sanki sadece görev, lore, Dungeon, Raid 'ten ibaret gibi, bundan hiç kimse memnun değil sanırım.
    Ko'nun CZ'si hiç bir oyunda yok arkadaş....

• wow grafik ve güvenlik sistemiyle ko dan önde bu bir gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.